Ljuba 0 Napisano Avgust 25, 2006 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno mi se dopada Honda CBR 1100 XX,pa me zanima misljenje ljudi koji su je vozili.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hondino mezimèe bre, šta drugo reæi... Jak, zdrav, prav a lud... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 26, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ULTIMATE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 27, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan pa taj motor se i meni dopada ... jos samo kad ne bi imao onih 37 prekobrojnih kubnih cm koji mu drasticno poskupljuju registraciju... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Avgust 27, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da mu je poslastica da jede zadnju gumu ... al necemo valjda sad da se ciganimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Avgust 27, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan *uzdah* Vozio sam ga neko vreme, model 97, poseban motor... Vuce ko sasav u svakoj brzini, ogranicenja na autoputu za njega su tek zagrevanje, a stabilan u pm! Odlicna zastita od vetra na nogama i torzou, ali za visoke osobe :whistle: glava mora da se sakriva ispod vizira na preko 170 km/h. Udobna sedista, cak i za suvozaca, moze veoma dugo da se provede na njemu bez pauze. Vibracija nema, motor je odlicno izolovan, menjac precizan. Najcesce dolazi sa centralnim postoljem tako da je podmazivanje lanca i pregled zadnje gume decja igra. Od stvari na koje treba obratiti paznju, secam se da: - Jede zadnju gumu ako si lak na desnici - Zadnja i prednja kocnica su povezane pa treba motriti i na istrosenost zadnjih plocica - Heblovi su u sportskoj "konfiguraciji" i zato malo predaleko od mesta sedenja, resava se ugradnjom visih, VFR-ovih, heblova - Prednji migavci su ugradjeni u retrovizore, skupi su za zamenu - Ispod sedista ima vrlo malo mesta, dovoljno za prvu pomoc i lanac Sta da kazem, otkad sam se rastao od njega sve se razmisljam da ga opet uzmem, pre nego i jedan drugi motor. Valjda ti to nesto govori P.S. Od ove godine XX se vise ne proizvodi tako da ce lagano preci u klasiku. Spekulise se da Honda planira nesto novo da izbaci sto ce ili spojiti sport-tourer (VFR) i supersport-tourer (XX) kategorije ili nesto sto ce udomiti V5 agregat. Videcemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba 0 Napisano Avgust 27, 2006 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam svima na odgovorima!Koliko vidim vredelo bi dobro se potruditi da se zaradi neka kinta, pa ako Bog da za sledecu sezonu sesti na takvu masinu. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 27, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan pa taj motor se i meni dopada ... jos samo kad ne bi imao onih 37 prekobrojnih kubnih cm koji mu drasticno poskupljuju registraciju... :? TAJ MOTOR VREDI toliku registraciju!!! Ako neko NE ZELI to da plati taj i nije za takav motor. A svaki motor Jak + Tezak + brz u p--ku m--erinu = jede zadnju gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Avgust 28, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan koliko li mu je odnos kocenja prednja zadnja...70-30? ... da ne zna neko mozda bas me zanima...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Avgust 28, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan koliko li mu je odnos kocenja prednja zadnja...70-30? ... da ne zna neko mozda bas me zanima...? Tacno, odnos je oko 3:1 izmedju prednje i zadnje kocnice i obratno. Uveden je radi poboljsanja bezbednosti pri naglim kocenjima, ali gotovo nijedan drugi proizvodjac ne koristi ovakav sistem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Avgust 28, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Prelep bajk, mogu samo toliko da kazem jer ga nisam vozio, ali oni koji jesu zameraju mu jedino nizak vetrobran, sto i nije neka mana slozicete se... P.S. Evo sema tog Hondinog DCBS sistema (ako nekoga interesuje)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...