Mimeola 104 Napisano Avgust 14, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura, mirna voznja i prelep predeo.Jedina zamerka sto si bez rukavica ako sam dobro primetio. Izvini al pristalica sam ful opreme uvek.Sent from my SM-T530NU using Tapatalk 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Octobar 2, 2018 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Jedno pitanje: do koje godine se proizvodi Honda transalp? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Octobar 2, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Jedno pitanje: do koje godine se proizvodi Honda transalp? Znam od kad se proizvodi, moja u saobracajnoj 87 na plocici 85.Uvoz iz ch 2011Ekplatacija za 7 godI osvezavanje 2018 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MiljanX 8 Napisano Octobar 7, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V Strom 650XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nov sam na forumu i ovo je zasigurno moj prvi post Imam transalpa '94 godiste i prestao je da mi radi pokazivac za obrtaje. Tj. nekad radi, nekad ne.. Desi se da sve vreme lepo funkcionise i onda od jednom zabode na nulu i ne mrda, a desi se da uopste ni ne upali prilikom paljenja motora. Rekli su mi da je CDI u pitanju al motor zaista radi bez greske i cilindri i sve. Da li znate kako ovo da sredim? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Octobar 7, 2018 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan CDI, levi ima izlaz za dve bobine i ujedno izlaz za obrtomer. Treba probati sa prelemljavanjem tog CDI-a ili zamena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 15, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Vredi li nesto onaj kineski/tajlandski CDI sto se prodaje nov za 50 evrica? I gde inace nabavljate CDI kada rikne (ako ne moze da se popravi I pre Lemi ocigledno da mora nov)??? Zvao Sam jedno 10 brojeva cene su od 50 pa do svemirskih 350 evra (original hondin). Ako neko ima neke linkove adrese I Kontakte bio bi mu zahvalan da posalje Borba za CDI pocinje!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Octobar 15, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je najbolje kupiti preko e-bay, kosta oko 80eur. Za kineski mi je mnogo 50eur. Ja platio 10-15ako se dobro secam. Radi evo nekoliko godina. Jedina kvaka je sto izgleda da pali samo 1 svecicu ali se to u vožnji ne oseca. Lemljenje je uglavnom kratkog daha, polovni jos gore. Ja porucio preko e-bay 2 polovna posto je cena bila ok, ali na kraju samo jedan bio ok. Najbolje novi kupiti makar i kineski https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F161606080041 https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.it%2Fulk%2Fitm%2F251849698354 https://s.click.aliexpress.com/e/bZ6FK7dI https://s.click.aliexpress.com/e/dMJ5Vja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 15, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Lemy. Ja sam ovaj pronasao kod nas kazu ljudi OK je, to je taj tajlandski al Boga pitaj vredi li to... https://m.kupujemprodajem.com//Motocikli-Oprema-i-delovi/Elektroinstalacije/CDI-Honda-XL600V-Transalp-XRV-Afrika-89-94-44439461-oglas.htm#mhs0-1539623384648 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Octobar 15, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Deluje ok. Probas pa vidis. Ako ne pase vratis. Kupovao dam od njih, kineska roba uglavnom ali korektni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Octobar 18, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Imam interesantan problem, juce isao na posao transalpom i ujutru sve bilo ok, popodne iz grada krenem ka kancelariji upalim motor dok sam cekao da se zagreje (pod sauhom) motor se ugasi posle cega sam ga jedva upalio, odem do kancelarije zavrsim sta sam imao krenem kuci i ista prica dok sam stojao u mestu i cekao da se zagreje tj da se kazaljka bar malo pomeri ka zagrevanju ugasi se i kedva ga upalih... Probao sam i da okrenem na rezervu slavinicu ali nije bilo razlike, danas nisam palio motor a ujutru bih njime isao na posao pa me zanima dal moze mozda da bude do cdi-a posto je radjen jedan od ova dva a imam ga u rezervi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Octobar 18, 2018 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti. Ako ti radi obrtomer, mozda je desni CDI u problemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Octobar 18, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Radi obrtomer, probacu onda sutra da zamenim cdi, desni kad gledam u korman da menjam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Octobar 18, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan cemu sauh na 24'C , ajd ujutru to je ok ?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Octobar 18, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sauh deset sekundi kad je hladan i fajront. Posle malo gasa do 1100 - 1200 obrtaja i teraj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Octobar 18, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Ujutru bude 10-11'C a popodne nemam ni ja pojma iskreno... Probacu vasu teoriju sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Octobar 18, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Da ne mrsim mnogo. Transalp je izdržljiv motor ali nije ciganski konj. Imam i ja jedan ('96) duži niz godina.http://cloud.tapatalk.com/s/5bc8e6221b9a3/transalp_xl600v.pdfSent from my SM-A500H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Octobar 18, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Preterali su ga malo sa tih 2000-3000 obrtaja (1500-2000 pre tako) Sent from my SM-A500H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Octobar 30, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan On 18.10.2018. at 21:37, Mile123 je napisao: Ujutru bude 10-11'C a popodne nemam ni ja pojma iskreno... Probacu vasu teoriju sutra i..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Octobar 30, 2018 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Od obaveza me motorce ceka u garazi, nisam seo da ga provozam jos uvek, tako da verujem da je moja glupost sa povlacenjem sauha prouzrokovala gasenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1250 Napisano Octobar 31, 2018 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Arakise, kad ja mogu da dodjem na onu novogodisnju/tombola/gratis ugradnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Octobar 31, 2018 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sad za vikenAd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Octobar 31, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Molim iskusnije kolege za pomoc Od kad je Transalp kod mene, dok ga recimo pomeram ugasenog u garazi nesto oko prednjeg kraja tj tocka debelo cvili tj vise je onaj dubok zvuk struganja (slicno kocenju voza) u pitanju. Lezaj volana je promenjen kad su menjane i prednje plocice al I dalje je ostao taj zvuk. Sve vise mislim da je negde viljuska kriva pa zavija a mozda I felna. U voznji to apsolutno ne cujem. Desilo mi se na odredjenoj brzini da volan zatrese par puta a cesto se to uopste ne desava. Kako kad. Jel imao neko slicne probleme mozda? Sta bi moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Octobar 31, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti je disk u redu? Mozda je on kriv pa kaci.Sent from my SM-G900V using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Novembar 1, 2018 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, nessa said: Jel ti je disk u redu? Mozda je on kriv pa kaci. Sent from my SM-G900V using Tapatalk Ne deluje kao da je disk kriv. Nemam osecaj da odatle dolazi zvuk. Kao da je negde iz volana/viljuske. A lezajevi promenjeni. Videcemo jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nessa 78 Napisano Novembar 7, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mi je plastika iz inostranstva a motor sam već prodao pa ako nekom treba, dogovor na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...