Gost Napisano Januar 10, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Atorn said: Sve tačno kako si opisao diverziju. Samo sam ulje promenio od kada sam ga kupio od @shlem, jednostavno nema šta drugo. Scarabeo je opet druga vrsta dvotočkaša. Što reče neko, il' ga voliš, il' ga ne voliš. U svakom slučaju, Blaža je to održavao kako valja. Takođe mislim da treba da uzme taj drugi, ako ne gori za kintu. Prodaće se Egipćanin već. Ja kad sam kupovao moj nisam znao da Buca prodaje, inace bih uzeo taj koji ti sad vozis od njega... Motor je kompletno sredjen kod naseg zajednickog majstora. Ali jbg nisam znao da prodaje, i tako uzeh drugi za maltene isti novac, a taj drugi koji nije bio registrovan godinama i stajao u garazi, me isto sluzio kao i tebe ovaj ove sezone. Ulje i filter, i vozi... Nema sta, kao sto sam vec rekao. Jednom dobar motor. P.S. u slicnom cenovnom rangu ko voli malo vise "sport" voznju, a da putuje dosta, preporucujem Suzuki GSXF 750 Katanu, strasno dobar motor. I on me je vrlo dobro sluzio. Mada vidim da ih u poslednje vreme nema nekih dobrih na oglasima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10279 Napisano Januar 19, 2023 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Posle dugog mozganja, rešio sam: povlačim se iz kupovine drugog motora, dok se skuter i dalje vozi. I, ostaje i dalje kod mene. Nema smisla navrat/nanos, pošto/poto prodavati nešto što mi završava posao, samo da bih seo na motor...biće prilike. Oglas neću zaključavati, neka ga, ne smeta. Zdrava diskusija je uvek dobrodošla ! 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10279 Napisano Mart 19, 2023 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Što kaže kolega Maxis, da ponudim opet moj Skarabeo, pa da se i ja ponovim na Sajmu... Mašina pali, radi, ide, vozi se lepo. Nije još vreme za mali servis, ali skoro sam u Grčkoj uzeo Eneos ulje i filter, kupio ležajeve volana, set za prednje amortizere, nove (crne) ručice kočnica. Pored navedenog, kupac dobija dva vizira, kofer da bira ( ovaj na motoru je stari, veliki, imam manji kao nov), rezervna prednja guma ( na motoru su obe nove), rezervni kaiš, odličan (nov na motoru), itd. Gledam Vog, 300 cm3 mi sporo, pogledao bih i ostale modele do 500 cm3. Dovoljno mi je, valjda... Možda i Honda 500x... I da, sve (polovno) može da se pokvari, to stoji. Sa mojim skuterom sam siguran sad da krenem na npr hrvatsko primorje, na kafu, pa nazad... 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10279 Napisano Mart 30, 2023 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Skarabeo bio kod našeg Dareta na kontroli. Danas preuzeo... Preuzet od Dareta gde je uradjena reparacija prednjih amortizera, zamenjeni lezajevi prednjeg tocka i semerinzi, zam lezaj u traverzni, proverene kocnice i zam poluge, zam ulje u motoru i f vazduha, proverena svecica, prestelovani ventili. Sredjen CVT gde su zam klizaci, lezaj dekle i ubacena je bela malossi opruga kvacila. Rolnice, roler i kais odlicni. Cena na PA je 2.000 evra. Ako nekoga interesuje, dogovorićemo se. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3991 Napisano Mart 30, 2023 Drug član, 1016 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Blažo brate, neće te skrpi tih soma i kusur, dva, eur. Kupuj motor koji ti se svidja.Ne gubi vreme. Prodačeš Scarabeo, kad tad. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16150 Napisano April 2, 2023 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da potkrepimo slikama..... pozadi u traverzni takodje zamenjen dobra ventili prestelovani poluge zamenjene i mi cigani dusu imamo Blazo nadam se da se ne ljutis na slicke (ako smeta vici da brisem) 5 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5686 Napisano April 2, 2023 Drug član, 853 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Jbt Blaza prodavao krs od skutera... 2 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10279 Napisano April 3, 2023 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sale, krš, al ide... Satelis, kakva ljutnja, hvala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5708 Napisano April 3, 2023 Drug član, 1408 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: Sale, krš, al ide... Satelis, kakva ljutnja, hvala ! Не знам да ли је до Блажа или до мотора, али на оних пар вожњи, иде машина не можеш је стићи. Гази кривине боље од фрезе. 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10279 Napisano April 3, 2023 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mare ! Za razliku od Tojote Korole koju sam kupio od jedne bakice, Skarabeo ide fantastično dobro. Bakica je Tojotu tako ulenjila, 17 godina nije izašla iz Bgd-a. Do 70 km/h nakuca čas posla, sve preko toga "na mišiće"... Meni ne smeta, ionako je vozim samo zimi, kad padne sneg. Sa druge strane, Skarabeo je išao fino i kod prethodnog vlasnika, ja sam samo nastavio da razrađujem po mom stilu vožnje. Oštro. Vidi se po slikama kvačila, nigde zvono nije poplavelo, samo je Dare konstatovao da se dosta visoko vrti, baš kako ga vozim. Zato i gledam da mi sigurnost celog sklopa bude na prvom mestu. Estetika je isto važna, ali baš i nemam previše vremena za nju. Zato je (spolja) takav, kakav je... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4114 Napisano April 3, 2023 Drug član, 922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Takav Scarabeo mi bio skuter snova dok sam radio u Grčkoj, samo 250 - prevezao me po Peleponezu i Kefaloniji sa uživanjem. Verujem da 400-tka "leti" Srećna prodaja, Blažo! