Наш 158 Napisano Septembar 13, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Има ли неко да користи ову јакну? Занимљиво делује за летње дане па ме занимају искуства. У продаји у Београду је више нема и немам могућност да је видим уживо. На фотографијама делује доста квалитетно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Septembar 13, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Macnu radi Garaža moto shop, skoro sam bio nešto i mogu reći da je opasno dobra oprema. Gledao sam neke pantalone odlične za korektan novacPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2058 Napisano Septembar 13, 2022 Drug član, 810 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Наш je napisao: Има ли неко да користи ову јакну? Занимљиво делује за летње дане па ме занимају искуства. У продаји у Београду је више нема и немам могућност да је видим уживо. На фотографијама делује доста квалитетно. Sve moje jakne su Macna. Kvalitet je na najvišem nivou, ali računaj da su malo uže, pa gađaj broj veće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5596 Napisano Septembar 13, 2022 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo ovu... Top je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Septembar 13, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Конкретно ме интересује баш "Флуент" модел. Тражим дужу варијанту у мешу и она ми делује баш пристојно. Има много већи избор кратких меш јакни али оне ме не занимају. Баш је слаб избор дужих меш јакни и отуда проблем наћи једну добру. Promenio Septembar 13, 2022 član Наш Словна грешка Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 15, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Za tri godine smo prosli i uspone i padove, i vrelo, hladno i ekstremno mokro i odlicna je. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...