mick 3122 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @Marko1995 Već smo oko toga diskutovali...tvoj način vožnje iziskuje više asfalta dakle jači motor za izlazak na autoput. Strom je logičan izbor jer uzimaš nov motor pri tome znaš sve oko kupovine i korišćenja novog. Ako ideš na polovno Honda bi meni bila prvi pik ali Afrika. VFR će ti biti opasno težak zadatak ako siđeš sa asfalta...baš je težak motor, pravljen je za autoput ali svakako sjajan motor. Od Stroma i Afrike ne bih dalje gledao...Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5231 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Mare ovo sto ti Mik kaze veze nema. To ti je kao kad bi on voleo sisate i guzate zene pa ti rekao da samo takvu zenis...Moras da pratis svoj afinitet, i da sam odlucis... A mi se zajebavamo malo, da ne bude dosadno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 842 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 873 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam ovo oko guzatih i sisatih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3122 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Mare ovo sto ti Mik kaze veze nema. To ti je kao kad bi on voleo sisate i guzate zene pa ti rekao da samo takvu zenis...Moras da pratis svoj afinitet, i da sam odlucis... A mi se zajebavamo malo, da ne bude dosadno.Pa zar ti je toliko stalo da prodaš tu tvoju sisatu! Trebalo bi da održiš jedan edukativni kurs našem bratu @Marko05 o prodaji! A ovog drugog Mareta znam iz neke druge priče pa imam maalo više detalja vezanih za njegovo putešestvije sa trk-om zbog toga je i sisata i guzata ok za njega, po mom skromnom mišljenju.Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5620 Napisano Octobar 12, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @Marko1995 Već smo oko toga diskutovali...tvoj način vožnje iziskuje više asfalta dakle jači motor za izlazak na autoput. Strom je logičan izbor jer uzimaš nov motor pri tome znaš sve oko kupovine i korišćenja novog. Ako ideš na polovno Honda bi meni bila prvi pik ali Afrika. VFR će ti biti opasno težak zadatak ako siđeš sa asfalta...baš je težak motor, pravljen je za autoput ali svakako sjajan motor. Od Stroma i Afrike ne bih dalje gledao...Poslato sa LYA-L29 pomoću TapatokaKomšo Gs ti ne valja ništa? Ili je iznad svih pa nema konkurencijuPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5563 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 1393 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, mick je napisao: Pa zar ti je toliko stalo da prodaš tu tvoju sisatu! Trebalo bi da održiš jedan edukativni kurs našem bratu @Marko05 o prodaji! A ovog drugog Mareta znam iz neke druge priče pa imam maalo više detalja vezanih za njegovo putešestvije sa trk-om zbog toga je i sisata i guzata ok za njega, po mom skromnom mišljenju. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka А јбг, нисам испратио. Сутра ћу да ишчитам од почетка тему. Немој ти мене и моју фразу да дираш. Неће она ниђе. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3122 Napisano Octobar 12, 2022 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan А јбг, нисам испратио. Сутра ћу да ишчитам од почетка тему. Немој ти мене и моју фразу да дираш. Неће она ниђе. Ej zlu ne trebalo Boleta konsultuj...za svaki slučaj da se nađe!Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 890 Napisano Octobar 12, 2022 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Inače možda se približavamo drugoj fazi priče... pored par zainteresovanih za kofere, konačno se javio jedan zainteresovan za motor, sad ćemo videti hoće li doći uopšte da pogleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 438 Napisano Octobar 13, 2022 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Ja sam ljetos imao slicne dileme kao i ti @Marko1995 doduse ja sam vozio cbf-a 600 iz 2004 godine i za mojih 190 je bio uzasno mali, mada privlacio me offroad a ona ne moze. Izbor mi je bio Ktm 1190, v-strom 1050, Triumph 1200(mada nijedan nije imao kod nas na oglasima) versus, gs manje vise svi ti veliki motori na prema mojoj visini. Odem da pogledam stroma 2013 godiste, kako ulazim sa vrata ugledam Super Tenere, od otg momenta nijedan drugi motor nije postojao. Moja iskrena preporuka za Super Tenere 1200 neka lijepo odrzavana, ima 110 konja, nema neku elektroniku bog zna sta ali se vozi lijepo i motor je ogroooman, fabricki koferi dovoljno mjesta imaju, mazga mene i djevojku ne osjeca, kardan, centralni, zicane felne sa tubeles gumama, abs(jednom mi glavu spasio) kontrola proklizavanja i nema tempomat moj model iz 2011. Evo nekoliko slika sa offrouda. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5482 Napisano Octobar 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 1961 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @kokot svaka čast, vidi se da ga voziš kako treba Jel si probao nekad GS1200 i možeš li da ih uporediš što se gabarita tiče ? (nadam se da ovim ne idemo suviše u off-topic) Promenio Octobar 13, 2022 član antir3ality 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5231 Napisano Octobar 13, 2022 Drug član, 782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, antir3ality je napisao: @kokot svaka čast, vidi se da ga voziš kako treba Jel si probao nekad GS1200 i možeš li da ih uporediš što se gabarita tiče ? (nadam se da ovim ne idemo suviše u off-topic) Za uporedjivanjee gs i drugih navedenih motocikla potrebno je ozbiljno neznanje... 4 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 438 Napisano Octobar 15, 2022 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Super Tenere XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan E svaki cigo hvali svoga konja @antir3alityNa zalost nijesam vozio GS-a, nemam ja budzet za njega(sta cu ako mi se dopadne) onaj koji se meni svidja malcice vise kosta nego sto ja mogu da ponudim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8582 Napisano Novembar 22, 2022 Drug član, 1867 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan On 13.10.2022. at 21:33, Bole37 je napisao: Za uporedjivanjee gs i drugih navedenih motocikla potrebno je ozbiljno neznanje... Šteta što banovase Saleta @sashac , da te napiči što pričaš svašta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5231 Napisano Novembar 22, 2022 Drug član, 782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, ProMaster je napisao: Šteta što banovase Saleta @sashac , da te napiči što pričaš svašta.. Jok nego Tracera cu da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8582 Napisano Novembar 22, 2022 Drug član, 1867 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Bole37 je napisao: Jok nego Tracera cu da vozim Samo Crosstourer ili Dobro moze i Norden.. Vidiš da čovek prešao 30k km za godinu dana, gde da kupi LC-a.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4635 Napisano Novembar 22, 2022 Drug član, 1470 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.10.2022. at 21:33, Bole37 je napisao: Za uporedjivanjee gs i drugih navedenih motocikla potrebno je ozbiljno neznanje... Upiskicu se , evo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5231 Napisano Novembar 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Upiskicu se , evo Crni Darinjo da nije prostata???Aj cuti tamo ti ni kera ne znas da kupis... Promenio Novembar 22, 2022 član Bole37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11435 Napisano Novembar 23, 2022 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Afriku i zavrsi sve price,kad sam se ja vec zajebao pre korone i ne uze novu za ispod 13000,a sad 2017 13000,jebem ti svet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 30, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi u obzir crossrunner 800 2015+Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5620 Napisano Novembar 30, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Msm da je premali, i da moras da ga vrtiš visoko da bi isao kako treba, a da je lep lep je. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stegula 177 Napisano Novembar 30, 2022 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi cini ti se da je premali, uporrdi dimenzije sa npr stromom 1000 - jako pribliznih gabaritaSto se tice snage mora sa se vrti visoko ali kad se vrti visoko ide bolje od dosta motora koji na papiru imaju iste performanse. Lepih 20kkm sam provozao na njemuSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...