TA96 300 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1952 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dva pitanja: - Da li je potrebno skinuti ovu precku (ne znam kako se pravilno zove) da bi se prislo ovim srafovima i - kako se manjaju ovi srafovi tj. kako su oni pricvrsceni za onaj nosac guvernala (kormana)? PS. malo sam tresnuo pa sam levi iskrivio, nista strasno ali dovoljno da mi prekidaci za svetlo udaraju u rezervoar! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 10, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dva pitanja: - Da li je potrebno skinuti ovu precku (ne znam kako se pravilno zove) da bi se prislo ovim srafovima i - kako se manjaju ovi srafovi tj. kako su oni pricvrsceni za onaj nosac guvernala (kormana)? PS. malo sam tresnuo pa sam levi iskrivio, nista strasno ali dovoljno da mi prekidaci za svetlo udaraju u rezervoar! Hvala Kojim srafovima? S donje strane gornjeg trokuta se nalaze dvije matice koje treba skinuti da bi izvadio nosace volana. Sam volan se skida tako da otpustis cetiri vijka (sarafa) koja vidis s gornje strane nosaca. Tesko da si iskrivio nosace, prije ce biti da se sve pomaklo u lezistu, pa ti cijeli volan stoji u koso. Ako je tako otpusti sve kako sam opisao, stavi u centar i zategni ponovo. Losija varijanta je da si iskrivio volan, mozes pokusati skinuti pa ispravljati, ali rijetko kad ispadne kako treba. Prije svega provjeri da li su gornji i donji trokut poravnati, cesto se kod pada usucu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1952 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam iskrivio srafove koji drze nosace volana, ako je to moguce. Jer je tu u (kako bih rekao) korenu nosaca malo krivo. E sad da li srafovi koji drze nosace prolaze skroz kroz (donji) nosac ili je sam nosac sa nekako ugradjenim srafom? Hocu da kazem moze li se ispraviti samo sraf ili da kupujem ceo nosac. Mada nema toga sta Srpski kljuc ne moze da ispravi! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Lako ces ustanoviti da li su krivi ako razmontiras nosac. Nema sta drugo da se iskrivi. Nosac sigurno nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1952 Napisano Septembar 10, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Lako ces ustanoviti da li su krivi ako razmontiras nosac. Nema sta drugo da se iskrivi. Nosac sigurno nije. A, drugi deo pitanja? quote E sad da li srafovi koji drze nosace prolaze skroz kroz (donji) nosac ili je sam nosac sa nekako ugradjenim srafom? Hocu da kazem moze li se ispraviti samo sraf ili da kupujem ceo nosac. unquote U stvari pitanje je moze li im se prici bez skidanja one "gornje ploce"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Septembar 11, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad skines korman tako sto odvrnes ona 4 safa, onda odvrnes matice sa donje strane gornjeg trougla i izvuces nosace kormana i onda ces videti da li je kriv saf, veoma je jednostavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 11, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lako ces ustanoviti da li su krivi ako razmontiras nosac. Nema sta drugo da se iskrivi. Nosac sigurno nije. A, drugi deo pitanja? quote E sad da li srafovi koji drze nosace prolaze skroz kroz (donji) nosac ili je sam nosac sa nekako ugradjenim srafom? Hocu da kazem moze li se ispraviti samo sraf ili da kupujem ceo nosac. unquote U stvari pitanje je moze li im se prici bez skidanja one "gornje ploce"? Ta gornja ploca se zove gornji trokut. Dakle s donje strane gornjeg trokuta se nalaze te 2 carobne matice koje treba gedorom sa zglobnim produzetkom odviti u smjeru suprotnom od kazaljke na zidu. Saraf je dio nosaca, ne mozes ga zamjeniti. Ajd priznaj da zajebavas! ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1952 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan NE, casna rec! Nikad nisam imao "posla" sa tim, a kapiram, imam nekog iskustva sa alatom i nemam dve leve ruke, pa rekoh da se raspitam malo, da ne zeznem nesto. Hvala svakako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan NE, casna rec! Nikad nisam imao "posla" sa tim, a kapiram, imam nekog iskustva sa alatom i nemam dve leve ruke, pa rekoh da se raspitam malo, da ne zeznem nesto. Hvala svakako! Samo pazljivo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan kakva je razlika motora rd 04 600ccm i rd 06 600ccm ??? Kao sto neko rece ti modeli ne postoje, ako si mislio na starije modele od 600cc i novije razlika je u zadnjem disku, mislim i smanjen broj CDI-a, sitne stvari... a ako si malo permutovao brojke pa mislio na 400cc i 600cc taj od 400cc neces naci ovde jer je za Azijsko/Japansko trziste i razlika je samo u snazi jer on ima 34ks! Dobro jel nece NIKO da se dobrovoljno javi da bude glavni za te pisljive gumice, treba ja iz Nisa da dodjem da ih kupim i saljem unaokolo, sta je 500km puta busom, ili mozda neko...? