zoko 0 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Zoran i dolazim iz Kosjerica!!Do skoro sam vozio Piaggo Vespu GTS 250ie,a sad imam Kawasaki KLE 500 2001god!!!Treba mi pomoc,nemogu nigde da nadjem bocnu plastiku za KLE,pomagajte!!!!!!!!Moj mail>zoko.baca@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deniskv 0 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: KRALJEVO Prijavi odgovor kao problematičan POZZDRAV!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 3, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Zorane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 734 Napisano Januar 3, 2009 Drug član, 1736 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 3, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2793 Napisano Januar 3, 2009 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodosao a u oglasima postavi sta ti treba mozda neko prodaje te plastike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Januar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Januar 3, 2009 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, dobrodosao. Kao sto ti je Biker Boy rekao, pogledaj u oglasima, a mozes da postavis i temu u podforumu Garaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 3, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo i dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 4, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav zemljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk kv 0 Napisano Januar 4, 2009 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 456 Napisano Januar 5, 2009 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, nemoj ocajavati, ako ne nadjes plastiku ti je napravi. Kako- prosto. Pozajmi od nekog plastiku i daj nekom u tvom kraju ko se bavi krpljenjem branika i sl da ti napravi istu takvu plastiku. Nije problem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki91 0 Napisano Januar 5, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Januar 5, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makins 1 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 426 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Samo polako, snaćičeš se već. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladaf 0 Napisano Januar 8, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Starcevo (Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Evo i ja trazim neku plastiku, i ne brini na ovom forumu, imas jako dobre ljude koji ce ti pomoci! Zahvaljujuci njima ja cu meni nabaviti za par dana, Poslusaj clanove, otvori temu u delu garaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zpal 14 Napisano Januar 8, 2009 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Kumanovo-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...