anton 0 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan u nedelju ujutro sam u Krnjaci.to samo da se javim da me Zoltan ne kritikuje.i da mi se ne desi neki peh ako se ne javim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Zo Lee pod obavezno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 12, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Anton, javi se da se vidimo u nedelju sam slobodan! A vi za Kulu imenjak i aspar, mozda mi i dodjemo ako stignemo! recite jel do NS pa na Vrbas ili ima i kraci put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 13, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Molim jos Zoltana i Wolforda da mi jave brojeve za zenske majice pa da ih porucujemo Сачекај да им "узму меру". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Zoltan sve znas. Od NS-a preko Vrbasa pa u Kulu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zoltan sve znas. Od NS-a preko Vrbasa pa u Kulu. Tachno tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 13, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Staje kisa konacno od svih ovih dana bas je danas nnasla da pada :-[Zo Lee kako je kod vas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan Anton, javi se da se vidimo u nedelju sam slobodan! A vi za Kulu imenjak i aspar, mozda mi i dodjemo ako stignemo! recite jel do NS pa na Vrbas ili ima i kraci put? ostavi neki br.a ne znam da li cu stici da se vidimo.posto moram odmah popodne nazad ne znam da li cu imati vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan I stA Bi ko se video sa kim da cujem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 14, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, da se oglasim posto ceo vikend sam bio zauzet... Majice ce Boze zdravlja biti narucene u ponedeljak eventualno utorak i do vikenda bi tebalo da budu gotove. Dok ne zaokruzim tacan broj i vidim se sa ljudima necu znati tacnu cenu majce ali do sada priblizno oko 300din po komadu! Sto se tice prisivki to cu znati u ponedeljak utorak tacno tako da cim ja saznam znacete i vi. Sve informacije cu ostaviti na ovoj temi tako da mozete da ispratite da ne bih slao svakome PP! Sutra postavljam poimenicno ko je i sta je narucio tako da imate jako malo fore da ispravite ako ima greske! Toliko za sada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan terba mi pomoc za montiranje vizira ;D ;D ;D, sve one sipke i srafovi kao da ih ima za 5 vizira, dajte neke detaljne slike!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5846 Napisano Jun 15, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim našu braću "Kineze", u mojoj grupi na Reliju su bila čak 3 komada , Quingqi od 200 kubika, jedan Sprint Challenger i Kinroad 250 kubika, svi su bez problema držali ritam i uzbrdo i nizbrdo, uz i niz Kopaonik bez ikakvog kvara i problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan terba mi pomoc za montiranje vizira ;D ;D ;D, sve one sipke i srafovi kao da ih ima za 5 vizira, dajte neke detaljne slike!!!!!!!! Pa gde sa svim ovim a mozda nesto i fali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Za montazu vizira"expert" je Ivan 8, pa nadji njegov broj telefona, i za cas ces da postavis vizir uz njegove instrukcije. Bilo bi dobro, da ako mozes, plasticne delove koji su zaokruzeni na slici, napravis od nekog tanjeg (ali cvrstog) lima, jer ova plastika kod pritezanja hoce da puca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Deki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 63 Napisano Jun 15, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zoltane, a kako izgleda taj vizir ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @zoltan izgleda da na proslogodisnjim modelima nema vizira, bar ja nisam dobio. Gde si ovaj tvoj uzeo i koliko te je iskostao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika Vizira! Bogda -- nije me kostao nista dobio sam ga uz motor, samo sam narucio nosace posto bivsi vlasnik ne moze da ih nadje! Ali sudeci po ceni nosaca (80din) verovatno nije skup ni vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Imenjak mi dao broj tel. Ivana iz Glogonja ( koji sam inace izgubio) i u razgovoru od 3min vizir namesten.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @zoltan Postavi neku sliku da vidimo kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan 1.Zoltan majica- 1 kom XL 2 ( velicina L -zenske)-Prisivke 1 2.Djole Grunf majica- 2kom L- prisivka 3.Blackbite majica 1 XL 4.Slayer 1kom L 5.Wolford majice 2 kom XL 6.markodjurovic majice 3 kom XL 7.bogda majica 1 XXL 8.wllada majica 1 XXL + 1 (zenska) L + prisivak 9.anton majica 3 kom XL + prisivak 10.zoran032 majice 2 kom L 11. Blajbinger majice 1 kom L 12. Boqy 2kom L 13.Jamana 1xXL muska i 1xL zenka 14. Deki59 1 kom.muska XL + 1 kom. zenska M + 1 kom. prisivak 27 komada! Majice po velicinama narucujem sutra ako niko ne bude ispravio sta to ce biti to! ako treba nesto hitinije 060/0204204 moze sms sa potpisom! pozz P.S. Sto se tice prisivki to sam poslao na PP svim zainteresovanim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Majice po velicinama narucujem sutra ako niko ne bude ispravio sta to ce biti to! ako treba nesto hitinije 060/0204204 moze sms sa potpisom! Broj ti je ko za hotline. ;D ;D Jel dolazi neko u Indjiju na skup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 15, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan moze i ovako 0600/204-204 pozovme al sam se napalila bas sam se napalila ;D ;D ;D ;D ;D Nego kada je skup ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mislio da dojem ;D ;D ;D to jest mislim jos uvek! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Jun 15, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan pozovme al sam se napalila bas sam se napalila ;D ;D ;D pustio sam ti PP ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...