gox 1867 Napisano Januar 16, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Osigurač za prednji zupčanik : 1. Gox, TA 1992. god. PD06 ili ceo broj mašine PD063500680 tel.0637005870 2. Zakis, TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ovo si sigurno u pravu da mnogi nisu ni pogledali u kakvom im je stanju taj osigurac,,, moj je recimo na 50% pojeden, znaci to se menja a ne ceka da padne zupcanik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Januar 19, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Gde se mogu naci orginalni stitnici ruku,moze novi polovni...naravno za razumnu cenu?Treba mi za model 650 ali mislim da su isti kao i na 600,africi dominatoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Januar 19, 2016 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu original, ali ti mozda zavrse posao. Stitnici ruku u Louisu 29,95 eura https://www.louis.eu/artikel/spoiler-for-acerbis-hand-protectors-black/10019645?list=140773169&filter_article_number=10019645 Spojsleri u Louisu 14,95 eura https://www.louis.eu/artikel/acerbis-hand-guards-pair/10019691?list=140773169&filter_article_number=10019692 Ne znak koliko ti je ovo mozda skupo, ali ja imam ovaj komplet na mom motoru i sasvim lepo izgleda, a na sve je funkcionalan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Januar 19, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala.Koliko vidim ovo je konplet a 45e mi nije razumna cena,5500din je malo skuplje.Potrazicu nessto jeftinije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NooN 69 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Plus na ovo sto je Pedja nabrojao ide i set za montazu... https://m.louis.eu/artikel/acerbis-kit-for-hand-guards-on-steel-handlebar/10019696?list=11209722 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Januar 19, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 20, 2016 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Nisu isti fabricki stitnici na 650 i 600,da znas na vreme. Ove Acerbis imam ja na svom motoru,vidi se da su jaki i nemoj da te cudi cena,to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu isti fabricki stitnici na 650 i 600,da znas na vreme. Ove Acerbis imam ja na svom motoru,vidi se da su jaki i nemoj da te cudi cena,to je to. Nisu isti oblikom, ali pasuju na oba motora, stari su vise sa ivicama, novi su zaobljeniji... ja sam na moj 650 stavio polovne crne od 600... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Januar 20, 2016 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Na oblik sam i mislio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockar90 15 Napisano Januar 20, 2016 U prolazu, 66 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT Prijavi odgovor kao problematičan Sve jedno koji bitno da pasu,oblik i nije bitan toliko.Samo gde ih naci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekao da se pojavi trandza u oglasima u delovima, pa pozvao, srecom crni bili, ali jedan ostecen, no nije strasno, popravice se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Januar 20, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Sve jedno koji bitno da pasu,oblik i nije bitan toliko.Samo gde ih naci? Nigde (tj.jako teško). Ja tražio crne pa u čekanju, moje bele obojio u crne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Januar 25, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ima li kakvih vesti o osiguracu za prednji zupcanik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan ima li kakvih vesti o osiguracu za prednji zupcanik Poslao sam link, znacu ovih dana da li je naruceno bez problema, a onda i kada stize...Jbg, ne pritiskam posto necu da ga smorim stalnim porudzbinama, ovako je mozda i njemu zanimljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Januar 28, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Dzejzel, meni je doneo prijatelj iz Nemacke zahvaljujuci tvom linku. Ako nisi narucio,odustajem,ako jesi,uzecu pa ili cu ga nekom proslediti ili neka ostane ko rezerva. Za te pare vredi. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 28, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Dzejzel, meni je doneo prijatelj iz Nemacke zahvaljujuci tvom linku. Ako nisi narucio,odustajem,ako jesi,uzecu pa ili cu ga nekom proslediti ili neka ostane ko rezerva. Za te pare vredi. Pozdrav. Ma nije frka, naci ce se neko da mu treba, videcu sutra da li je sve naruceno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Januar 28, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Dzejzel, meni je doneo prijatelj iz Nemacke zahvaljujuci tvom linku. Ako nisi narucio,odustajem,ako jesi,uzecu pa ili cu ga nekom proslediti ili neka ostane ko rezerva. Za te pare vredi. Pozdrav. Ma nije frka, naci ce se neko da mu treba, videcu sutra da li je sve naruceno...Proveri molim te. Znaci ako je vec naruceno,uzecu ja kao sto sam rekao pa cu ja dalje ...ne zelim da ti placas a posle da ti trazis kupca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan sta se dogadja jel poruceno,,, taman da promenimo dok nije pocela sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 30, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan sta se dogadja jel poruceno,,, taman da promenimo dok nije pocela sezona Polakooo , ja nisam zurio, reko ima vremena, ali vidim stiglo prolece ranije... Stigao burazer, ali ne znam da li mu posiljka stigla pre nego je krenuo, javljam kad ga ulovim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 30, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan Dzejzel, meni je doneo prijatelj iz Nemacke zahvaljujuci tvom linku. Ako nisi narucio,odustajem,ako jesi,uzecu pa ili cu ga nekom proslediti ili neka ostane ko rezerva. Za te pare vredi. Pozdrav.Ma nije frka, naci ce se neko da mu treba, videcu sutra da li je sve naruceno...Proveri molim te. Znaci ako je vec naruceno,uzecu ja kao sto sam rekao pa cu ja dalje ...ne zelim da ti placas a posle da ti trazis kupca. E nije narucio posto je hitno dolazio pa nije bilo vremena dovoljno da saceka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 30, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan sta se dogadja jel poruceno,,, taman da promenimo dok nije pocela sezona E jbg, nije jos porucio, ne bi stiglo pre nego je krenuo... Ja cu u svakom slucaju uzimati, a on ce tek za mesec ili vise da dolazi, pa ako te ne mrzi da cekas da ti porucim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Januar 31, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan OK, Dzejzel , pošto nije naručio i doneo, ja sam odustao od vaše priče pošto sam već dobio kao što rekoh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzejzel 160 Napisano Januar 31, 2016 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Bgd Motocikl: TA650 Prijavi odgovor kao problematičan OK, Dzejzel , pošto nije naručio i doneo, ja sam odustao od vaše priče pošto sam već dobio kao što rekoh. No frks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Februar 2, 2016 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Gox, ako resis da prodas ovaj sto ti stigne, a isti su, racunaj na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...