Aleksandar67 82 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan To sto ga je napunio ne znaci nista, bitno je kako ce drzati to punjenje Da, ali ga je dopunio za 45 min, a nije ga punio ceo dan posle 3 meseca stajanja, sto znaci da drzi struju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan To sto ga je napunio ne znaci nista, bitno je kako ce drzati to punjenje Da, ali ga je dopunio za 45 min, a nije ga punio ceo dan posle 3 meseca stajanja, sto znaci da drzi struju. Paaaaa i ne bas! Kada krepa akumulator dopuni ga punjac i za manje od 45 minuta. ...iako to vjerovatno nije tvoj slucaj. Yuasa kosta, ali i vrijedi. Ja nisam za takvu kupovinu akumulatora. Aljkav sam, pa biram radje jeftiniji i mijenjam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan To sto ga je napunio ne znaci nista, bitno je kako ce drzati to punjenje Da, ali ga je dopunio za 45 min, a nije ga punio ceo dan posle 3 meseca stajanja, sto znaci da drzi struju. Paaaaa i ne bas! Kada krepa akumulator dopuni ga punjac i za manje od 45 minuta. ...iako to vjerovatno nije tvoj slucaj. Yuasa kosta, ali i vrijedi. Ja nisam za takvu kupovinu akumulatora. Aljkav sam, pa biram radje jeftiniji i mijenjam. U pravu si, kad rikne akumulator punjac ga brzo napuni, ali zato treba koristiti pametne punjace koji ujedno vrse i test akumulatota pa ako je riknuo upali se na njemu crvena lampa koja znaci FEHLER... sto znaci umro je.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, pre par dana sam imao problem sa termoprekidačem na TA 650. Zovnem Deltu - kažu mi 6.900 dinara i čekam dve-tri nedelje. To mi se nije nešto naročito svidelo (ni tih 65 evra ni tri nedelje) i krenem u potragu. Nadjem preko oglasa polovan za 15 evra + poštarina, al ni to mi se nije svidelo ... mislim, nekako mi polovan termoprekidač skroz bezveze solucija i imao bih utisak da problem nisam ni rešio, već da sam samo zakrpio rupu. U PP prepisci sa kolegom sa foruma (Marre, koga moja devojka planira da nabode na neomašćen kolac obzirom da je on krivac što ću verovatno da okrnjim kućni budžet za farbanje makine ) setim se svog auta iz studentskih dana (Suzuki Maruti) i toga da je on imao mali hladnjak, sa sve malim termoprekidačem u njemu. Uglavnom, termoprekidač paše (spolja je potpuno identičan sa ovim što sam skinuo sa TA). Montirao sam ga, pustio da radi. Motor podigne temperaturu na milimetar preko pola (kao sa starim prekidačem) onda upali ventilator, pa ga ugasi ... ma milina Uglavnom, nov košta 900 dinara, pa mislim da je značajna informacija obzirom da je ušteda od 7 X . 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Februar 22, 2013 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na postu, info upisan u post za takve stvari http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/21087-honda-xl600-v-transalp/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 22, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom, nov košta 900 dinara, pa mislim da je značajna informacija obzirom da je ušteda od 7 X . Hahah MAJSTORE!!!! Extra! Hvala Hvala na postu, info upisan u post za takve stvari http://forum.bjbiker...600-v-transalp/ Najbolji admine...kakva brzina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na postu, info upisan u post za takve stvari http://forum.bjbiker...600-v-transalp/ Da me ubiješ, sad ne bi znao gde sam to upisao malopre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Februar 22, 2013 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema takvog koga je napao drugi grip za redom i ne popušta nikako tako da kad god nisam u bunilu od temperature ili preznojavanja tu sam na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene svi bolesni, a ja sam otporan kao bubašvaba . E sad, ova gripčina što vlada je izgleda zeznuta, čim ja osećam kako se organizam bori protiv nečega (ali se još uvek ne da). Nisam bolestan, ali sam "na ivici" već cirka dve nedelje i samo čekam kada ću da se razbolim. Grip sam imao kao dete pre nekih 25 godina, pa pre četiri godine (kada je bio aktuelan onaj krmeći grip), a imam neki osećaj da ću verovatno ovu godinu da overim sa nekom gripčinom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, pre par dana sam imao problem sa termoprekidačem na TA 650. Zovnem Deltu - kažu mi 6.900 dinara i čekam dve-tri nedelje. To mi se nije nešto naročito svidelo (ni tih 65 evra ni tri nedelje) i krenem u potragu. Nadjem preko oglasa