Jump to content

Moto Zajednica

Kvalitet ha,ha,ha....

Recommended Posts

• Drug član, 4533 postova
  • Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори

ja moj motor pokrijem vojnickim cebetom(nabavio preko veze od kanadske armije)i nalozim smederavec.Bilo to leto ili zima i kad mi se ulje zagreje ja ga upalim tako da nemo moram da brinema od hladnom startu i habanju.Onaj ko kupi motor od mene kao da je kupio nov iz fabrike

au al ste vi tamo u Kanadi primitivni....Ja sam cuo da imate uticnice po parkinima za tu svrhu, kad ono smederevac... ;D

Javi kad budes prodavao. ;)

uticnice su smoa u betonskim zgradama,jer ako dodje do kratkog spoja u drvenoj zgradi ima da se ugriju,a ne samo auti ili motori.

P.S.Motor bio u oglasima na Moto Berzi ali niko nije zvao

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 479 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600E

Jedno pitanje da ne otvaram novu temu. Pokušao sam da punim akumulator punjačem za akumulatore motocikala koji radi na 600mAh i automatski je, medjutim punjač mi se kroz pola sata baš dosta zagreje da ne kažem pregreje i počne malo da miriše pa ga isključujem. Ovo sa predhodnim akumulatorom nije bio slučaj. Jel zna neko u čemu može da bude problem? Uzgred, na akumulatoru piše tamo gde su ćelije "DO NOT OPEN" pa ih nisam otvarao, valjda je akumulator suvi, ili sam možda trebao da otvorim kapice na ćelijama?

Suvi, zelatinasti. Uostalom ako si ga otvorio mozes da vidis da li je suvi ili sa kiselinom

Nisam ga otvarao, ali mi čudno što se pregreva punjač.

• U prolazu, 96 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 - 2005

Meni su oklopi bili na farbanju 2 meseca, znaci nije toliko paljen, i juce kad su stigli reko da probam da li pali,

motor stoji u garazi koja se negreje, pali iz cuga.

• Drug član, 1440 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Kada je dobra baterija ne smeta mu 0 stepeni kao ni +15.

Meni ličlno smeta kondenz koji se javlja svuda i ne možeš da pobegneš od toga.

Ne bih palio motor ako ne idem da vozim makar neku vožnju od 50km (tokom zime kada je veoma hladno a garaža nije grejana)

Motoru na oko neće ništa faliti ali će kondenza biti definitivno u svim delovima koji se brzo hlade

Ako je stvar u bateriji za to postoje punjači i to je dovoljno 1x u mesec dana malo strujice da poteče

• Svrati ponekad, 318 postova
  • Motocikl: Honda vfr 750

Pa sad ne znam koliko ima veze crkavanje akumulatora sa cestim paljenjem!!!

Ja ga palim svaki 9-10 dan i isto stoji u garazi gde je min.10 stepeni.Dopunim ga otprilike jednom u dva meseca ali ne bi smeo da crkne.

Da se istrosi DA ali da crkne NI SUCAJNO.

(moje misljenje)

Ja jedva cekam da udahnem malo izduvnih gasiva,a i da mu cujem glas,mada mislim da ne bi skodilo da malo promesa ulje svremena na vreme.Vozim motor vec cirka 19 godina(al sam ja mator) i nema dana da ber ne pogledam da nije spala cirada sa njega.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ja jedva cekam da udahnem malo izduvnih gasiva,a i da mu cujem glas,mada mislim da ne bi skodilo da malo promesa ulje svremena na vreme.

Pa to je odprilike kao da dete sa puno ljubavi ususkas u udoban krevet, smanjis svetlo, eliminises buku... i onda ga budis na 15 minuta da ga pitas jel mu lepo.

• Drug član, 1854 postova

Ja jedva cekam da udahnem malo izduvnih gasiva,a i da mu cujem glas,mada mislim da ne bi skodilo da malo promesa ulje svremena na vreme.

Pa to je odprilike kao da dete sa puno ljubavi ususkas u udoban krevet, smanjis svetlo, eliminises buku... i onda ga budis na 15 minuta da ga pitas jel mu lepo.

ja sam hteo da dam neko pređeje iz muško-ženskih odnosa ali evo lalajko je to uradio daleko kulturnije...

ja samo ne vidim poentu pa ako neko zna neka napiše. ja to ne radim.

;D ;D ;D ;D ;D

Nista,onda najbilje da ga ne budim ni na prolece!!!!

Neka kunja ko Trnova ruzica,10-20 godina pa kad postane punoletan onda da ga budim.

Doduse moj VFR je 92,gotovo punoletan tako da bi mogao malo da ga maltretiram,aaaaa! ;D

Nego ako neko nije primetijo ja ovo radim zbog mene a ne zbog njega. 8)

• , 1322 postova

Sistem punjenja akumulatora nije kao na autu,na autu se puni akumulator kada radi i na leru,a na motoru samo kada se predje odredjeni broj obrtaja,cini mi se 3000

Zato ti je i otisao jer si ga samo palio-gasio

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja