igorxt 25 Napisano Decembar 20, 2008 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ovde mozete napiisati iskljucivi licna iskustva o radu navedene prodavnice moto opreme. Molimo vas da u ovoj temi ne vrsite porudzbine. Sve porudzbine i ostale informacije isljucivo na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dallape 220 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: HONDA VARADERO XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam par puta, korektan odnos, usluga i odnos prema musterijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ODLIČNI SU, IZUZETNO LJUBAZNI I PREDUSRETLJIVI I ZNAJU SVOJ POSAO. NAJJAČA PREPORUKA!!! ONI PORED OPREME RADE I SERVIS MOTORCIKLA 034 / 313-670 ; 034 / 302-669 www.motokucalazarevic.rs motokuca@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Novembar 2, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Neso i njegova ekipa-pravi profesionalci. Mislim da su generalani zastupnici Held opreme za Srbiju. u prodavnici imaju SVASTA+ moto servis+ prodavnica motora. Reklamaciju za jednu Held kacigu prihvatili bez ikakvih problema 10-ak dana pre isteka garancije i mnogo su se izvinjavali sto nisu imali sjajnu crnu nego sam "morao" da se zadovoljim mat crnom kacigom. Uvek cu rado svracati kod njih i kupovati robu koja mi bude interesentna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 2, 2009 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna saradnja sa Nesom i njegovim osobljem! Preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sto dosta saradjujem sa njima ali stvarno su ljudi super. I kao prodavnica i kao servis, ma sve je kako treba. I svakoga koga sam odveo kod njih je bio prezadovoljan a evo npr. Komsa je jedan od njih. Nesa je stvarno dobar moto mehanicar. Moja preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Novembar 19, 2009 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Naručio kod Nenada jaknu Strato i pantalone Gavia. Stiglo brzom poštom, probano... Extra , kao šiveno po meri. Rukavice Robin nisu trenutno imali moj broj, pa moram da čekam 20-tak dana. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Decembar 30, 2009 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Juče stigla potkapa, Estvo letnje rukavice i pojas. Preporučio Laza Veliki iz KG i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 30, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Urado veliki srevis na Tdm 850 posle 500000 km,zadovoljan cenom i uslugom.Pozdrav za Nesu i ekipu iz Nisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Decembar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Urado veliki srevis na Tdm 850 posle 500000 km,zadovoljan cenom i uslugom.Pozdrav za Nesu i ekipu iz Nisa. Svaka čast Pite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flokser 23 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CX 500 E ,"83g. Prijavi odgovor kao problematičan Narucio mail-om rukavice Ninja -Held ,al posto nisam bio siguran u svoj broj ,zamolio sam Lazarevic-a da mi posalje 2 para da bih odabrao tacnu velicinu probom. Kurir mi je doneo kuci 2 para i odabrao sam koje mi skroz pasuju a onaj drugi par je vratio u KG. Veoma ljubazan i poslovan gest Lazarevic Moto kuce. Moje preporuke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Novembar 18, 2011 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna jel i dalje radi lazarević, i ako da jel sve u redu sa brojevima tel sa sajta? pokušavam već dva dana da ih dozovem ali me stalno izbacuje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam kod njih letos i nista nisam kupio...pantalone nisu imali moj broj, jaknu su imali broj ali ne i model koji mi se dopadao,sve to sam isprobao u nekom podrumu ili ti magacinu u kome sam okvasio carape jer nisam imao na sta da stanem dok se presvlacim ali nema veze, posto sam otisao po preporuci prijatelja hteo sam da pazarim i to iako mi nije odgovaralo. Prodavacica izracuna 33200din, a za popust ce pozvati gazdu.Dolazi i saopstava mi da je gazda odobrio popust i da ce sve kostati 33000??? Zahvalim se i odem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Januar 13, 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Upravu si Gorane ja otisao da kupim jaknu i cizme i pitam za popust kad gazda drsko nema popust samo na neke gluposti . jbg ja nebudem lenj i kazem da ce to prodati ali nikad i odem u 3-T race.a da nepricam koliko nemaju veze sa vezom i koliko su aljkavi . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Februar 27, 2012 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Molim za pomoc ! Telefoni koje sam zvao godinama sada kaze centrala da nisu u upotrebi !? Koji su novi brojevi,tj.sta se desava ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
celavii 13 Napisano April 6, 2012 U prolazu, 62 postova Motocikl: Suzuki Boulevard C90T Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko sta se desava sa telefonima, zvao sam i centrala kaze da su promenjeni brojevi! Jel oni jos postoje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Postoje, koristi mail. Odgovor je kasno stigao ali mozda ce koristiti nekom drugom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Januar 11, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Skoro kupio jaknu kod njih. Usluga korektna , prodavacica ljubazna i sve je proslo u najboljem redu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 533 Napisano Maj 11, 2013 Pažljivo prati, 618 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kupio nedavno pantalone. Izuzetno ljubazni. Pošto je bio vikend dogovorio se o dolasku otvorili mi radnju ja pazario i sve ekstra. samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan I dalje niko nema telefon !!!????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan I dalje niko nema telefon !!!????? Nemam ni ja njihov telefon , ali zivim u Kragujevcu pa kazi sta ti treba mogu da svratim i da pitam. A i pitacu za broj pa cu da ti javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Maj 14, 2013 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan I dalje niko nema telefon !!!????? Nemam ni ja njihov telefon , ali zivim u Kragujevcu pa kazi sta ti treba mogu da svratim i da pitam. A i pitacu za broj pa cu da ti javim. Telefon mi treba. Imam tri broja od ranije ali mesecima nisu u funkciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan I dalje niko nema telefon !!!????? Nemam ni ja njihov telefon , ali zivim u Kragujevcu pa kazi sta ti treba mogu da svratim i da pitam. A i pitacu za broj pa cu da ti javim. Telefon mi treba. Imam tri broja od ranije ali mesecima nisu u funkciji. Ok. Do sutra u ovo vreme ti javljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 14, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod njih pre desetak dana,ista roba kao i pre dve godine nista novo nemaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Maj 15, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan @Ninja66: Ovo ti je broj vlasnika Nebojise 0644068246. Rekli mi da je mnogo zauzet ( sto sam se i uverio , ima jedno 10 motora koji cekaju na servis ) i da mozda ne bude mogao odmah da se javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...