Aleksandar67 82 Napisano Avgust 12, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec pomenu potrosnju plina, gde si montirao rezervoar za plin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Avgust 13, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec pomenu potrosnju plina, gde si montirao rezervoar za plin? Imas ovde celu temu o tome. Zika je legenda na tockovima! Vozi covek na plin dok mi drzavi punimo budzet placajuci duplo vecu akcizu na bezolovni benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Avgust 13, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec pomenu potrosnju plina, gde si montirao rezervoar za plin? Rezervoar zapremine 13,5l montiran je u repnom koferu od 42litra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Avgust 14, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec pomenu potrosnju plina, gde si montirao rezervoar za plin? Rezervoar zapremine 13,5l montiran je u repnom koferu od 42litra. Hvala na informaciji. Video sam temu koju si postavio u vezi sa ugradnjom plina. Mogu ti reci da si me zainteresovao. Meni pada na pamet ideja sa bocom ispod sedista. TA 650 ima tu mesta pa se mozda moze nesto uraditi... Polako nesto ce da se smisli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Avgust 14, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde u Srbiji mogu kupiti pogonski lanac za TA600, bilo DID, JT, REGINA? Je li kupovao neko u Beogradu, ili negde drugde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Avgust 14, 2013 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Gde u Srbiji mogu kupiti pogonski lanac za TA600, bilo DID, JT, REGINA? Je li kupovao neko u Beogradu, ili negde drugde? Guevara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stivog 75 Napisano Avgust 15, 2013 U prolazu, 88 postova Lokacija: jug Motocikl: TA 94 Prijavi odgovor kao problematičan Majstori, jedno pitanje na brzinu. Prijatelj imaTransalpa 89. godište,primetio je poslednjih dana dana, da nakon paljenja, kad je hladan, desetak sekundi radi samo jedan klip da bi se potom vratio u normalu. Na šta momak treba da obrati pažnju pošto je tanak sa živcima a ovo ga strašno nervira Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Avgust 15, 2013 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako je tanak sa živcima bolje da ne vozi motor Jedan CDI mu malo prekida rad pa kad se zagreje proradi. Možda može da se sredi prelemljavanjem celog CDI-a a možda i ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Avgust 15, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gde u Srbiji mogu kupiti pogonski lanac za TA600, bilo DID, JT, REGINA? Je li kupovao neko u Beogradu, ili negde drugde? Guevara Hvala Aleksandre na pomoci. Posto su mi je popucalo par rolnica na lancu (DID), i poceo je da zvekece, odlucio sam da kupim novi jer smatram da nije bezbedno ici na duze staze jer moze svakog casa da pukne. Lancanici su mi u ok stanju, nisu jos za zamenu, pa je pala odluka da se kupi samo lanac. Zvao sam Guevaru, kazu mi: Lanac DID sa korakom 525VX i X-ring-om je 91 din po linku, a treba mi 118 linkova, sto mu dodje oko 10740.00 din. Jos mi je ponudio i 525ZVMX koji je 17465.00 din, sto mu izadje po linku oko 148 din. To mi je bilo malo skupo, a posto mi je hica i malo sam tanak sa parama jer se spremam za put, odlucio sam da pozovem jos koju radnju. Zatim sam nazvao Motobikeshop (nije isto sto i Motobike iako se i jedna i druga radnja nalaze u Novom Sadu). U ponudi su imali REGINU. Trazio sam ponovo korak 525, i receno mi je da imaju sa O-ringom i da cena iznosi po linku 69 din, sto mu dodje oko 8190 din bez spojnice, a sa spojnicom 8590 din. Narucio sam ga i postarina ce me izaci 180 din. Nadam se da ce biti ovo nekome od koristi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Avgust 17, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi jos juce lanac i odmah je namontiran. Samo da jos jednom napomenem da je u pitanju REGINA 525 touring sa O-ring-om, zlati (118 linkova). Nestao je onaj glupi zvuk zveketanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Avgust 17, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo si sa "brzom" spojkom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Avgust 17, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Spojka je sa starog lanca posto je ok, a ja nemam alat za novu, pa cu videti kada budem u BG-u da ponesem novu spojku i zamenim je sa starom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Avgust 17, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Spojka je sa starog lanca posto je ok, a ja nemam alat za novu, pa cu videti kada budem u BG-u da ponesem novu spojku i zamenim je sa starom. Ma ja mislim da nema potrebe, jer kada sam uvezao motor iz Nemacke, on je dosao sa takvom spojkom. Nesto mislim, ako je dobra za njih, ne moze biti losa za nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Avgust 17, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja mislio sto kazes, da nema potrebe i da moze da ostane ovako, jer posle necu moci da skinem lanac ako bude bilo potrebno jer je ona fixna spojka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Avgust 17, 2013 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Ta spojka je dozvoljena samo do motore do 50ks, mada se ne preporucuje da se dvaput koristi. A sto se Regina lanca tice mislim da si se presao, trebao si makar pozajmiti jos 4000 dinara i staviti DID, Ako jos nisi bacio stari DID, probaj da uporedis ta dva lanca, videces da je razlika nenormalna, u samoj debljini zidova i debljini osovinica na karikama. Imao sam reginu prosle godine, znaci moras da racunas na dotezanje na svakih 700-1000 km, i sam vek trajanja mu je dosta kraci nego kod DID-a. Kod mene je uz redovno podmazivanje i odrzavanje Regina iz "louis-a" izdrzala jedva 20 000 km, a imao sam DID pre toga i gurao je skoro 40000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Avgust 17, 2013 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Uz podmazivac Regina moze lagano da dogura i 60-70 hiljada km 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mantagt 0 Napisano Avgust 19, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda TA & scooterce Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, imam TA '87 god. greškom mi je stigao filter ulja Hiflo hf204 (http://www.hiflofiltro.com/catalogue) za novije modele, za moj TA je hf303 (http://www.hiflofiltro.com/catalogue), kolko sa linka mogu da vidim 204 je kraći za 9mm, iste su širine, za ostalo ne znam... Zanima da li mogu da montiram ovaj 204 (ukoliko nema smetnje) ili da zamenim za 303? Hvala unapred i pozdrav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Avgust 19, 2013 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi se drzao specifikacije i zamenio bih ga za hf303 ako vec mozes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Avgust 20, 2013 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Desava mi se nesto krajnje cudno. Upalim ujutru stisnem kvacilo...ubacim u prvu i motor se trzne i ugasi. Da napomenem da sam pre 2-3 nedelje imao problem sa nogarom na sred Zabljaka. Svetlela zuta lampica stalno pa sam morao da prevezem direktno zice na dzeku bocne nogare...posle cega mi se isti problem desio. Hocu da kazem da nije izgleda do prekidaca bocne nogare. Sta bi moglo biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 20, 2013 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ipak ćopava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ćopava. Hoće da se zaprlja prekidač (koji i nije baš nešto zaštićen). Deslio se to i meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Avgust 20, 2013 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan I meni to izgleda. Proveri ti da li si dobro prevezao te zice (kontakt) i da li neka od njih nije ostecena negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Avgust 20, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Obilno ga WD-40iraj i ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano Avgust 23, 2013 Very Funny Rider, 1124 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Obilno ga WD-40iraj i ne brini. Izwedeirao sam ga...valjda ce bidne sad ok Ocemo se mi TAovci opet okupljati negde ili nema volje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Avgust 23, 2013 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Obilno ga WD-40iraj i ne brini. Izwedeirao sam ga...valjda ce bidne sad ok Ocemo se mi TAovci opet okupljati negde ili nema volje? A mogli bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...