Zarkela 2106 Napisano Jul 8 Drug član, 1311 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan @NightWalker koja ti je prosečna putna brzina bila? Na uatoputu i posle na brdima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 314 Napisano Jul 8 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Zarkela said: @NightWalker koja ti je prosečna putna brzina bila? Na uatoputu i posle na brdima? Pa pazi, ja na autoputu ne prelazim preko 110km/h, a ovako na magistralnom kako mi uslovi na putu dozvoljavaju, ali kada ima prostora razvucem ga od 70 do 90km/h. Ne bi znao da ti kazem koja mi je generalno prosecna brzina bila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2106 Napisano Jul 8 Drug član, 1311 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan A ubrzanja kakva su mu, da li je linearno ili ima da povuce pa rupu pa opet da povuce? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1486 Napisano Avgust 27 Svrati ponekad, 452 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Malo da ozivim temu.Presao sam 20 000 km i oterao motor na servis.Za sada nemam nikakvih problema ali redovno servisiranje i odrzavanje je normalna stvar.Na 20 000 sam osim redovne zamene ulja i filtera trazio i opsti pregled ispravnosti motora jer hocu da idem u Rumuniju pa da ne razmisljam.Motor pregledan zamenjeno ulje i filteri,ulje u kocnicama, zadnje plocice,svecica i servisirano sve sto je majstor smatrao da treba. Cena za servisne usluge i delovi 24 800 dinara.Stelovanje ventila nisam radio jer sam to radio na kraju prosle sezone. Motor ide odlicno nemam nikakvih zamerki sve funkcionise besprekorno to je to za motor od 20 ks i 350 cc.Kad se vratim iz Rumunije napisacu kako se motor ponasao. Pozdrav za sve Meteoriste i druge bajkere. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1486 Napisano Septembar 26 Svrati ponekad, 452 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam obecao evo malo podataka sa puta po Rumuniji ,Transalpina i Transfargarasan.Na put idem sa suprugom imamo zadnji kofer od 56 l i 2 platnene bisage pristojno optereceni.1 dan Beograd Targu jiu.350 km lepog puta preko Oravite , Banje herkulane i Targu Jiu.Motor se odlicno pokazao na ovoj deonici koja je odlicna za voznju,prelepa priroda put dobar na par mesta po par km radovi na putu ali sa zadovoljstvom odvezena ova deonica.2 dan Targu Jiu Sibiu deonica 250 km .Interesantan podatak na deonici od 150 km potrosnja je bila 2,3 litra na 100 km mereno od cepa do cepa.Motor je i inace mali potrosac ali ovo je bas bilo iznenadjenje.Napomena taj deo puta je ravan i ogranicenje brzine je 70 do 80 km .Ja vozim 80 prav put isprekidana linija iza mene tip u nekom dzipu vozi iza mene 30 km i ne pada mu napamet da me obidje.Neki jure cepaju ali su uglavnom nase i strane tablice rumuni sve po propisu.Predpostavljam da su im kazne evropske pa su svi disciplinovani.Penjanje uz Transfargarasan motor je lepo vukao krivine su bile ok uzbrdo je vukao 2 i 3 brzinom bez nekog primetnog opterecenja.3 dan Sibiu do Targu Jiu Transalpinom deonica 270 km.Prvi deo puta blagi uspon , lepa priroda solidan put.Drugi deo puta uspon i penjanje na vrh.Tu se pokazala meni jedina mana ovog motora.Lakat krivine sa usponom, ne moze da izvuce drugom brzinom usporis ispred krivine i ne moze da povuce drugom vec moras da ga presaltas u 1.Onda krene do sledece krivine i opet isto.Napominjem da je ovo slucaj na vecem usponu i bas krivinama sa malim radijusom sve ostalo je motor imao snage da izvuce.Dobra stvar jednog cilindra kocenje motorom nizbrdo pustis gas bas lepo usporava i stedi kocnice.5 dan povratak Dunavskom magistralom Targu Jiu do Turn Severina voznja po propisima .Rumunski carinik na granici nas je pozvao da obidjemo kolonu i pustio preko reda a bila je bas velika guzva na granici.Dunavska magistrala jedna od lepsih ruta za voznju po Srbiji uzivanje za voznju put savrsen tu sam vozio izmedju 90 i 110 km .Targu Jiu do Beograda 350 km. Motor se odlicno pokazao potrosnja mala po nekim mojim racunicama ceo ovaj put od 1300 km me je kostao manje od 60 evra za gorivo.Motor je udoban za voznju mada sam ja dodatno tapacirao sedista kod Srdjana u Surcinu tako da je zamor bio minimalan. Prezadovoljan sam motorom na putu od 1300km se odlicno pokazao.Osim te slabosti na lakat krivinama nemam nikakvih primedbi.Ono sto svi imaju primedbu na ovaj motor je max brzina sto nije brzi.Ja sam ga vozio kad sam bio sam 120 km ali to nije brzina za ovaj motor .Ko hoce brzinu nek uzme 650 cc i dobice sta zeli.Idelana putna brzina za ovaj motor je od 80 do 100 max 110 da se obidje neki kamion sve ostalo mu ne prija pri tom potrosnja po gradu je oko 3lit a sad se pokazalo na otvorenom i manje. Sve u svemu prezadovoljan sam kako se motor ponasao na ovom putu. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...