saxomofon 684 Napisano Septembar 16, 2022 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, da li neko zna gde moze da se nabavi transparentni vizir za Blade 2? Mislim da je V14 model. Drugaru treba, a kaze mi da ne moze nigde da nadje u Beogradu. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Septembar 16, 2022 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema u Barelu (oni su uvoznici MT-a) onda nece naci kod nas. Generalno, za taj brend je jako slaba postprodajna podrska, ne samo kod nas nego uopste, pa i o tome treba razmisljati pri kupovini nove kacige. Ebay deluje kao ok resenje, samo ce malo cekati da vizir dodje. Link za narucivanje: https://www.ebay.com/itm/264927048058?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=3_cYk8QwScq&sssrc=2349624&ssuid=aYJEh2krQ8S&var=564776325259&widget_ver=artemis&media=WHATS_APP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 684 Napisano Septembar 16, 2022 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @Nolanka Hvala Vam! Mislim da je u Barelu i gledao, ali mrka kapa. Nego mi je palo na pamet da neko od kolega mozda zna jos nekog dobavljaca MTa. Kupicu mu ja, jer trenutno zivim u inostranstvu, ali ce morati da saceka decembar i moj odmor. U svakom slucaju - hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoaNS 4 Napisano Septembar 17, 2022 U prolazu, 6 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nemam još... :\ Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Pokušaj ovde. Ja imam Revenge 2 pa isto tako ne znam šta ću ako trebam novi.....Aliexpress Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...