drmilan_ 5557 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Shaft021 said: To je za drugara...njemu se boja jako svidja...Ideja za felne ti je dobra ako das srebrnu DAM SREBRNU. Ovo je sa razlogom velikim slovima. Ja jurim zadnju zlatnu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Jun 7, 2020 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo sta ce biti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Shaft021 said: Videcemo sta ce biti... Ne mora se predomisljati kod transalpa. Svaki je super. A za felnu se cujemo ps taj dugo stoji na oglasu pa mozda mozete da oborite cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex MC5 5 Napisano Jun 8, 2020 U prolazu, 2 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel ima neko levi hladnjak za transalpa 94' ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel ima neko levi hladnjak za transalpa 94' ? Ja koliko sam skapirao delove polovne za trandžu možemo samo kod ovog iz kanjiže i to je to, a on je iskreno počeo da preteruje sa cenama.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 8, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, dusantomic said: Ja koliko sam skapirao delove polovne za trandžu možemo samo kod ovog iz kanjiže i to je to, a on je iskreno počeo da preteruje sa cenama. Sent from my iPhone using Tapatalk Poceo on to odavno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Jun 11, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Momci, koji akumulator da uzmem za Transalp '87. Vidim da su nestandardne dimenzije, i nisam siguran da li da uzmem 14ah ili 12ah. Najvise ima Exide i Landport po oglasima, hteo bih neki AGM da se ne smaram sa njim previse, a da je provereno dobar (Landport AGM mi je crkao). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Jun 11, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Banner il Fulbat. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Jun 11, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Banner il Fulbat.Gdi? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Jun 11, 2020 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe ide YB12A-B ako se ne varam? Ajd da vidim sta kako pa ti javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Jun 11, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Satelis said: Kod tebe ide YB12A-B ako se ne varam? Ajd da vidim sta kako pa ti javim. Da, mada može i 14, levi je plus, joškin regler Kiselinski: EB14A-B / EB12A-B YB14A-B / YB12A-B gel: YTX14AH-BS FTX14AH-BS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Jun 12, 2020 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko ima ideju gde može da se nabavi hladnjak za Transalpa '93.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc!!! Bio motor kod majstora, ocistio karbove, nastelovao, zamenio svecice, ulje, filter, sve sto moze da dovede do gusenja motora. Probao ga, i opet se krene gusiti motor na 4-5000 obrtaja. Kaze CDI nema druge. @Arakis jel CDI problem? Umete vi to prelemiti posto Joska vise ne radi? Ili mozda ćaletu objasniti sta i kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Jun 20, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao problem sa cdi-jem na mom transalpu, mozda je svaki slucaj specifican ali meni se problem manifestovao tako sto bez obzira na obrtaje jedan cilindar prestane sa radom, obrtaljka umre i to je to. Nije bilo nikakvog gusenja ili bilo cemu tome slicnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jun 20, 2020 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Neka ćale upali motor i drzi ga na 5000 obrtaja a ti izvadi levi cdi iz lezista i uvrci ga, lupkaj po njemu drskom od srafcigera... Ako prekida, taj je. Isto postupi i sa drugim. Levi je vezan za obrtomer tako da ces lako videti kada kazaljka bude trzala i obrtaji padaju. Ako je to, otvara se bonsekom zadnja ploca, odsece se jedno 3mm sa svih strana pa se malim srafcigerom skine crna lepljiva guma sa stampe. Prelemi se sve sto je sumnjivo. Pre svega toga, zameni filter vazduha pa probaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Arakis said: Neka ćale upali motor i drzi ga na 5000 obrtaja a ti izvadi levi cdi iz lezista i uvrci ga, lupkaj po njemu drskom od srafcigera... Ako prekida, taj je. Isto postupi i sa drugim. Levi je vezan za obrtomer tako da ces lako videti kada kazaljka bude trzala i obrtaji padaju. Ako je to, otvara se bonsekom zadnja ploca, odsece se jedno 3mm sa svih strana pa se malim srafcigerom skine crna lepljiva guma sa stampe. Prelemi se sve sto je sumnjivo. Pre svega toga, zameni filter vazduha pa probaj Hvala Rajko! Filter vazduha sam menjao krajem prosle god, tako da cisto sumnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan I kazaljka kilometar sata je prestala da radi iz cista mira, od momenta od kad mi se motor ugasio sam od sebe, jos ojoj kad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jun 20, 2020 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Crkla ti ili sajla ili plasticni pinjon. Odvrni sajlu dole kod tocka i zavrti je rukom kontra kazaljke na satu - treba kazaljka brzinomera da podskakuje. Ako miruje, ne valja sajla. Podigni prednji tocak u vazduh i okreci ga, ako se ne okrece mali metalni pravougaonik menjaj pinjon, naruci u Delti nov. Ako si sacuvao stari filter za vazduh razbusi ga busilicom na nekoliko mesta pa ga montiraj umesto novog. Probaj, cesto motor nece da vuce bas oko 4-5000 1/min samo zbog fake filtera za vazduh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, videcu da li mi je ostao negde. Nesto su oni cackali oko tocka i kaze da sad radi, idem posle po moped pa cu videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj mi rece da popravljaju cdi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Resen problem, probusio stari filter, namestio, zavrnuo i ide. Isto to uradio sa novim samo sam jos navukao najlon carapu. I ide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan TA cini mi se ide samo sa hilfro filterom, crvene boje, ostalo odbija. A posebno je isetljiv na fals filtere. Ja sam isključivo kupovao ovaj u radnjama i nije bilo problema. Dobro je da si rešio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, lemy said: TA cini mi se ide samo sa hilfro filterom, crvene boje, ostalo odbija. A posebno je isetljiv na fals filtere. Ja sam isključivo kupovao ovaj u radnjama i nije bilo problema. Dobro je da si rešio Gde si kupovao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1053 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 1077 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan U bg, na Tosinim bunaru, Biker house, ali muslim gde god da kupiš u nekoj ozbiljnijoj radnji neces pogresiti. Ja bih izbegavao one kombinuje na KupujemProdajem i sl. Proveri u Hondi sta imaju. On svakako nije jeftin ali traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5557 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 2502 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, lemy said: U bg, na Tosinim bunaru, Biker house, ali muslim gde god da kupiš u nekoj ozbiljnijoj radnji neces pogresiti. Ja bih izbegavao one kombinuje na KupujemProdajem i sl. Proveri u Hondi sta imaju. On svakako nije jeftin ali traje. Uzeh kod nas u jednoj auto moto radnji. Narucili. Al kineski je izgleda, cim ne valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...