Motorcyclist 20139 Napisano Jun 21 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Usporili su nesto rekao bih, nasi. Izgleda pocelo brckanje guzice u moru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2312 Napisano Jun 21 Drug član, 1184 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Jesu, sada stoji na carini po 3-4 nedelje. Inace, narucio sam iz motardinn c02 ampulu i izgleda da nije prosla carinu, sad moram da zovem da vidim sta i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 85 Napisano Jun 22 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan On 6/21/2025 at 1:45 PM, Motorcyclist said: Usporili su nesto rekao bih, nasi. Izgleda pocelo brckanje guzice u moru... Posta strajkuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 22 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, vsasa said: Posta strajkuje Ok vidim da je opasno usporilo. Sa temua mi ide preko dexpressa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 85 Napisano Jun 22 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Ok vidim da je opasno usporilo. Sa temua mi ide preko dexpressa. Meni stoji roba na carini od 24.04, slao sam i mailove... vidim da su procitali i bez odgovora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11879 Napisano Jun 22 Ne silazi, 1252 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Poručio preko Temu-a 12,06, i u petak Dexpres preuzeo paket i kod njih je u magacinu pa bi sutra trebalo da budeš isporučen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 29 (promenjeno) Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li dobiti email na koji pisete carini u vezi paketa? Promenio Jun 29 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 85 Napisano Jun 29 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Motorcyclist said: Mogu li dobiti email na koji pisete carini u vezi paketa? Za NS je ova: posta_ns@carina.rs 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 29 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 30 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Temu paketi prolaze carinu za dan, Aliexpress danima stoji. Isto i kod kolege. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 85 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, Motorcyclist said: Temu paketi prolaze carinu za dan, Aliexpress danima stoji. Isto i kod kolege. Sad sam ih opet pitao kada ce. Stoji paket od 24.04. Cekacu jos nedelju dana i onda cu videti sta su zakonske mogucnosti, neka se izjasne u cemu je problem, da li su ga ukrali pa sad cekaju da ja odustajem ili sta god da se desilo da znam o cemu se radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 30 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, vsasa said: Sad sam ih opet pitao kada ce. Stoji paket od 24.04. Cekacu jos nedelju dana i onda cu videti sta su zakonske mogucnosti, neka se izjasne u cemu je problem, da li su ga ukrali pa sad cekaju da ja odustajem ili sta god da se desilo da znam o cemu se radi. Imas li pravo na refund? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 12901 Napisano Jun 30 Drug član, 581 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Motorcyclist je napisao: Temu paketi prolaze carinu za dan, Aliexpress danima stoji. Isto i kod kolege. Mito i korupcija. Alija se nije učipio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5882 Napisano Jun 30 Ne silazi, 4401 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je free shipping sa Alia, možda je to u pitanju. Takvi paketi su najniži prioritet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 85 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Motorcyclist said: Imas li pravo na refund? Ne znam, videcu sa advokatima jer je roba u njihovoj nadleznosti. Ako joj se nesto desilo sta imam ja ili Ali sa time. Po statusu posiljke se vidi da je na carini. AKo je neko ukrao gonicu do kraja. Nije mi do 100 eur ali mi je do principa. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vsasa 85 Napisano Jun 30 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Futog Motocikl: BMW F750GS Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, boza_kg said: Ako je free shipping sa Alia, možda je to u pitanju. Takvi paketi su najniži prioritet. Nije dzabe, slanje je bilo oko 35 eur, a robu sam dobio sa velikim popustom jer sam nedelju dana ranije kupio istu stvar po vecoj ceni pa su mi dali ako hocu jos koji popust skoro 50%, zajedno sa transportom oko 100 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jul 1 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Vaša pošiljka Tracking number: LA.... se nalazi u CR Pošta Novi Sad, po carinskoj prijavi br. 2026... , te bi carinske formalnosti za Vašu pošiljku trebalo da se završe do kraja ove nedelje. Pozdrav CR Pošta Novi Sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jul 3 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Komunikacija 35$ a carina 1215din... Koje gluposti jbt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14807 Napisano Jul 3 Integrisan, 7953 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je PDV verovatno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jul 3 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda on ide na svu robu. Kako na artikle od 200 din ne ide a na skuplje ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1963 Napisano Jul 3 BJB Maxi Scooter Club, 782 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja čekam proširenje ćopave sa alija više od mesec i po.. prešao sam skroz na temu za sad, šta god mogu da nadjem. Stigla tank torba danas, (kopija?) Givi, izgleda odlično, baš ću uporediti negde u radnji..1500 din, 5500 je inače. Ko ima metalni rezervoar, baš preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3958 Napisano Jul 3 Ne silazi, 5078 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Pa onda on ide na svu robu. Kako na artikle od 200 din ne ide a na skuplje ide? Ono što se kaže "slobodna sudijska procena." U prevodu, kako im se digne q. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jul 3 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan To sam shvatio... Kakav crni pdv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5882 Napisano Jul 10 (promenjeno) Ne silazi, 4401 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ovu pumpicu: https://share.temu.com/MTzmpV5ZPEA Napumpao jednom gume na skuteru, na 2 bicikle, 2 lopte, i izgore baterija. Beli dim, cao zdravo. Reklamirao sam sad, odmah mi Temu vratio parice, tj. izabrao sam da mi daju kredit za sledeću kupovinu. Ne moram da vraćam uređaj. Promenio Jul 10 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 540 Napisano Jul 10 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti i radi sasvim normalno, verovatno ti je zapao neki feleričan komad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...