rastkojokic 1788 Napisano Januar 28 Drug član, 2419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih polagao nade u garanciju. Subframe koji se iskrivi sam od sebe... Husa dotakla novo dno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1883 Napisano Januar 28 Drug član, 672 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, rastkojokic je napisao: Ne bih polagao nade u garanciju. Subframe koji se iskrivi sam od sebe... Husa dotakla novo dno Pita mene Milan iz Kompp-a: "pa gde kupi tu Šerpu (Sherco)!?" Ali izgleda ni Haskica nije spašena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1788 Napisano Januar 28 Drug član, 2419 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Uh teska tema... Ja sam vozio Husqvarnu 701, Husqvarnu 300te (dvotaktnu), obe sam prodao. 701 jer je nisam vozio a 300ku jer sam se razocarao u kvalitet. Mnooogo problema sam imao... Da ne pricam da ono sto isporucuju fabricki je minimalnih mogucnosti - brektek kocnice, ogibljenje najgore sto wp ima, kvacilo brektek, kymco cilindar. I sve to po najskupljoj ceni u klasi.Sherco 300ka je sa druge strane daleko vise "ready to race" - ironija. Ja licno sam mnogo zadovoljniji Shercom.ps - Bitna stvar je da je Sherco karburator sto meni licno dosta odgovara.IZVINJAVAM SE ZA OFF, NECU PRODUBLJIVATI 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 556 Napisano Februar 8 Pažljivo prati, 639 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Stigla i RG pedala kocnice. Bas su je napravili onako momacki 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Mart 12 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Moze li neko da mi objasni kako ovaj motocikl moze da ide na A2 kategoriju kad je 55kw. Da li je to fabricki uradjeno ili se naknadno ugradjuje neki kit. I ako moze, da li na isti nacin mogu i drugi motocikli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2559 Napisano Mart 12 (promenjeno) Andragog, 5121 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je iz Evrope, onda moze a da je Japanac, e onda ne. Treba da ispuni uslov euro norme. U mojoj saobracajnoj pise 12kw, KTM EXC 450 Promenio Mart 12 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 25 Napisano April 15 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 1. 2025. at 20:32, Aleksey je napisao: Ćao svima! Par stvari oko tuninga i jedno pitanje. Danas sam postavio Adventure Spec vetrobran i Perun sidestand. Pre toga sam imao Husky staklo, i mislim da ću sledeće nedelje proveriti kako se novo ponaša na autoputu. Primetio sam da se nešto desilo sa zadnjim delom motora (vidi sliku) – stoji neravno. Motor je nov, nikada nisam padao niti ga udario. Šta mislite – šta se dogodilo i kako da popravim? On 25. 1. 2025. at 20:32, Aleksey je napisao: Cao smiva! Dakle, epilog — očistili su dovod goriva i rezervoar se skoro skroz ispravio. Ipak, KOMPP je tražio garanciju od Husky-ja, dobili su odobrenje i sada čekaju isporuku (i ja čekam). Kupio sam šrafove od Perun Moto — planiram da ih montiram zajedno sa rezervoarom. Tako da se sve lepo završilo (ipak do sada), hvala KOMPP-u i Husky-ju! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 25 Napisano April 15 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna preporuka za tuning (ili kako da ti guzica ostane zahvalna i na 300. kilometru ): 1) Konačno sam isprobao Adventure Spec "tower" + staklo — baš sam zadovoljan! Košta oko 200 evra, a radi posao kao pravi vetrobran. Na autoputu ostaje malo vetra za kacigu, ramena i ruke — ali to je enduro, brate , nije Goldwing! Bonus: odličan za navigaciju — pre toga sam imao Quad Lock na volanu i bilo je prenisko. Sad je telefon direktno ispred očiju. 2) Seat Concepts sedište (obično, nije XL). Naručio sam sivo — obicno ide za supermoto boju, ali isto tako dobro leglo i na enduro. Kad pipneš rukom — skoro da nema razlike, samo malo mekše i šire. Ali tokom vožnje — nebo i zemlja! Sa fabričkim sedištem, već posle 3-4 sata nisam znao kako da sedim. Sa novim — vozio sam ceo dan, od 9 ujutru do 7 uveče (stao sam samo par puta za benzin i kafu). Zadnji sat autoputa sam samo par puta promenio poziciju, ali realno — guzna zona je bila full zen 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 693 Napisano April 15 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Adventure spec "tower" sam i ja kupio i mnogo mi se sviđa. Baš dobra stvar. Gde si uzeo SeatConcepts? Koji sajt? Ja sam malo uljez, vozim GG700, ali to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 25 Napisano April 15 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan Thats-rally.com je nemački sajt, mozeš naručiti u Srbiju preko Deprevoz.com. Platio sam preko 500 evra, ali nema carine. I dalje ispadne jeftinije nego da naručuješ direktno sa Seat Concepts USA. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 693 Napisano April 16 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, deprevoz obavezno. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 25 Napisano Nedelja u 18:02 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, molim vas recite nešto o auspusima. Planiram da stavim Wings, ali znam da nije street legal. Imam pitanje – da li to ima neki značaj u Srbiji i mogu li da imam probleme zbog toga? Na primer, na tehničkom pregledu, ili ako me zaustavi policija koja se razume u tuning (npr. moto-policajci). Ne treba mi jak zvuk i ne planiram da budem bučan u kraju, zato hoću da stavim silencer – mislim da će po jačini zvuka biti skoro isti kao fabrički auspus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 693 Napisano Nedelja u 18:08 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio Wings skoro, a na svakom motoru do sada sam imao aftermarket. Na tehničkim pregledima sam uvek prolazio lagano, a policija generalno ne smara ako auspuh nije divljački glasan. Wings sa 2 db killera daje 2 odlične opcije. Samo ne zaboravi, sa promenom lonca se gubi garancija, tako da ako ga voziš na servis, vrati fabrički. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 556 Napisano Ponedeljak u 14:07 Pažljivo prati, 639 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na moj stavio LeVince ima negde slika od pre. Dobio sve papire uz njega za registraciju nisam skidao DB kiler i nema tu nikakvih problema za registraciju ali sam za svaki slučaj uz svaki top imao propratne papire ako zategnu na registraciji. Uvoznik za LeoVince je Tago nisu mi ništa rekli ni kada sam radio prvi servis i ne gubiš nikakvu garanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 693 Napisano Ponedeljak u 14:12 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Wings nema homologaciju i nije legalan u EU, zato je i najjeftiniji. Za GG ima opcija Akrap ili Remus i ne gubi se garancija, ali cena njih je ogromna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 693 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Je l možemo da promenimo naslov u 690/700/701? Ne videh teme za KTM i GG, a skoro su isti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksey 25 Napisano pre 4 sati U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Husky 701 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, House je napisao: Je l možemo da promenimo naslov u 690/700/701? Ne videh teme za KTM i GG, a skoro su isti. Obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...