Alera 96 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Po suhom odlicne, ali po kisi su katastrofa! ...cijena je stvarno odlicna... moram da vidim koliko para mi ostaje za gume... loshe mi je shto se shtekam na njima ali valjda nece biti nekih opasnih padova zbog te kalkulacije gledam ovo: http://two-wheels.michelin.com/2w/front/index.jsp?codeRubrique=2092004104045&codePage=2092004104045_10092004102229〈=EN ali tih 200+ evra su vishe od duplo vishe od Mitas kompleta... ima li neko neki predlog dostupan u BG-u u nekoj srednjoj kategoriji? @TA96 nishta onda, chekacu stop svetla sa luisa.. Tu gumu imam sad na Transalpu, odlicna, ali klizi dosta po crtama... ...netko mi je spominjao Michelin T63 za 120E u Srbiji, ali se sad ne mogu sjetiti tko. Ja je jos nisam vozio, ali ljudi koji jesu se kunu da na cesti drzi isto kao i cestovna guma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ...netko mi je spominjao Michelin T63 za 120E u Srbiji, ali se sad ne mogu sjetiti tko. Ja je jos nisam vozio, ali ljudi koji jesu se kunu da na cesti drzi isto kao i cestovna guma! Bas juce sam se raspitivao za cenu T63 oko 180€ je prednja i zadnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Po suhom odlicne, ali po kisi su katastrofa! ...cijena je stvarno odlicna... @TA96 nishta onda, chekacu stop svetla sa luisa.. Kod ovog Grka moze da se nabavi povoljnih delova ali mi se cini da trenutno nema sstop svetlo u ponudi, mada sam ranije vidjao. http://stores.ebay.it/Ninostechnoshop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre vi sto ocete da spalite motore ko Proka auto ;D ;D ;D ;D Nesto sam blejao po netu i nadjem nesto za vas ;D Dodatne komande na levoj rucki za vase gedzete ;D ;D ;D A cena prava sitnica 200 americkih http://www.touratech-usa.com/shop/show.lasso?sku=015-0027 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ti si pravi drug, čovek i komunista ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre vi sto ocete da spalite motore ko Proka auto ;D ;D ;D ;D Nesto sam blejao po netu i nadjem nesto za vas ;D Dodatne komande na levoj rucki za vase gedzete ;D ;D ;D A cena prava sitnica 200 americkih http://www.touratech-usa.com/shop/show.lasso?sku=015-0027 Ima bre da naprave volan ko na F1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Alo bre vi sto ocete da spalite motore ko Proka auto ;D ;D ;D ;D Nesto sam blejao po netu i nadjem nesto za vas ;D Dodatne komande na levoj rucki za vase gedzete ;D ;D ;D A cena prava sitnica 200 americkih http://www.touratech-usa.com/shop/show.lasso?sku=015-0027 Pa ja i ovako ne mogu da pogodim zmigavce i uvek prvo svirnem kao najavljujem da skrecem ;D a tek sa ovim cudom popalio bih sve zivo osim zmigavaca ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Upravo razmišljam o digitalnom pokazivaču stepena prenosa na TA, pošto, iskreno, pojma nemam u kojoj sam brzini u vožnji ;D Znam da je drugar Toycutter nešto kupio na tu temu, a ja razmišljam o jednostavnijoj varijanti, sa up/down brojačima i dva mikroprekidača i jednim LED displejom.....ili da se manem ćorava posla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Upravo razmišljam o digitalnom pokazivaču stepena prenosa na TA, pošto, iskreno, pojma nemam u kojoj sam brzini u vožnji ;D Znam da je drugar Toycutter nešto kupio na tu temu, a ja razmišljam o jednostavnijoj varijanti, sa up/down brojačima i dva mikroprekidača i jednim LED displejom.....ili da se manem ćorava posla? Taj sistem funkcionise na drugi nacin http://www.spelectronics.it/documenti_tecnici/esempi_installazione/Installazione%20CTM%20su%20Honda%20CBR%20900%20RR%2000%20Ita.pdf ja bi ti ipak predlozio da brojis A da cena 120€ http://www.xparts.net/Item.aspx?id=99 I srecom funkcionise samo na elektronskim satovima nista sajla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6321 Napisano Februar 3, 2009 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imas obrtomer, gledas njega, sta te briga u kojoj si brzini ako su obrtaji u opsegu koji ti odgovaraju za trenutnu brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa jes' Aco, 