Cope 215 Napisano Avgust 30, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 30, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ja lud, vidio ja vas na Zanjice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 30, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cope, mnogo si mi nesto ljut na ovoj zbunovitoj slici... Super slike, kao i obicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1941 Napisano Avgust 30, 2006 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Slidze prva liga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Avgust 30, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan bravo za fotke,stvarno su profi.... :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Avgust 30, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Slike su super ali....buducnost je (sto bi rekla Miranja Banjac) u NATURIZMU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Avgust 30, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi da odes u fotografe ako nisi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 30, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ta bembara K100rt il RS kako vec bese, sa abs-om...na slikama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 31, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jel ta bembara K100rt il RS kako vec bese' date=' sa abs-om...na slikama?[/quote'] Yes... Banetov konjiæ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 31, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan slike su :fcab: posebno ona dje djevojka sjedi kraj vatre... vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 31, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Extra slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina 0 Napisano Avgust 31, 2006 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd - Vračar Prijavi odgovor kao problematičan Znaci uzeo si slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 31, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Znaci uzeo si slike Daj ti još slika, ja sam odabrao par komada gde sam sa najveæom glavom, i malo atmosfere okolo.... a svima poznata nam autorka nekih snimaka-Katarina, se tek sad javila, stoga je pozdravimo gromkim aplauzom i èestitajmo na kupovini nove Nolan kacige... :moli: :wink: ps. Ima kod tebe na kartici još da se probere ihaaa matrijala, pa ti postavi šta ti je volja, nisam hteo da remetim privatnost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina 0 Napisano Avgust 31, 2006 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd - Vračar Prijavi odgovor kao problematičan Znaci uzeo si slike Daj ti još slika' date=' ja sam odabrao par komada gde sam sa najveæom glavom, i malo atmosfere okolo.... a svima poznata nam autorka nekih snimaka-Katarina, se tek sad javila, stoga je pozdravimo gromkim aplauzom i èestitajmo na kupovini nove Nolan kacige... :moli: :wink: ps. Ima kod tebe na kartici još da se probere ihaaa matrijala, pa ti postavi šta ti je volja, nisam hteo da remetim privatnost... [/quote'] Ok, pripremicu nešto, a do tad evo kako bi Cope predstavio moju NOVU kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 31, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Eh da je George Lucas mogao da naruèi ovakve kacige za snimanje rata zvezda, gde bi mu bio kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Avgust 31, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E a da je Imerija imala Dominatora gde bi joj bio kraj... Zanjice tj Miriste mi je omiljeni zaliv u CG pa i sire. Tvrdjava + onaj kao dok sa kog je dobro za skakanje ma bas je u fazonu 5 prijatelja na ostrvu sa blagom :wink: Jel ste kampovali kod tvrdjave? Uhhh ja sam onaj makadamski put isao bos ne bas najprijatnije iskustvo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 31, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan E a da je Imerija imala Dominatora gde bi joj bio kraj... Pa na Žanjicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina 0 Napisano Avgust 31, 2006 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd - Vračar Prijavi odgovor kao problematičan Evo još slikica ! nadam se da ih sada nema previše. kao što se može primetiti - raznim se putevima islo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Avgust 31, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Odliène slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 31, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cope, na svakom mom buducem putu, imas mesto fotoreportera...all expenses paid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 31, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Too Katarina.... Cope' date=' na svakom mom buducem putu, imas mesto fotoreportera...all expenses paid[/quote']Nisam ja jedini autor slika, ali pristajem na varijantu:D Podrazumeva se da se slikamo kad je vožnja i šega u pitanju Treba da se pridruži na forumu i moj kolega Marko-Hitman CBR1000F, takodje fotograf, samo što on slika lepše stvari od mene, gole ribe itd... Pa možemo i BJB moto novinu da napravimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Avgust 31, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Too Katarina.... Cope' date=' na svakom mom buducem putu, imas mesto fotoreportera...all expenses paid[/quote']Nisam ja jedini autor slika, ali pristajem na varijantu:D Podrazumeva se da se slikamo kad je vožnja i šega u pitanju Treba da se pridruži na forumu i moj kolega Marko-Hitman CBR1000F, takodje fotograf, samo što on slika lepše stvari od mene, gole ribe itd... Pa možemo i BJB moto novinu da napravimo Zovi ga odma sta cekas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 31, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ah da, i jooš malo slika.... Ako vam dojadi vi kažite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Avgust 31, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ah da' date=' i jooš malo slika....Ako vam dojadi vi kažite [/quote'] samo ti salji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 1, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan keep it coming!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...