gixxer750/94 733 Napisano Septembar 9, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam uspeo da iscitam na forumu ova kaciga važi za jednu od tiših, mada su postovi odavno, imate li još neku preporuku i osim motolanda drži li još neko HJC? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 664 Napisano Septembar 9, 2022 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nemam iskustva sa njom ali ja imam I90,nista tu meni nije tiho .A HJC bi trebao da ima i onaj u Subotici,ne mogu da se setim imena firme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Septembar 9, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Patriota je napisao: Nemam iskustva sa njom ali ja imam I90,nista tu meni nije tiho .A HJC bi trebao da ima i onaj u Subotici,ne mogu da se setim imena firme Gledam i neke AGV, -DDMOTO je firma al ne znam gde se nalazi, treba mi neka turing kaciga razumne cene, imam scorpion exo 410, može se reći da je nova ali mi je bučna dosta. Jedino blizu mi je Barel al izbor mi se ne svidja, nezgodno je za probu kad je sve daleko, burazer bi mi uzeo u Svajcarskoj koju hocu al da mi javim marku i broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Septembar 9, 2022 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan @gixxer750/94 DDmoto je u Rumi. Evo linka do profila na instagramu. Imaju i tamo neku ponudu. https://instagram.com/ddmotooprema?igshid=YmMyMTA2M2Y= 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Septembar 9, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Buka je veoma subjektivni pojam,AGV K3 mi nesto i nije bila tiha, I70 i RPHA 11 jesu tihe, LS2 Strobe je iznenadjujuce tiha i ako je flip up. Nemam problem ni sa Scorpion EXO 1400, dok drugar ima ozbiljan problem sa R1 Carbon, ali nisam mogao da uporedim jer sam glavat Promenio Septembar 9, 2022 član Drinkero 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 664 Napisano Septembar 9, 2022 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, gixxer750/94 said: Gledam i neke AGV, -DDMOTO je firma al ne znam gde se nalazi, treba mi neka turing kaciga razumne cene, imam scorpion exo 410, može se reći da je nova ali mi je bučna dosta. Jedino blizu mi je Barel al izbor mi se ne svidja, nezgodno je za probu kad je sve daleko, burazer bi mi uzeo u Svajcarskoj koju hocu al da mi javim marku i broj. K5S nema greske,imas u NS i u Rumi,k5 sam imao extra je kaciga.Stim sto meni recimo AGV pase dok Scorpion ima npr oblik koji mi nije odgovarao.Ako resis da dodjes do NS cekam te da te sprovedem do radnje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Octobar 3, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Krenula neka snizenja, merkam nolan n87plus, hjc i70 i ls2 challenger, ima li neko da podeli iskustva, prvenstveno me zanima koja je najtisa iako je to subjektivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 264 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @gixxer750/94 Imam HJC I70 na prodaju, stara nekoliko meseci, nosena par puta. Kupljena u Moto Landu, velicina S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Octobar 4, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nosim M, al premericu danas za svaki slucaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Octobar 4, 2022 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan M i to vuce na L, porasla glava jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Octobar 4, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, easy and slow said: @gixxer750/94 Imam HJC I70 na prodaju, stara nekoliko meseci, nosena par puta. Kupljena u Moto Landu, velicina S Koliko para? Daj sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 264 Napisano Octobar 5, 2022 Svrati ponekad, 84 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @Jupiter cena 110 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...