100% si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ta96, ovo ne mere da se nabudži na TA zato što imamo "sitan nut" ;D ovo je samo za one motorine koji imaju senzor u menjaču, a mi što nemamo moramo da se dovijamo ;D Pa dobro bre, što ste takvi, mogu malo da razmišljam u časovima dvokolice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ta96, ovo ne mere da se nabudži na TA zato što imamo "sitan nut" ;D ovo je samo za one motorine koji imaju senzor u menjaču, a mi što nemamo moramo da se dovijamo ;D Pa dobro bre, što ste takvi, mogu malo da razmišljam u časovima dvokolice Plasim se da ces previse blejati u te lampice za vreme voznje i da neces obracati dovoljno paznju na ucesnice u saobracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i ti si 100% u pravu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 3, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi je kazaljka malo nize nego kazljka brzinomera,znam da je u petoj brzini ;D 100km/h=4750 obr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yt1grk 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bogami moj kum vredan.....ako, ako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Oooo, dobrodošao kumašine...pa sad čitaj pa pomaži oko elektrike i mehanike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6321 Napisano Februar 3, 2009 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi je kazaljka malo nize nego kazljka brzinomera,znam da je u petoj brzini ;D 100km/h=4750 obr Onda ti lancanici nemaju fabricki broj zuba, sa fabrickim u petoj brzini obe kazaljke treba da se prate u milimetar, 100km/=5000obr ako me secanje ne vara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Februar 4, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi je kazaljka malo nize nego kazljka brzinomera,znam da je u petoj brzini ;D 100km/h=4750 obr I kod mene je ista situacija, obrtomer pokazuje nesto manje od 5000 obrtaja pri brzini od 100km/h u petoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je ova tabela jasna i da ne moram da prevodim ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 4, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da imam fabricke lancanike.Po ovoj tabeli 100kmh je106/5000=100/x => X=5000*100/106=4716.981..obrtaja u minuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da imam fabricke lancanike.Po ovoj tabeli 100kmh je106/5000=100/x => X=5000*100/106=4716.981..obrtaja u minuti Originalni prenos na TA600 je 15-47 (zuto u tabeli), ja isto vozim na tome i na 5000 obrtaja malo prelazi 100/kmh ali razmisljam da montiram 16 zuba kako bih malo smanjio obrtaje na otvorenom a samim tim i potrosnju. Mada italijani koji TA koriste mnogo vise za off road tvrde da je 14 zuba napred prava stvar pa se razmisljam da uzmem i jedan od 14 zuba ako budem mogao da naspanujem lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Februar 4, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam prilike da vozim skoro 200km pri brzini od oko 70-75kmh,tek da mogu u petoj,pa sam na kraju puta i ja mislio da nisam potrosio nista od goriva,kad ono na pumpi ispalo 5 litara na 100.Isao sam i auto putem 120-130 i opet je bilo 5 litara,pa kroz planine full natovaren+suvozac,i opet 5 litara.Ispod toga nece,ali na svu srecu,nece ni iznad toga.Znam da ima motora koji manje trose,ali ja sam ipak zadovoljan.Nigde me ostavio nije,a presao sam bas dosta,18000km.Samo neka ovako i nastavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Februar 4, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan E tako ...pa moj skuter, cvaja, trošio je tu negde oko 5 litara, tako da to uopšte nije mnogo za ovakve naše ljute mašine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jesenas smo M1losh, Buca i ja imali jednu voznju od Panceva do Kanjize i nazad. Uglavnom nismo prelazili 110Km/h i potrosnja mi je bila 4,5 a kod Mjlosh na TA650 jos manje kod TA je bitno da ne predjes 5000 obrtaja i potrosnja ce biti ok. Jednom prilikom sam isao od Panceva do Bele Crkve u drustvu jedne CRB1000RR znaci sve blizu crvenog polja i potrosnja mi je bila 7l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...