Milos97 13 Napisano Avgust 26, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, potreban mi je hladnjak za kawasaki z1000 2008 godiste. Pukao tako sto je udarila kutija za xenone u hladnjak... Moze poruka ili poziv na 0691411966, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 1352 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A reparacija, popravka zamena saća?Vidi ovde servis Chupko Kragujevac, 064 4159415Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos97 13 Napisano Avgust 26, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, vidakn je napisao: A reparacija, popravka zamena saća? Vidi ovde servis Chupko Kragujevac, 064 4159415 Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Pa ne znam koliko je sigurno da se vari/lemi...U svakom slucaju probacu da nazovem sutra ujutru da vidim jel se moze sta uraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 1352 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam koliko je sigurno da se vari/lemi...U svakom slucaju probacu da nazovem sutra ujutru da vidim jel se moze sta uraditiLjudi mogu da promene kompletno saće, rade i izradu novih hladnjaka po meri.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9513 Napisano Avgust 26, 2022 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Drug, znam da voliš svoj motor, i da misliš da popravka (možda) nije sigurna... Ovo je, veruj mi, "smešan" kvar. Svoj hladnjak (na autu) sam popravio tečnim metalom, pre 15 godina. Auto vozio narednih 5...bez problema. Lepo se očisti, odmasti, i zakrpi. Ako nisi vičan tom poslu, kolega vidakn ti je lepo objasnio da sve može (na hladnjaku) da se reši, popravi. Ne bacaj pare za novo, osim ako baš želiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano Avgust 27, 2022 Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, posebno zato sto ukoliko je u pitanju trulez zakrpis jednu rupu, pa samo cekas kad ce probiti na drugom mestu. Ovaj hladnjak je dobar, a rupica je nastala cisto mehanickim ostecenjem. Kad se sredi bice vracen u prvobitno stanje, nista ne brini. Samo ja se ne bih igrao sa tecnim metalom vec ipak dao na varenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos97 13 Napisano Septembar 1, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, poslao sam hladnjak kod cupka pa javljam rezultate 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Septembar 2, 2022 Drug član, 1352 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Baš me zanima cena i kako je ispalo.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos97 13 Napisano Septembar 5, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 2.9.2022. at 3:28, vidakn je napisao: Baš me zanima cena i kako je ispalo. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2500 din, ja sam i vise nego zadovoljan. Sve preporuke ako ne do bog nekom zatreba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 5, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Milos97 Ako nije problem baci fotku hladnjaka poslije popravke, jer one fotke reparacije hladnjaka na njegovom sajtu izgledaju savrseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos97 13 Napisano Septembar 5, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Branko je napisao: @Milos97 Ako nije problem baci fotku hladnjaka poslije popravke, jer one fotke reparacije hladnjaka na njegovom sajtu izgledaju savrseno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 5, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Milos97 je napisao: Cek jel to uradjen hladnjak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos97 13 Napisano Septembar 5, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Branko je napisao: Cek jel to uradjen hladnjak? Zavereno samo, kanalici oni msm il sta vec, ne curi to mi je bitno..pa cu sl sezone nov uzeti i tjt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 5, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Milos97 Druze pa za takvu krpazu nisi trebao slati hladnjak u Kragujevac, tako ti je moga uraditi i neki majstor u Mitrovici koji se bavi karpljenjem hladnjaka, ali ajde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos97 13 Napisano Septembar 5, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Branko je napisao: @Milos97 Druze pa za takvu krpazu nisi trebao slati hladnjak u Kragujevac, tako ti je moga uraditi i neki majstor u Mitrovici koji se bavi karpljenjem hladnjaka, ali ajde... Neiskustvo, nov sam u svemu ovome tako da polako, ima jos toga da se nauci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21444 Napisano Septembar 5, 2022 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, bas ruzno za oko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1725 Napisano Septembar 6, 2022 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Milos97 je napisao: Zavereno samo, kanalici oni msm il sta vec, ne curi to mi je bitno..pa cu sl sezone nov uzeti i tjt Kada taj budes izbacivao, seti se mene. Ja ga imam kako srediti, i ugraditi kod sebe na "Z"-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 6, 2022 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5.9.2022. at 18:40, Branko je napisao: @Milos97 Ako nije problem baci fotku hladnjaka poslije popravke, jer one fotke reparacije hladnjaka na njegovom sajtu izgledaju savrseno. Reklama je cudo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...