Janjke 42 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zanima me gde se na R6 nalazi odusak na rezervoaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing Deni 0 Napisano Januar 6, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan pa skini rezervoar i pogledaj od dole... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Januar 6, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa skini rezervoar i pogledaj od dole... Gledao sam...ima dve cevke koje idu iz rezervoara ali pojma nemam mislim da nije to to...kazu mi neki da je na poklopcu rezervoara ali sam ja hteo da proverim sa nekim ko zna.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing Deni 0 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 41 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan pa imas taj 1 odusak kada otvoris cep negde sa strane,on prolazi kroz rezervoar do dole,uglavnom se nastavlja dalje sa crevom do dole.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa imas taj 1 odusak kada otvoris cep negde sa strane,on prolazi kroz rezervoar do dole,uglavnom se nastavlja dalje sa crevom do dole.... Hvala ti druze puno,pogledacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...