VladoGrcic 401 Napisano Septembar 22, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Dizel Royal Enfield. Bas su bili uzas pre nego sto ih je transformisao novi CEO Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 22, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Кажу да су средили и климање главе возача на новим моделима, па није више тако изражено као раније Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Septembar 22, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi susret sa indijom i klimanjem glave...sok! Ulazim u radnju i pitam jel mogu da dobijem nesto tu sa rafa, lik me bledo gleda i klima glavom. Ja gledam u njega, on u mene i klima. Ponovim pitanje, on i dalje klima....posle.su mi objasnili da to ne znaci ni da ni ne nego oni to tako rade Posle mesec dana u indiji i ja sam klimao glavom Sent from my iPhone using Tapatalk 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Octobar 6, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Meteor vlasnici, dok cekam masinu da stigne imam jedno pitanje. Da li uz masinu dolaze gume sa unutrasnjom ili tubeless?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6022 Napisano Octobar 6, 2022 Drug član, 4125 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Hvale ga na stranim forumima, mala potrošnja, jeftino i lako održavanje, male vibracije, žale se na stražnje amortizere, loš onaj veliki vizir, sklonost koroziji kromiranih djelova, uglavnom meni se sviđa- žuti.Ma ti nisi zaboravija temaksa, zbog tog ti je draga žuta kolura.„Poslato“ iz dijaspore sa novog „ajpeda“ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jokics 40 Napisano Octobar 7, 2022 U prolazu, 81 postova Lokacija: Borča Motocikl: Royal Enfield meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je mozda neko bio na prvom okupljanju u subotu u Royal Enfield-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 300 Napisano Octobar 7, 2022 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Jedan Meteor, dva Himalayana, jedan gt650 i jedan Interceptor. I to ne svi skupa. Послато са SM-F926B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jokics 40 Napisano Octobar 7, 2022 U prolazu, 81 postova Lokacija: Borča Motocikl: Royal Enfield meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je vreme napeto samo sto nije pljusnula kisa. Rekli su ako posluzi vreme pala bi neka kratka voznja. Danas jedan meteor plavi vidjen od moje zene (kune se da jeste). Znaci siri se sekta :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Octobar 7, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam poceo da.se vrtim po gradu i zagledam ali ne videh ni jednog Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jokics 40 Napisano Octobar 7, 2022 U prolazu, 81 postova Lokacija: Borča Motocikl: Royal Enfield meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam licno za godinu dana video crni (kao moj) i braon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Octobar 9, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan RE se dobro pokazao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Octobar 27, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto je tema mrtva Moj Meteor najzad stize pa cu da pisem Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11011 Napisano Octobar 27, 2022 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vec cekas Royal Enfield?I sve vreme si osudjen na malog Kymca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Octobar 27, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Od pocetka septembra. Sve vreme se zezam Kymcom. Meteor ne bi stigao jos nego su mi ponudili crveni jer ce se zuti cekati jos bar 20 dana. Evo umetnicke vizije mene kako ga vozim negde oko Ralje: Promenio Octobar 27, 2022 član VladoGrcic 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Octobar 27, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan ...iako je Ralja u rupi a ovo ravnica.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11011 Napisano Octobar 28, 2022 Ne silazi, 2190 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Zuti je lepsi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Žuta je najlepša boja za motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 189 Napisano Octobar 28, 2022 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ubijajte čoveku entuzijazam, toliko čeka. Dobra je i crvena. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ma lep je taj motor svakako, baš je dobra priča. Ja sam se oduševio kako to radi, taj agregat mislim da im je najbolji, ali njega nisam probao. I onaj Hunter 350 što su sad izbacili... U baš me mami. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Octobar 28, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Zuti je lepsi ali crvenog ima bolje guska u ruci nego...vec sam najavio klijentima da me od utorka nema.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Octobar 28, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Moj put je isao ovako: platio sam u salonu braon Meteor sa full opremom i dodacima ali je bilo problema sa placanjem poreza pa se sve oteglo. Taj braon je delovao dostupan odmah pa sam ga zato uzeo...ali nije bio dostupan...braon i hrom varijanta su mi vise za stariju gospodu pa smo se dogovorili da mi oni do kraja oktobra dostave zutog. Kraj meseca je dosao ali je motor zapeo u transportu i ponudili su mi crvenog kog imaju na stanju. Zuti mi je prelep ali voziti ili cekat kraj novembra i parkirati do proleca...dajte crveni!Kad sam malo pogledao, ni crveni nije los a lako mogu da ga sredim da pozuti Ono sto sam video da na slikama izgleda prosecno a uzivo izuva je zeleni. Bas redak i prelep. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 294 Napisano Octobar 28, 2022 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan A gde je pečat pre 56 minuta, VladoGrcic je napisao: Moj put je isao ovako: platio sam u salonu braon Meteor sa full opremom i dodacima ali je bilo problema sa placanjem poreza pa se sve oteglo. Taj braon je delovao dostupan odmah pa sam ga zato uzeo...ali nije bio dostupan...braon i hrom varijanta su mi vise za stariju gospodu pa smo se dogovorili da mi oni do kraja oktobra dostave zutog. Kraj meseca je dosao ali je motor zapeo u transportu i ponudili su mi crvenog kog imaju na stanju. Zuti mi je prelep ali voziti ili cekat kraj novembra i parkirati do proleca...dajte crveni! Kad sam malo pogledao, ni crveni nije los a lako mogu da ga sredim da pozuti Ono sto sam video da na slikama izgleda prosecno a uzivo izuva je zeleni. Bas redak i prelep. Sent from my iPhone using Tapatalk A gde je pečat? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...na kraju krajeva, boja je totalno nebitna. Bitno je da se vozaš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4749 Napisano Octobar 28, 2022 Drug član, 3626 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, VladoGrcic je napisao: Zuti mi je prelep ali voziti ili cekat kraj novembra i parkirati do proleca...dajte crveni! A jesi li položio za A(2)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 401 Napisano Octobar 28, 2022 Zainteresovan, 393 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Da 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...