polovan za 15 evra + poštarina, al ni to mi se nije svidelo ... mislim, nekako mi polovan termoprekidač skroz bezveze solucija i imao bih utisak da problem nisam ni rešio, već da sam samo zakrpio rupu. U PP prepisci sa kolegom sa foruma (Marre, koga moja devojka planira da nabode na neomašćen kolac obzirom da je on krivac što ću verovatno da okrnjim kućni budžet za farbanje makine ) setim se svog auta iz studentskih dana (Suzuki Maruti) i toga da je on imao mali hladnjak, sa sve malim termoprekidačem u njemu. Uglavnom, termoprekidač paše (spolja je potpuno identičan sa ovim što sam skinuo sa TA). Montirao sam ga, pustio da radi. Motor podigne temperaturu na milimetar preko pola (kao sa starim prekidačem) onda upali ventilator, pa ga ugasi ... ma milina Uglavnom, nov košta 900 dinara, pa mislim da je značajna informacija obzirom da je ušteda od 7 X . Pa lepo sam ti napisao da sigurno pase sa nekog automobila........ Odlicna informacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Februar 22, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, pre par dana sam imao problem sa termoprekidačem na TA 650. Zovnem Deltu - kažu mi 6.900 dinara i čekam dve-tri nedelje. To mi se nije nešto naročito svidelo (ni tih 65 evra ni tri nedelje) i krenem u potragu. Nadjem preko oglasa polovan za 15 evra + poštarina, al ni to mi se nije svidelo ... mislim, nekako mi polovan termoprekidač skroz bezveze solucija i imao bih utisak da problem nisam ni rešio, već da sam samo zakrpio rupu. U PP prepisci sa kolegom sa foruma (Marre, koga moja devojka planira da nabode na neomašćen kolac obzirom da je on krivac što ću verovatno da okrnjim kućni budžet za farbanje makine ) setim se svog auta iz studentskih dana (Suzuki Maruti) i toga da je on imao mali hladnjak, sa sve malim termoprekidačem u njemu. Uglavnom, termoprekidač paše (spolja je potpuno identičan sa ovim što sam skinuo sa TA). Montirao sam ga, pustio da radi. Motor podigne temperaturu na milimetar preko pola (kao sa starim prekidačem) onda upali ventilator, pa ga ugasi ... ma milina Uglavnom, nov košta 900 dinara, pa mislim da je značajna informacija obzirom da je ušteda od 7 X . Pa lepo sam ti napisao da sigurno pase sa nekog automobila........ Odlicna informacija... Jesi, ali nisam znao sa kog auta paše. Išao sam do Shop Invest-a, Kit Komarca ... nigde nisam našao. Onda se setih mog starog Marutija U svakom slučaju, korisna je informacija za svakoga kome zatreba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 23, 2013 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zlata vredna informacija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Prodavnice delova Suzuki maruti FFB Komerc Lomina 4-6 2646 078 TC zeleni venac 3618 977 063 7725236 SD auto Cukaricka padina, Radnicka 48 2520 119 063 7048 249 Mile, Blok 45 060 7180 563 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Polako ljudi. Ne crkavaju tek tako delovi... Honda je to! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spori 63 Napisano Februar 23, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: bg Motocikl: R1150GS, DR650SE, RM85L Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, to je prekidac za TA650, pase li uopste na 600-tku? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, to je prekidac za TA650, pase li uopste na 600-tku? Pase, hladnjaci su isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, pre par dana sam imao problem sa termoprekidačem na TA 650. Zovnem Deltu - kažu mi 6.900 dinara i čekam dve-tri nedelje. To mi se nije nešto naročito svidelo (ni tih 65 evra ni tri nedelje) i krenem u potragu. Nadjem preko oglasa polovan za 15 evra + poštarina, al ni to mi se nije svidelo ... mislim, nekako mi polovan termoprekidač skroz bezveze solucija i imao bih utisak da problem nisam ni rešio, već da sam samo zakrpio rupu. U PP prepisci sa kolegom sa foruma (Marre, koga moja devojka planira da nabode na neomašćen kolac obzirom da je on krivac što ću verovatno da okrnjim kućni budžet za farbanje makine ) setim se svog auta iz studentskih dana (Suzuki Maruti) i toga da je on imao mali hladnjak, sa sve malim termoprekidačem u njemu. Uglavnom, termoprekidač paše (spolja je potpuno identičan sa ovim što sam skinuo sa TA). Montirao sam ga, pustio da radi. Motor podigne temperaturu na milimetar preko pola (kao sa starim prekidačem) onda upali ventilator, pa ga ugasi ... ma milina Uglavnom, nov košta 900 dinara, pa mislim da je značajna informacija obzirom da je ušteda od 7 X . Pa lepo sam ti napisao da sigurno pase sa nekog automobila........ Odlicna informacija... Jesi, ali nisam znao sa kog auta paše. Išao sam do Shop Invest-a, Kit Komarca ... nigde nisam našao. Onda se setih mog starog Marutija U svakom slučaju, korisna je informacija za svakoga kome zatreba. Da li moses da proveris kojih je dimenzija termoprekidac, koji je navoj na njemu i kojim kljucem se zateze. Nasao u AP Sport prodavnici ogromnu ponudu od 550 din do 1500 din. Svi su navoja M22 x1.5 u zatezu se kljucem 29... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, pre par dana sam imao problem sa termoprekidačem na TA 650. Zovnem Deltu - kažu mi 6.900 dinara i čekam dve-tri nedelje. To mi se nije nešto naročito svidelo (ni tih 65 evra ni tri nedelje) i krenem u potragu. Nadjem preko oglasa polovan za 15 evra + poštarina, al ni to mi se nije svidelo ... mislim, nekako mi polovan termoprekidač skroz bezveze solucija i imao bih utisak da problem nisam ni rešio, već da sam samo zakrpio rupu. U PP prepisci sa kolegom sa foruma (Marre, koga moja devojka planira da nabode na neomašćen kolac obzirom da je on krivac što ću verovatno da okrnjim kućni budžet za farbanje makine ) setim se svog auta iz studentskih dana (Suzuki Maruti) i toga da je on imao mali hladnjak, sa sve malim termoprekidačem u njemu. Uglavnom, termoprekidač paše (spolja je potpuno identičan sa ovim što sam skinuo sa TA). Montirao sam ga, pustio da radi. Motor podigne temperaturu na milimetar preko pola (kao sa starim prekidačem) onda upali ventilator, pa ga ugasi ... ma milina Uglavnom, nov košta 900 dinara, pa mislim da je značajna informacija obzirom da je ušteda od 7 X . Pa lepo sam ti napisao da sigurno pase sa nekog automobila........ Odlicna informacija... Jesi, ali nisam znao sa kog auta paše. Išao sam do Shop Invest-a, Kit Komarca ... nigde nisam našao. Onda se setih mog starog Marutija U svakom slučaju, korisna je informacija za svakoga kome zatreba. Da li moses da proveris kojih je dimenzija termoprekidac, koji je navoj na njemu i kojim kljucem se zateze. Nasao u AP Sport prodavnici ogromnu ponudu od 550 din do 1500 din. Svi su navoja M22 x1.5 u zatezu se kljucem 29... Pazi, nisam mehaničar (samo sam čačkaroš oko mehanike), ali ti mogu reći da je identičan u smislu da je navoj isti (identičan u smislu originalnog navoja i dužine), kao i da se istim ključem skida/zavrće kao i originalni. Dakle - spoljašnje dimenzije su potpuno identične. Jedina razlika je što ovaj od Marutija ima struju i masu, a sa Transalpa ima samo struju. I to je jedina razlika. Mislim, problem mi je da izmerim to šta si mi rekao (pošto je već montirano, pa da ne ispuštam nov antifriz iz hladnjaka), ali tvrdim da su sve (zaista sve) spoljne dimenzije iste kao i na originalnom. Isti navoj, sa istim ključem skidaš originalni i navijaš Marutijev. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh ga konacno M16x1.5 kljuc 22 Znaci to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Februar 23, 2013 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadjoh ga konacno M16x1.5 kljuc 22 Znaci to je to Da, to je to. Telo je isto, samo ovaj od Marutija ima dve žice (struju i masu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkorsa85 200 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda crf300l rally Prijavi odgovor kao problematičan Opet nesto budzite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Februar 24, 2013 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Od 2. februara me šamaraju raznorazne gripčine a da vidite šta me čeka da namontiram na svog TA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 24, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Od 2. februara me šamaraju raznorazne gripčine a da vidite šta me čeka da namontiram na svog TA Opaaaaaa how much money? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada#4 37 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zemun-nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Joska nece stici da ih napravi, a ni ti da ih ugradis kolika ce biti navala... Ovaj Gadget, bese, moze da kontrolise i podmazivac lanca-izmedju ostalih funkcija?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Februar 24, 2013 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Može. A može i onaj stari, bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...