Bole37 5632 Napisano Septembar 30, 2022 Drug član, 841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan VIDEO Haos kod Vukovog spomenika: Motociklisti dave čoveka, zaustavili saobraćaj NOVA.RS Na društvenim mrežama osvanuo je snimak incidenta, na kojem se vidi kako muškarac i žena motociklisti jure čoveka, a u jednom momentu ga i dave. Nastao je opšti haos na ulici, a... Al nije mi jasno, vidi bratu bicepsi koliki su, moz da nosi oboje sto ga dave... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Septembar 30, 2022 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan To samo potvrdjuje ono staro… ako je neko nabildovan, ne znaci da je jak. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Septembar 30, 2022 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da su motociklisti opet predstavljeni kao huligani koji dave ljude po ulici, a ko zna šta je tome prethodilo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4103 Napisano Septembar 30, 2022 Drug član, 921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojma sta se desilo ali rekao bih da kolege ne dozvoljavaju momku da pobegne sa lica mesta... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2777 Napisano Septembar 30, 2022 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, QmBGD said: Nemam pojma sta se desilo ali rekao bih da kolege ne dozvoljavaju momku da pobegne sa lica mesta... Verovatno je bio u fazonu vadi lovu Postali smo divlji Texas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Septembar 30, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, QmBGD je napisao: Nemam pojma sta se desilo ali rekao bih da kolege ne dozvoljavaju momku da pobegne sa lica mesta... I bas tako deluje.. Pre 4 sati, Bole37 je napisao: Al nije mi jasno, vidi bratu bicepsi koliki su, moz da nosi oboje sto ga dave... Vodeni... Ko oni piletina sto se sprica vodom, kupis 2kg i kad skuvas ispadne jedva kilo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7714 Napisano Septembar 30, 2022 Drug član, 2956 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5632 Napisano Septembar 30, 2022 (promenjeno) Drug član, 841 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Bigor je napisao: Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Pa i ja sam pomislio da je stondiran, jer nemoguce da se toliki grmalj onako opire ko pickica... Svakakvi ludaci setaju gradom... Promenio Septembar 30, 2022 član Bole37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2066 Napisano Septembar 30, 2022 Drug član, 814 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ser je napisao: I bas tako deluje.. Vodeni... Ko oni piletina sto se sprica vodom, kupis 2kg i kad skuvas ispadne jedva kilo U trkačkom svetu postoji izraz - silikonska muda. Lepa na oko, ali ničemu ne služe. Tako i ovde, silikonski mišići 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Octobar 1, 2022 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan HOROR U BEOGRADU Sin ubio majku! Dva dana se nikom nije javljala, otac zatekao JEZIV PRIZOR WWW.BLIC.RS Đ. Marić (26) je uhapšen zbog osnovane sumnje da je ubio svoju majku u Ulici vojvode Stepe u beogradskom naselju Voždovac, saznaje "Blic". Čovek je napao devojku na motoru, prijatelj je branio, a ispostavilo se da je napadač psihicki bolesnik koji je ubio svoju majku. Nekada stvari nisu onakve kako izgledaju :mobilizator: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4178 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 479 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, tomamega je napisao: HOROR U BEOGRADU Sin ubio majku! Dva dana se nikom nije javljala, otac zatekao JEZIV PRIZOR WWW.BLIC.RS Đ. Marić (26) je uhapšen zbog osnovane sumnje da je ubio svoju majku u Ulici vojvode Stepe u beogradskom naselju Voždovac, saznaje "Blic". Čovek je napao devojku na motoru, prijatelj je branio, a ispostavilo se da je napadač psihicki bolesnik koji je ubio svoju majku. Nekada stvari nisu onakve kako izgledaju :mobilizator: Nije krivicno delo oboriti nekog sa motora? Jbg Srbiji je najveci problem pravni fakultet, na stranu lopovi politicari i ostali krimosi. Posle ce palamuditi o ljudskim pravima i ostalo. Ma bolje da su ga pustili neka "bipolarno dete od 130 kila" divlja jos malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vex je napisao: Nije krivicno delo oboriti nekog sa motora? Jbg Srbiji je najveci problem pravni fakultet, na stranu lopovi politicari i ostali krimosi. Posle ce palamuditi o ljudskim pravima i ostalo. Ma bolje da su ga pustili neka "bipolarno dete od 130 kila" divlja jos malo. Kako para ekran ovo tvoje sa 130kg... Toliko smo needukovani u pogledu duševnih bolesti i poremećahja da smo još uvek na nivou srednjevekovnih goniča na veštice. Misliš li da jednom duševno obolelom čoveku znači bilo koji udarac koji je dobio? Pre će biti da je satisfakciju dobio taj čovek i ta žena ili kako već, da se iskale na njemu usled frustracije i nerazumevanja ponašanja tog trećeg. Takve situacije su veoma delikatne i povlače za sobom polsedice po sve aktere...posle je opravdanje ''nisam znao, žao mi je''. Cela ova priča i na žalost njen epilog je u stvari pitanje kakvi smo kao pojedinci i u kakvom sistemu živimo...kako radimo, koliko smo profesionalni u svojim poslovima i koliko znanja imamo. Posebno je pitanje zašto je ceo sistem urušen i kako da ga povratimo na neki iole efektivniji nivo gde će se društvo brinuti o svojim ugroženim kategorijama i gde će pojedinac dovoljno poznavati neke stvari i znati kako da reaguje u određenoj situaciji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Octobar 1, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Samo je pitanje dal je ovaj bio dusevno bolestan ili na nekom losem metamfetaminu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8275 Napisano Octobar 1, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam,da li u Amerikama,kada neko nekog napadne,prvo porazgovaraju sa njim da li koristi nešto od stimulansa,pa se onda obračunaju.Koliko znam,prvo pucaju. Promenio Octobar 1, 2022 član gebee&co 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11259 Napisano Octobar 1, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jadno je to sto taj drogirani poremeceni bolesnik ima veca prava od zrtve koju je udario ili oborio sa motora.To sto on nije odgovoran za svoje postupke,ne opravdava povrede i stetu koje je napravio. Promenio Octobar 1, 2022 član cezarpa 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Octobar 1, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, mick je napisao: Cela ova priča i na žalost njen epilog je u stvari pitanje kakvi smo kao pojedinci i u kakvom sistemu živimo... Takvi smo da svi samo gledaju svoje dupe i u sistemu bolenja k...ca za sve ostale oko nas. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Којих душевних болести? У Лази јасно рекли да дрогирани није за њих. Хоћемо да верујемо лекарима или нећемо? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Octobar 1, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drogirani lik ubio majku, pokusao devojci da otme motor, ali nema veze - mediji kazu da su bajkeri nasilnici, verujmo medijima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Drogirani lik ubio majku, pokusao devojci da otme motor, ali nema veze - mediji kazu da su bajkeri nasilnici, verujmo medijima Mediji su posebni krug maloumnika...sa njima ne bi trebalo nikakav kontakt imati. Oni su začetnici pa 90% problema. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 1, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je isti lik koji je danas počinio ubistvo u V. Stepe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano Octobar 1, 2022 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da. A ova devojka koju je gurnuo i taj momak koji ga je drzao treba da tuze sve medije koji su objavili vest da su nasilnici i manijaci bez ikakvih dokaza o tome. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11259 Napisano Octobar 1, 2022 Ne silazi, 2285 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Novinari bi trebalo da dobiju nagradno putovanje u Sibir,u jednom pravcu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4178 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 479 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, mick je napisao: Kako para ekran ovo tvoje sa 130kg.. Cekaj sta sam lose rekao? Pa ti si zdtavstveni radnik, sramota je tvoja a ne moja. Ako je bolestan u ustanovu, ako je samo drogiran u tvorza , jel mi treba da razvrstavamo? Boli tuki nekog koga on napadne sta mu je? Jel kad te neko fizicku napadne treba da ga pitas da li je zaboravio tetapiju? A sto se tixe mentalnih bolesti to je sad big business svuda, i tu se polako gubi smisao lecenja. Imao sam komsiju isto prsotin a, nasrnuo na caleta sa sekirom iz cista mira jer nije primao terapiju tako da nemam puno razumevanja za njih. Jb se meni sta my je, ako nije za narod onda ga i ne treba pustati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vex je napisao: Cekaj sta sam lose rekao? Pa ti si zdtavstveni radnik, sramota je tvoja a ne moja. Ako je bolestan u ustanovu, ako je samo drogiran u tvorza , jel mi treba da razvrstavamo? Boli tuki nekog koga on napadne sta mu je? Jel kad te neko fizicku napadne treba da ga pitas da li je zaboravio tetapiju? A sto se tixe mentalnih bolesti to je sad big business svuda, i tu se polako gubi smisao lecenja. Imao sam komsiju isto prsotin a, nasrnuo na caleta sa sekirom iz cista mira jer nije primao terapiju tako da nemam puno razumevanja za njih. Jb se meni sta my je, ako nije za narod onda ga i ne treba pustati. Sve si sam rekao...sublimacija si mog prethodnog posta, na žalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ser je napisao: Da. A ova devojka koju je gurnuo i taj momak koji ga je drzao treba da tuze sve medije koji su objavili vest da su nasilnici i manijaci bez ikakvih dokaza o tome. Neverovatno je koliko je ta profesija otišla u tri lepe...ni profesionalizma, ni etike, ni objektivnosti samo hleba i igara, samo da se nešto zavrti i zamuti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...