thelord 97 Napisano Januar 11, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Hm...Pa nisam mislio da prodajem,nego da postavim kako se pravi. Hm... Za neke ipak ne bi bilo lose da napravis za odgovarjucu nadoknadu. Npr. ja to nikad ne bi sastavio ma kakvu god semu da mi das. Tako da... nadam se da ces se smilovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6032 Napisano Januar 11, 2009 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ma, ja bih ga sastavio, ali nikad ne bi radio . A i potrosio bih vise kalaja da ga zalemim /po 8 nozica istovremeno/ nego sto moze da se nadje u svim radnjama u BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sad nesto da pravim da bih malo vezbao, pa kad uvezbam pokusacu sebi da sastavim to, ako uspem, mogu jos nekome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5787 Napisano Januar 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja juče i danas bio vredan...ne znam da li vam se sviđa ili da počupam i pobacam sve? ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=29086.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Januar 12, 2009 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma pocupaj to sve i zavi u 20e da neko uzme na ulici ;D ;) ne izgleda lose ono stop svetlo ali kakav sam ludak ja kad bi skunuo kofer ja bi pokidao sve jer bi zaboravio da treba da otkacim cinc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5787 Napisano Januar 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Xexe, misliš da sam ja bolji? ;D Zato pametni ja smislio da se činč automatski čupa čim se malo podigne kuferče ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5787 Napisano Januar 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Na proleće trebao bi da promenim ulje i prednje pločice (tako mi je poštovani bivši gazda naredio ;D), da namontiram obe gume Mitas koje sam već kupio i to bi bilo to. A za elektroniku će mi izgleda trebati još jedan alternator ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6032 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bas htedoh da pitam, a gde si smotao Djerdap? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5787 Napisano Januar 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, šta misliš Mišo da u ranac na leđima ubacim jedan akumulator od 75 Ah, da li bi bio dovoljan za sve zezalice što sam smislio? ;D A da ne pričam što bi mi taj akumulatorčić lepo ispravio kičmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok bre, posto ces da vozis i lepsu polovinu ugradi joj pedale pa neka vrti generator da joj ne bude dosadno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, šta misliš Mišo da u ranac na leđima ubacim jedan akumulator od 75 Ah, da li bi bio dovoljan za sve zezalice što sam smislio? ;D A da ne pričam što bi mi taj akumulatorčić lepo ispravio kičmu Ne sumnjam ja da ces vec nesto genijalno smisliti do proleca.....tipa Bluetooth vezu sa Djerdapom kojom ces da nabavljas visak struje za magare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6032 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da, i Tesla bi mu pozavideo, bezicni prenos struje, linija Djerdap-AT Nego, pitanje, Arakise... zeza me kontakt za zmigavac. Podmazivanje /prskanje/ WD u kontakt nije donelo nikakvo poboljsanje, ima li neki bolji sprej. Cak sam ga s proleca i rasturao, cistio kontakte, pa nista. Kad dam levi zmigavac, lepo radi, desni, tek kad dodam gas, a ako drzim malo jace potisnutu polugicu za zmigavac, onda radi ok, kao da nije dobar kontakt, kao da ... Sta kazes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5787 Napisano Januar 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...se iskrivili kontakti u prekidaču pa nemaju dobar spoj...džaba sprejevi... Mora ponovo otvaranje, čišćenje i savijanje kontakata, u najkrajnjem ;D slučaju zamena sa novim (samo gde ga naći?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjiv si ti meni cika Rale, da nepokusavas mozda da napravic TA HYBRID? :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5787 Napisano Januar 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš druže, dobra ideja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sve to lepo nabudziš, ne moj zaboraviti i kontrolne lampice za žmigavce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 17, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto je ova nasa tema zamrla,pa da je malo osvezimo. Vidim da se orginizuju okupljanja vozaca odredjenih marki motora,pa se pitam,-zasto ne bismo i mi vlasnici TA i AT? Da cujem vase misljenje,predloge... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto je ova nasa tema zamrla,pa da je malo osvezimo. Vidim da se orginizuju okupljanja vozaca odredjenih marki motora,pa se pitam,-zasto ne bismo i mi vlasnici TA i AT? Da cujem vase misljenje,predloge... ;D ;D ;D ;D Malo nas je al smo mnogo jaki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5787 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nema? TA96, Thelord, Joška, Peter Pan, Koča matori, ja...već lepa ekipa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nema? TA96, Thelord, Joška, Peter Pan, Koča matori, ja...već lepa ekipa ;D Imam i ja jednu transalp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5787 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Eto još jednog stručnog akcijaša Nego, planirate li da nadograđujete i budžite svoje TA sad dok je zima? Već sam napisao, ali da ponovim, za sad sam već opravio ili kupio delove za: - Biper za žmige - Dvoglasnu sirenu - Prekidač za sva 4 žmigavca - Dodatno stop-svetlo sa 28 LE Dioda - Automatski podmazivač lanca ( sa Životinim "upgrade"-om ) - Čekam jošku za hex za onaj njegov LCD instrument - Kreš-barovi ...smišljam i dalje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5787 Napisano Januar 17, 2009 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, dao si mi nekoliko ideja Utičnica bi trebalo da ide preko nekog jačeg osigurača, pošto će na nju da se "svašta" priključuje. To za produžetak - prednji zadnjeg batobrana uopšte nije loša idieja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...