gox 1864 Napisano Mart 3, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan He he Floyde...U redu je zaista. Znam da si imao dobru nameru. Ova tema služi upravo da razmenimo mišljenja i iskustva. Iz tog razloga sam postavio komentar u vezi prašinarki koje sam naručio preko ebay.de. Obećavale,lepo pisalo da je transalpa a ispalo da je za traktor. Posle se priča ko priča nadovezala i dođosmo do tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan gox odlicne ti one fotke sa putovanja daj uslikaj te prasinakre za traktor ako trandza deluje mocno da i ja moj ojacam da i moj maloo dejstvuje ko da ce da pozdere asvalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ja stavih ove iz luisa proslo prolece i jos odolevaju s tim sto sam na svakoj izbusio rupicu. Vidis mozda je rupica razlog da duze traju. A mozda su promenili dobavljaca (kvalitet). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan pONTIS IMA SOLIDNE JA KUPIO I ZA TRANDZU I ZA AFRICU ARIETE SU CINI MI SE DA SU POLU SILIKONSKE SA RUPICAMA DA NEPRAVE VAKUM I SASVIM SU OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Mart 3, 2014 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Upravo te Ariete koristim,i dobro su mi se pokazale mekane su imaju otvore da ne prave vakum zato sam ih i predlozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1214 Napisano Mart 4, 2014 Zainteresovan, 922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jel kupovao neko skoro svecice? NGK DPR8EA-9 ? Gde da kupim u Bg.-u ? Vidim da ih ima na vise mesta,po razlicitim cenama, pa ako neko moze da preporuci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaBgd 12 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel kupovao neko skoro svecice? NGK DPR8EA-9 ? Gde da kupim u Bg.-u ? Vidim da ih ima na vise mesta,po razlicitim cenama, pa ako neko moze da preporuci.. Ja kupio pre par dana u Guevari, platio 4 komada 1640 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1214 Napisano Mart 4, 2014 Zainteresovan, 922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jel kupovao neko skoro svecice? NGK DPR8EA-9 ? Gde da kupim u Bg.-u ? Vidim da ih ima na vise mesta,po razlicitim cenama, pa ako neko moze da preporuci.. Ja kupio pre par dana u Guevari, platio 4 komada 1640 dinara. A ove u MASS-u po 318din ? MASS Svecice NGK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Mart 4, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlične. Vidi i pošto su Dello svećice u Biker House. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Mart 4, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dodao sam neke osnovne tehničke podatke za naše TA na prvu stranu ove teme: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/21087-honda-xl600-v-transalp/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1214 Napisano Mart 4, 2014 Zainteresovan, 922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jel montirao neko Anakee 3 na Transalpa i gde u Bg.-u mogu to da odradim? Pricao sam sa jednim majstorom i rece mi da je problem montirati Anakee 3 sa unutrasnjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Mart 4, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan pa ja mislim da sam menjao gume u toptires.rs , ne poznajem dobro bg ali na autoputu za nis ima natpis metzeler, imaju masinu za balansiranje moto tocka i momci rade ok, bar su meni uradili zacas promenu guma i balansiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Mart 4, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod Peđe u Labos, odlična i kvalitetna usluga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1214 Napisano Mart 5, 2014 Zainteresovan, 922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod Peđe u Labos, odlična i kvalitetna usluga Sa njim sam i pricao i rece mi da je problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel kupovao neko skoro svecice? NGK DPR8EA-9 ? Gde da kupim u Bg.-u ? Vidim da ih ima na vise mesta,po razlicitim cenama, pa ako neko moze da preporuci.. Imas i u euroauto da kupis svecice. Ja sam pazario za svoj, i bilo je oko 310 din komad. http://www.euroauto.rs/proizvod-detalji.php?ID=1131 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 5, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Evo fotke golemih harmonika na zahtev Zakisa : I nema više od mene o prašinarkama, da ne opterećujem forum... Možda ovo nekog zanima - Arrow Paris Dakar: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6069 Napisano Mart 5, 2014 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Cccc...stvarno su ružni ti prašinari...skidaj i šalji meni...da se ne baci A auspuff super izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan ma moje busne ko sito, moracu i ja da stavim neku armoniku,,, ja bar sa ovima mojim nemam problem sa onim vakumom sto ovi spominju auspuh je svetski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 5, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Želja mi je da imam taj auspuh... Skini DB killer, biće zanimljivije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan drugari ako nekog interesuje stvarno mi visak http://www.polovniautomobili.com/oglas2730901/honda_transalp_akcija_5_dana/ sta reci a ne zaolakati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kumche 334 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam cene pa ne mogu da poverujem da je nova masina samo 600 evra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Želja mi je da imam taj auspuh... Skini DB killer, biće zanimljivije... Cedo, ni ne pomišljam I ovako mi je ogromna razlika u zvuku. Tek se navikavam na buku (u odnosu na fabrički). Prošle godine sam izvozio vrlo malo kilometara. Išao na odmor autobusom... pa rekoh sebi,kad sam već "uštedeo na benzinu", onda da častim transalpa nekim nadogradnjama pa krenulo: spoiler vizir i štitnici ruku a završio sa auspuhom i harmonikama... Auspuh je namenjen za transalpa pa nije bilo modifikacija kako da stoji, samo skinuo stari i montirao ovaj. Jedino je cev malo šira ali sam dobio adapter i još distancer za držač nogare za suvozača(jedan duži šraf prolazi kroz fabrički auspuh). Sve se dobije u kompletu. Sliku postavio da se vidi kako izgleda Arrow za transalpa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Lep je auspuh, nema šta. Meni je u planu da stavim auspuh i biće sigurno ovaj Arrow, ali kad će to biti, ne znam. Jesi li uzeo na e-bayu? Koliko te je izneo, ako nije tajna? U zdravlju da plašiš komšije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh i prašinarke sa ebaya = 304 eura (auspuh 260 eura i prašinarke 44 eura). Auspuh je bio jeftiniji(173 eura) ali ispale taxe od Italije do Nemačke (umesto da sam iz Nemačke naručio pa valjda ne bi bilo te taxe), poštarina, zarada od koga sam naručio itd... Prvi put naručio preko ebaya, nemam svoj račun nego išao preko posrednika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zakis 88 Napisano Mart 6, 2014 Svrati ponekad, 323 postova Motocikl: Honda Transalp xl650v Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod Peđe u Labos, odlična i kvalitetna usluga Sa njim sam i pricao i rece mi da je problem.. pa sta bi jesi ih uspeo montirati? mislim i ja nabavio 3 pa sad si me stavio u trilemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...