SoNIc93 2 Napisano Avgust 10, 2022 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav , imam problem sa tomos automatikom a3 kupio sam nov karburator delorto i novo paljenje crno al se desava problem na punom gasu tj ne bas na punom al ajmo reci pola gasa radi al kad pustim gas krene se gasiti nmg nikako da mu nastelujem ler gas a saraf za ler gas na karburatoru kao da ne reaguje... a spusta se siber do dole i podize kad ga vrtim kad sam gledao kroz otvor za filter vazduha da li neko zna sta bi mogao biti problem? kompletno je crno paljenje platine bobina kondenzator bosch... jedino je magnet iskrin nez dal to ima ikakve veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Avgust 14, 2022 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Који шраф за лер гас? Код А3 се лер штелује на ручицу горе(ако је карбуратор Енкарви). Е сада ако тераш Делорто то је друга прича али треба да то нагласиш ако веч постављаш питање и тражиш помоч.Пардон, нагласио си повлачим реч и извињавам се.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Avgust 14, 2022 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Провери семеринге на радилици(промени), дихтунг код спојке карбуратора, према цилинру, поравњај спојку ако је крива где належе на дихтунг.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SoNIc93 2 Napisano Avgust 14, 2022 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj semernzi novi i novi dihtung, ja sve imam osecaj da me paljenje zeza , jel moze to da pravi toliko problem ako baca varnicu pre ili kasnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Avgust 14, 2022 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Таквог проблема којег ти описујеш не баш.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SoNIc93 2 Napisano Avgust 14, 2022 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Nem pojma onda, provericu sutra sve... semeringe i dihtung Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SoNIc93 2 Napisano Avgust 29, 2022 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam semeringe i dalje isto... radi na 2000 3000 obrtaja cca al nece uopste na leru ono lepo tktktktktkt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1352 Napisano Septembar 11, 2022 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pišeš da si kupio nov Delorto karburator. Šta je bilo pre toga, zašto si ga menjao? Pretpostavka je da ti nije dobro uštelovan karburator. Da li si gledao boju svećice, da probaš odrediti da li prima previše smeše goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Septembar 11, 2022 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pišeš da si kupio nov Delorto karburator. Šta je bilo pre toga, zašto si ga menjao? Pretpostavka je da ti nije dobro uštelovan karburator. Da li si gledao boju svećice, da probaš odrediti da li prima previše smeše goriva?Ни на Бингу, ни на Делортоу нема шта да се штелује осим лер- гас.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6776 Napisano Septembar 11, 2022 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Istina, nema šrafova koji se zavrću (odvrću) ali se zato biraju dizne i pozicija igle u šiberu. Mada...ima sada za Binga i dizna koja se šteluje...ali je to aftermarket proizvod, ipak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1352 Napisano Septembar 12, 2022 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Krokodilo said: Ни на Бингу, ни на Делортоу нема шта да се штелује осим лер- гас. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Mislim na dizne i poziciju iglice na plovku, što mu dođe i najkomplikovanije, ako nemaš referentne podatke za start. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2765 Napisano Septembar 12, 2022 Ne silazi, 4864 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na dizne i poziciju iglice na plovku, što mu dođe i najkomplikovanije, ako nemaš referentne podatke za start.То крајњи корисник(дунстер за карбураторе) не би могао да одради. Ако је творац теме вичан у механици сигурно би прстом затворио улаз кабуратора(делумно) и сконтао дали му је много ваздуха односно мала дизна. То можемо ми да дискутујемо шта како, он, видим тешко.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1352 Napisano Septembar 12, 2022 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pitah da slika boju svećice, videlo bi se barem dal je skroz u ofsajdu sa smešom. Nezgodno je kad menja više komponenti odjednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...