boza_kg 4913 Napisano Mart 7, 2023 Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je korman, a i sve ostalo, daleko od mene sa cenom. I baš onda dobro dođe da mogu da se žalim kako nema mesta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 7, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 196cm, i žao mi je što nemam sliku na Maxu da se i vi nasmejete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2562 Napisano Mart 7, 2023 Drug član, 1130 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam sliku ali toliko je smešno i neskladno izgleda da me sramota da postavim.Čudno sedenje zaista za nas visoke a meni se sve ostalo jako sviđa ,nakrpio bih ja i za neki polovan da sam "pao na dupe posle probe"..Ali nisam .Na semaforu mi kaže kolega ,vlasnik novog t maxa, da hoće fino da potroši po gradu.Pitam ja 5-6L?On se smeje i kaže da može i jače ako ga gaziš..Al dobro ko da toliki novac valjda ne gleda gorivo toliko..ma da bih ja gledao i to . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...