Slayer 12 Napisano Avgust 27, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.batterydoctors.co.rs Zeljko Blaj i ja napunismo gume sa ovim pa ako ne veruje moze i neeka opklada! Cek jel ovo za gume ili akomulatore?! Za gume al moras malo da saltas. :-) Inace laku noc,odo na spavanje. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Kosta oko 1200rsd za obe gume, traje oko 10min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Po prici na forumu mislim da nije lose. Posto planiram dosta duze ture sledece godine sa ovim kineskim gumama verovatno cu da i napunim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Chime ste to napunili gume? Ja tamo vidim samo akumulatore, nista za gume. Mislim mozda sam ja corav, jeste to teli da kazete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Avgust 28, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Chime ste to napunili gume? Ja tamo vidim samo akumulatore, nista za gume. Mislim mozda sam ja corav, jeste to teli da kazete Ćoro ćoravi,pročeprkaj malo bolje po sajtu i sve će ti se kasti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan mene skoro odrase malo manje od 7000 din za registraciju, kako stoje stvari sa vama??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Avgust 28, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ti si dobar ja za isto kinesko prometalo platio 7200 jos u martu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Oko 9300 za 250ccm. Ili u prevodu 100e godisnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4483 Napisano Avgust 28, 2009 Advanced Member, 1983 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci jos poskupelo... Mene je proletos prva registracija izasla 9200-9400, sa svim mogucim troskovima (tehnicki, usluga agencije...) i bez zelenog kartona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado123 0 Napisano Avgust 30, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Raska Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za Apolla 250cc prosle nedelje dao 10050 din sa svim troskovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Avgust 31, 2009 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan ja u maju za princa 250 platio 8600 dinara sa sve saobracajnom i tablicom i ostalim glupostima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Avgust 31, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan poceli da deru, vas pogotovu sa jacim kinezima ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Nikad oni nece moci toliko da nas oderu koliko mi mozemo da platimo.Ko ih... Nego,sad sam video da sam postao velter,dugo bogami bih bantam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad oni nece moci toliko da nas oderu koliko mi mozemo da platimo.Ko ih... Kome je sudjeno da ga j*** ...Same mu gaće spadaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Pitati koliko trosi V8 je isto kao i pitati kurvu sa koliko je tipova bila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 2, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kazem devojci da planiramo vec sledece putovanje,i kaze mi ona: ona: Pa super a kad se ide? ja: Neznam planira se. ona: A kad se ide? ja: Neznam planira se. ona: A ko sve ide? ja: Neznam planira se. ona A jel neces valjda bez mene da ides? ja: Neznam planira se. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Septembar 2, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Kazem devojci da planiramo vec sledece putovanje,i kaze mi ona: ona: Pa super a kad se ide? ja: Neznam planira se. ona: A kad se ide? ja: Neznam planira se. ona: A ko sve ide? ja: Neznam planira se. ona A jel neces valjda bez mene da ides? ja: Neznam planira se. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Od sad te zovemo NPS-ovac...Ne znam,Planira Se ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan poceo sam da se pojavljujem na forumu kao dominator izmedju 01h i 05h :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Septembar 3, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan poceo sam da se pojavljujem na forumu kao dominator izmedju 01h i 05h :D a i okitio si se zvezdicama kao Dominator.da ne planiras da mu oduzmes funkciju na sledecim izborima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da navijam sat da ustajem oko 03hmozda dobijem jos neku zvezdicu ili nesanicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 3, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da navijam sat da ustajem oko 03hmozda dobijem jos neku zvezdicu ili nesanicu Sta sad kao tu ne znate, jeste videli kakvu sam zurku organizovao u cast dominatorovog rodjendana ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 3, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Zurka do 00.E juce u gradu vidim parkirano Nemacko prometalo marke BMW K1200 tourer sa Kalifornijskim tablicama a na njima pise DO JAJA.Slatko sam se nasmejao steta sto nisam imao cime da ga uslikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Septembar 3, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zurka do 00.E juce u gradu vidim parkirano Nemacko prometalo marke BMW K1200 tourer sa Kalifornijskim tablicama a na njima pise DO JAJA.Slatko sam se nasmejao steta sto nisam imao cime da ga uslikam. Tako ce da bude i moj samo nece pisati nego ce biti fotografija ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Septembar 4, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan oce neko na sokic, kaficu, NBg Zemun? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Septembar 4, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan hocu ja ali u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...