Ljuba 0 Napisano Avgust 25, 2006 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na Zxr9 koji cesto "rentiram"od kuma, otisao je lezaj na vratu volana i postao je veoma nesiguran za voznju,pogotovo pri malim brzinama,skretanju i sl. Ima li neko predstavu gde moze da se kupi,zameni i koja je cena svega toga za Ninju? Da li tu ima jedan,ili dva lezaja,i koji lezaj je najkvalitetniji? Posto mi zaista cesto izlazi u susret i daje mi ga koristim,voleo bih da mu se nekako oduzim i preuzmem na sebe da mu to odradim.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 25, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj rubriku Servisi, 3T-Todorovic Balosava. Tamo su odgovori na ostala pitanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba 0 Napisano Avgust 25, 2006 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno,pogledacu. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Avgust 26, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Skini lezajeve i kupi SKF. Imas kod nas dosta radnji koje ih prodaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba 0 Napisano Avgust 26, 2006 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti, naci ci nekog da mi skine, pa cemo da vidimo koji su. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...