goran glumac 171 Napisano Avgust 17, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prerano si nas napustio brate Zlajo. Tesko je napisati bilo kakvo obavestenja za dragu osobu... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Avgust 17, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoć vidim na Fejsu, i na Viber grupi kluba, ali nema nikakvog obaveštenja, šta se desilo ? Moje iskreno saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Avgust 17, 2022 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5595 Napisano Avgust 17, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Uh jbt, šta je bilo Zlaji, upoznali smo se davno još kad sam počinjao moped da vozim. Sao mi majicu od kruzersa, i dan danas je imam. Zene su nam bile drugarice iz detinjstva. Nisam ga bas odavno video. Nek mu je laka zemlja i nek se Bog smiluje njegovoj duši. Ako ima nekih info sta, kako, od čega, voleo bi da podelitePoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Avgust 17, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije se javljao na telefon... Proverili u stanu gde je živeo i na žalost ono najgore. Od čega ne znam na žalost. Predpostavljam srce Promenio Avgust 17, 2022 član goran glumac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 17, 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Avgust 18, 2022 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji pozdrav bratu Zlaji će biti u subotu u 13 h na Bečmenskom mesnom groblju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...