<Vuk> 751 Napisano Januar 15, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan a kako stvari stoje sa zandarima kad vozis sa tim svetlima sta zakon kaze o tome zna li ko Vise puta sam prolazio pored njih, nikad me nisu zaustavili zbog svetla.. inace ja na motoru imam xenon i 2 led fara od 9w. Evo slike kako bljesti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano Januar 15, 2015 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas o tim svetlima razglabamo par dana. Postoji tema al neide mi od ruke da je pronadjem, pravljen je spisak za narucivanje takvih ili slicnih fenjera i na kraju je sve palo u vodu. Mozes i ti kolega bukovski da napravis novu temu vezanu za ovakve lampe slobodno nemoj da se stidis. Ja sutra narucujem 4 komada za zakisa i malitomic-a pa ce dvidimo vrede li cemu. Naruceno... Blagodarim kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12522 Napisano Januar 15, 2015 (promenjeno) Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam dve Hella maglenke. Sljakaju lepo, svetle fantasticno i zaista rade posao. Ko je u prilici da ih nakaci nece da pogresi. https://www.boxxerparts.de/product_info.php?info=p2011_Halogen---Nebel-Zusatzleuchten-HELLA-Micro-DE-H3-fuer-BMW-R-850-1100-GS.html Promenio Januar 15, 2015 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Januar 15, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ako tako sija 9 vati onda sa 30 vati ima da napravim rengen snimak ovog sto mi dolazi u susret Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Januar 15, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan ako tako sija 9 vati onda sa 30 vati ima da napravim rengen snimak ovog sto mi dolazi u susret Ne zaslepljuje u stvarnosti bas tako kao na drugoj slici, kamera je losa. Ali ipak dosta zaslepljuje, cesto se desi da mi neko blicne. Ja sam moje LED-ove montirao na stitnike za ruke koji stoje na kormanu, tako da su dosta visoko postavljena svetla i to doprinosi zaslepljivanju, a naravno i xenon dosta jako sija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PRIB 13 Napisano Januar 20, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan drugari,ako nekoga interesuje poviseni vizir za trandzu neka se javi na pp ili na broj 0637600839 vizir je u odlicnom stanju evo i fotografija cena 30 evra,a ja mogu platiti postarinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Januar 20, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan drugari,ako nekoga interesuje poviseni vizir za trandzu neka se javi na pp ili na broj 0637600839 vizir je u odlicnom stanju evo i fotografija cena 30 evra,a ja mogu platiti postarinu Ja nesto ne vidim slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PRIB 13 Napisano Januar 20, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan drugari,ako nekoga interesuje poviseni vizir za trandzu neka se javi na pp ili na broj 0637600839 vizir je u odlicnom stanju evo i fotografija cena 30 evra,a ja mogu platiti postarinu Ja nesto ne vidim slike evo sad se valjda snadjoh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Januar 21, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas o tim svetlima razglabamo par dana. Postoji tema al neide mi od ruke da je pronadjem, pravljen je spisak za narucivanje takvih ili slicnih fenjera i na kraju je sve palo u vodu. Mozes i ti kolega bukovski da napravis novu temu vezanu za ovakve lampe slobodno nemoj da se stidis. Ja sutra narucujem 4 komada za zakisa i malitomic-a pa ce dvidimo vrede li cemu. Evo nadjoh TEMU o fenjerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Januar 22, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan javi kad stignu fenjeri da ih montiram volem kad me komsije mrze ima da sija ko novogodisnja jelka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PRIB 13 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan drugari,posto mi novi vizir stize za koji dan,spustio bih cenu na 25 evra pa kome treba neka izvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PRIB 13 Napisano Januar 23, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan moj prvi klip sa trandzom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Stigli fenjeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan pa pricaj gde kad i kako da ih preuzmemo javni na pvt al cu da sijam ko novogodisnja jelka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PRIB 13 Napisano Januar 27, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli fenjeri aliexpress? koliko para i za koliko vremena su stigli ? neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Januar 27, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan aliexpress? koliko para i za koliko vremena su stigli ? neka je sa srecom Da Aliexpres je u pitanju kostale su 11,72e kom. a putovale su 2 nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1657 Napisano Januar 27, 2015 Drug član, 1202 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Cim sam stigao kuci naravno da sam pravo otisao u garazu da ih probam. snop svetlosti je uzak a ona hladno bela-plavkasta. Pod rukom deluju bas kvalitetno, imaju tezinu i nisu prevelika. Sad samo da motor stigne od majstora pa da ih na tenane montiram. Bane sta reci, veliko hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Januar 27, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno slikajte da vidimo kako osvetljavaju put po mraku, a mozete slikati i u zatvorenoj prostoriji u zid cisto da vidimo kakav je snop, koliko rasipaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PRIB 13 Napisano Januar 27, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja prosle godine pazario elipsoidne isto metalno kuciste i lepo su legle ali mi se vise dopadaju okrugle tako da ko zeli neka izvoli,za 15 evra mogu i slike da okacim ako bude zainteresovanih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Januar 27, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan ja prosle godine pazario elipsoidne isto metalno kuciste i lepo su legle ali mi se vise dopadaju okrugle tako da ko zeli neka izvoli,za 15 evra mogu i slike da okacim ako bude zainteresovanih Stavi neku sliku, mozda bi ja pazario Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PRIB 13 Napisano Januar 28, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja prosle godine pazario elipsoidne isto metalno kuciste i lepo su legle ali mi se vise dopadaju okrugle tako da ko zeli neka izvoli,za 15 evra mogu i slike da okacim ako bude zainteresovanih Stavi neku sliku, mozda bi ja pazario malo je mracno pa se ne vide kao i na dnevnoj svetlosti,ali ako ti se dopada oblik za te pare kvalitet je i vise nego vrhunski inace sijalice su 35 w,uz maglenke bi dobio i jednu rezervnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Januar 28, 2015 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Ipak mi ne odgovaraju, imaju obicne sijalice, ja sam mislio da prodajes led kao sto su kolege narucile iz kine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PRIB 13 Napisano Januar 28, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak mi ne odgovaraju, imaju obicne sijalice, ja sam mislio da prodajes led kao sto su kolege narucile iz kine i ja cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Januar 28, 2015 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ipak mi ne odgovaraju, imaju obicne sijalice, ja sam mislio da prodajes led kao sto su kolege narucile iz kine i ja cu Pa uvek mozes da narucis i u vec postojeci projektor stavis led sijalicu (h1,h3,h4) ili sta vec se nalazi u tom fenjeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PRIB 13 Napisano Januar 29, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak mi ne odgovaraju, imaju obicne sijalice, ja sam mislio da prodajes led kao sto su kolege narucile iz kine i ja cu Pa uvek mozes da narucis i u vec postojeci projektor stavis led sijalicu (h1,h3,h4) ili sta vec se nalazi u tom fenjeru. to znam,ali ja hocu okrugle svakako... ta informacija je mozda vuku od znacaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...