NightWalker 97 Napisano Avgust 12, 2022 (promenjeno) U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Pa da se predstavim, ja sam Zoran, 1981 sam godište, iz Beograda sam ili tačnije iz Batajnice. Polažem za A kategoriju, juče (11.08.2022) uspešto položio teoretski deo, sada ide 20 časova vožnje pa polaganje. Radim u firmi koja se bavi aluminiumskim sistemima za fasade, prozore, vrata... kao inženjer razvoja novih proizvoda. Firma se nalazi u Leštanima i to je jedan od razloga zašto nameravam da kupim motor i putujem kuća-posao-kuća (80km/dan) i time spojim lepo i korisno. Ovo je izgovor za suprugu, a pravi razlog je da uživam u putovanjima sa drugovima. Namera mi je da sledeće godine kupim motor i polako da se pridružim braći bajkerima. Želja mi je da kupim novu Hondu NC750X DCT. Moj drug donmarkoni® (član foruma), je imao i on mi je preporučuje. Hobi mi je vožnja karting trka, skijanje na vodi, dok nisam povredio kičmu, ali i dalje mi je morska akvaristika, 3D printeri, računari itd... sve što vole mladi Veliki sam fan Rosija, kao i Kimija Raikonena. Još jednom veliki pozdrav svima i svako dobro. Promenio Avgust 12, 2022 član NightWalker 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10619 Napisano Avgust 12, 2022 Hronični Motociklopata, 7367 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8239 Napisano Avgust 13, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве што се тиче мотора, подржавам избор 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8196 Napisano Avgust 13, 2022 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Avgust 13, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrososao kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NightWalker 97 Napisano Avgust 14, 2022 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima i bolje vas nasao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivchaNB 506 Napisano Avgust 24, 2022 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda Forza Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...