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Septembar 13, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jel nece NIKO da se dobrovoljno javi da bude glavni za te pisljive gumice, treba ja iz Nisa da dodjem da ih kupim i saljem unaokolo, sta je 500km puta busom, ili mozda neko...? Pozdrav koje gumice su u pitanju, evo posto imam viska vremena mogu da pojurim sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Septembar 13, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Nekolicini su falile one za rezervoar, u koji ulazi zabica bocne plastike, ja sam jedan od tih, a nekima trebaju one za vizir, ja moj nisam nikad skidao pa ne znam u kakvom su stanju ali verujem da nisu zlatne... Znaci trebaju nam te gumice koje idu u rezervoar i te za srafove vizira (ako sam dobro razumeo), ja bih za rezervoar uzeo 2 a neko rece da dolaze 6 u pakovanju pa ostalo podeli ko se prvi javi ili kako vec hoces, pare ti mogu upatiti na racun ili kao otkupninu za paketic gumica ali o tome na PP ako nadjes gumice, unapred hvala! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan +1 za gumice za rezervar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Septembar 14, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajd svraticu do centra S prekosutra pa cu da pitam za te gumice a sto se tice gumica za vizir postoje dve solucije, da se naruce u louis-u 8e 6komada ili da se ode do markosa i placa 300din po gumici evo linka u louis-u http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003128 pa ko zeli pozove sekulu, cisto da znate ide M5 na nasim motorima, vec sam narucivao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupovao na ebayu te gumice i jeftinije su nego u louisu, postaina besplatna, 8 komada u pakovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Septembar 15, 2009 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Kad pitas za gumice za rezervoaor naglasi da je za PD06, 600cc, ne znam da li iste postoje na 650-700cc modelima i da li su iste kao za starije modele!Salji PP ako nadjes da dogovorimo slanje! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad pitas za gumice za rezervoaor naglasi da je za PD06, 600cc, ne znam da li iste postoje na 650-700cc modelima i da li su iste kao za starije modele!Salji PP ako nadjes da dogovorimo slanje! Pozdrav znam da je za PD06, a moze i za PD10 posto su isti osim onih prvih PD06 modela sa kockastim farom javljam cim vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan ko je bese menjao lezajeve tocka? neka se javi slobodno necu mu nista ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Arakis je menjao lezajeve, e sad, nisam siguran dal` bese tocak ili volan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Arakis je menjao lezajeve, e sad, nisam siguran dal` bese tocak ili volan. Tocak, dao je i dimenzije lezaja, samo se treba vratiti koju stranu unazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Septembar 15, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan zaboravih bio sam danas u centru S i pitao za gumice, imaju one gumice za rezervoar ali samo 2 komada, kostaju 240din po komadu ko je zainteresovan neka mi posalje sms na 066/5035337 da mu kupim sutra posto idem u tom pravcu da sad se i ja setih da je on menjao ali to je bas dosta ranije, mislim da je jos proletos to odradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzimika 0 Napisano Septembar 16, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan TA96, gumice su kod mene pa kad budes imao vremena javi se da ti dam a ako budem u skorije vreme dolazio do PA javicu ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 16, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan TA96, gumice su kod mene pa kad budes imao vremena javi se da ti dam a ako budem u skorije vreme dolazio do PA javicu ti Ok, puno hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Septembar 16, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=39170&highlight=Honda+africa+twin Slucajno naleteh na ovaj link pa mozda nekom bude korisno... ima strana i strana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...