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4883 Napisano April 3, 2023 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pošto lično poznajem i @Blaza i @Bole37 i @Marko05 i @QmBGD dodao bih i ja nešto. Blažina mašina je bolja od 99% skutera iz uvoza koji se sijaju kao novi 3 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5686 Napisano April 3, 2023 Drug član, 853 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Ma Blaza je nas drug, skuter je top, a da vozi ludo-vozi...Kakav crni krs... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16150 Napisano April 3, 2023 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Živa istina Markone, sad je utegnut. Za ove sa oglasa Nov *Nov*Nov.... polomih i ruke i noge i glavu i kičmu na kraju krajeva ne bi li bio dobar/pouzdan. Ljudi nisu svesni sta im je pod guzzcom, kakve kante voze 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16150 Napisano April 3, 2023 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Bole37 je napisao: Ma Blaza je nas drug, skuter je top, a da vozi ludo-vozi...Kakav crni krs... Vidim.... zato mu i rekoh da ova kategorija više nije za njega, apetiti porasli 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1909 Napisano April 3, 2023 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam Scarabea uzivo. Izgleda skroz pristojno, niti je razdrndan niti musav. Ako potencijalni kupac cita ovo, cisto da ne stekne pogresnu predstavu. Ovaj Scarabeo je odlican primerak. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2275 Napisano April 3, 2023 Drug član, 994 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Najače mi od svega kad dođu da gledaju skuter/auto, šta god, staro 10+ godina i očekuje da je došao da pogleda vozilo u salon novih vozila. Pa ne ide.Meni je draže da kupim, samo da ostane na manama koje sam okom mogao da vidim i ušima da čujem. Evo ja sam kupio ponovo Kymco,ima ogrebotinu,ležaj volana otišao,pločice za zamenu, ali ide,ne trese,ne vuče u stranu...pa šta bi za 1500€? Kome ne valja, uvek ima u salonu u rasponu od 2000 - 20 000€ novi,pa nek bira.Blažo,samo lagano,svaka roba ima svog kupca,samo malo strpljenja.Ja dadoh pre 2 godine mog Xcitinga za 1400€ sad kupih 2 godine posle i 2 godine stariji za 1500€.Naleteće neko ko traži baš takav kao tvoj i rešiće se stvar brzo... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano April 4, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, slobasuper9 said: Najače mi od svega kad dođu da gledaju skuter/auto, šta god, staro 10+ godina i očekuje da je došao da pogleda vozilo u salon novih vozila. 99% BJBikers foruma. Al to je normalno. Svako hoce za sebe sto bolje stanje, za pocetak bar na oko. Ne vidim problem u tome. Mi smo ljubitelji motocikala,volimo da lepo izgledaju. Ja se prvi kunem u stanje, reputaciju motora i mehaniku, nego u estetiku, ali ne mozemo bas da pljunemo skroz po estetici...I to je neki dokaz ocuvanosti i odnosa prema motoru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10279 Napisano April 8, 2023 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, još malo pa nestalo !!! Odustao sam od mnogih motora koje sam pominjao, svašta se tu vrtelo, i novi, i polovni. 99% ću da uzmem od drugara er-5. Jednostavna mašina, održavan, znam motor zadnje 3 godine. Što se tiče Skarabea, kako sam ga dovezao od Dareta, nisam ga ni vozio (sneg bio, jbga). Čeka u garaži novog vlasnika. Znači, garažiran.. Nova cena 1.700 evra ! Ako je i ovo mnogo, kažite slobodno, koliko da stavim. Da napravim licitaciju ? -dva vizira, mali i veliki, sa nosačima -imam dva kofera, kupac bira koji će, a može i bez njega, ako mu "ruži" motor -prošle godine stavljene nove Mitas TF gume (prešle max 2.000 km), balansirani točkovi, novi ležajevi, nov kaiš, slajderi, termostat, ulje iz Grčku i filter, filter vazduha, nove ručice kočnica, nova Malossi bela opruga, presvučeno sedište itd... Kako kažu na Fejsu, "Šalji dalje" 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10279 Napisano April 10, 2023 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Treba napraviti mesta u garaži za drugu makinu ! Cena 1.600 evra ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10279 Napisano April 16, 2023 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Druga makina stigla, ima li zainteresovanih ? Može i oba u kompletu... Uskršnji popust, šteta da stoji, 1.550 evra ! Dva ključa, dva daljinca alarma, pancirna creva, brembo pločice... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5708 Napisano April 16, 2023 Drug član, 1408 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Како си кренуо око 1.маја ћеш доћи до 1.000е. Полако, не спуштај, отићи ће. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10279 Napisano April 16, 2023 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, ne brini, neće za 1.000. Sad sam dao za delove i ruke lepu cifru, i ne žalim. Moglo je da se ponudi i bez tog sređivanja, ali računam, bar na 3 godine mogu da platim jedan dobar pregled. Ovo je beton cena, jedan evro, ma jedan dinar neće ići ispod. Nisam u problemu, a ako budem, prodaću Kawu. A Skarabudž će opet da obiđe i Trebinje, i Banja Luku itd... 3 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10279 Napisano April 22, 2023 Ne silazi, 2353 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Up... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2275 Napisano April 22, 2023 Drug član, 994 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi da spuštaš cenu u nedogled. Skuter vredi te pare bez diskusije. Samo treba da se poklope nebeske sile i da dođe pravi kupac. Dok se to ne desi možeš cenu sa spuštaš sve do nule.Ali doći će neko,lagano, ide sezona, još se svi premišljaju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...