penumbra 139 Napisano Avgust 17, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam zumo 396 lmt-s pre par meseci, uradio update softvera na 3.60 i prvih provozanih 4000km nisam imao ni jedan problem. Sada, povremeno kada je uredjaj na montazi na motoru, uredjaj se samo restartuje i posle malo duze trazi satelite. Ne pojavljuje se ona poruka da nema struje i da ce se ugasiti za 15 sekundi, vec se uredjaj samo restartuje. Kada odem u onaj developer meni, imam dosta RTL Trap gresaka u shudwon causes koje su 0x6e5d8021, RTL info line je uninitialized detached event i Task ID: Audio device dr E sad, ono sto ja mislim da se desava je da me zeza komunikacija jer mi je zumo hub izmedju komunikacije i telefona i posto furam freedconn koji povremeno zajebava, dropuje konekciju, nece da se upali pa moram da rastavim uredjaj i da ga hard restartujem... Da li je neko imao slican problem i kako ga resiti? Cimao sam garmin support, u principu su predlozili da izvadim mem karticu jer je mozda do toga (to je bilo pre nego sto sam zapravo pogledao logove). Uredjaj se restartuje i pocne da radi normalno, ali mi odvlaci paznju i ne vidim razlog zasto bi se to zapravo desavalo.... Ubacivao sam i custom OSM mape i koristio uredjaj sa njima i bez njih i to mi se ranije nije desavalo. Da li je moguce da BT zajebava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 139 Napisano Januar 7, 2023 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan BT je u pitanju, i dalje imam memorijsku karticu i OSM mape ali nisam povizivao ni komunikator ni fon za BT-om od septembra i ovo se ni jednom do sada nije desilo. Moram da testiram samo da li je komunikator -> GPS ili fon -> GPS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4944 Napisano Januar 11, 2023 Ne silazi, 5584 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj napajanje, dosta je glupo rešeno, izližu se pinovi i u početku povremeno, a ksnije sve češće prave prekid. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penumbra 139 Napisano Februar 25, 2023 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Goettingen-Beograd-Krusevac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nije napajanje jer kad nestane napajanje, prijavi da nema struje i da ce da se ugasi za 10-15 sekundi, ne instant. U error logu se vidi da je vezano za BT (tj audio device). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...