Swa 58 Napisano Jun 9, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Restposten koliko znam znaci da nemaju puno robe i da ne salju, nego valjda moras u njihovu radnju otici po to. Nema veze sa kvalitetom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Restposten koliko znam znaci da nemaju puno robe i da ne salju, nego valjda moras u njihovu radnju otici po to. Nema veze sa kvalitetom.... Brzi prsti od sive mase...Da,u pravu si!A ja mislio na izraz koji znaci da se kupovina moze obaviti iskljucivo putem medija,nikako licno,a dostava kurirskim sluzbama!!! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da ne poverujem 3 god vozim motor i ostavljam uvek i bilo gde na motoru dve kacige i veceras ostavim kod drugara ipod prozora kod njegove kuce motor i na njemu normalno deve kacige i jedna je vezana bozadi za naslon a druga na sedishtu stoji i odemo do grada kolima i vratimo se i ja na motor i ono nema kaciga znaci to mi se nije desilo za 3 god a desilo mi se veceras i to ispred prozora a tu mu bila sestra i majka i josh bilo svetlo a to sve na zvezdari na uglu Zivka Davidovica i Zagemalivuk i aj zovnem policiju da ne isopadnem glup i razgovaram ja tako s njima i pitam ih pred kraj razgovora "Ajde sad onako iskreno mi recite ima li sta od toga" odg: Da se ne lazemo NEMA ok devidjenja. E bedaka a kaze drug da su to oni lokalni cigani vidjao ih je i jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Prolazim neko vece pored nekakve napushtene kuce i dvorishta i tu skup cigana i zapazim moje kacige dodjem sa ekipom sutradan i lepo ih zamolim da mi vrate kacige i vrate mi i izvinu se znaci tresli su se ko prut jer nas je bilo ukupno 12-oro. Od sam ne ostavljam nigde kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipkid 41 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Ténéré XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan hah! ozbiljno?!? ja ne bih razgovarao puno, olomio bi im svaku lopovsku koschicu koju imaju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Lazare i sta ces sad sa kacigama ??? Nisam za nasilje ali ovako nisu nista shvatili, na zalost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Pa kecige se sad peru a postrava vec uveliko u mashini A ganci pa ne znam nisam za nasilje i nikad nisam bio tako nastrojen voleo bi im oduzeti zivot a ne da im upropastim zivot jer kad bi im naudio dao bim shansu i priliku da se osvete a zbog kaciga ne vredi cimati ljude i pozamljivati kombi za raznos lesheva cigana. Tako da ono a i skolopili smo neki dog s njima da za uzvrat poshto ce ortak da rushi svoju kucu i treba negde sa tim silnim shutom pa ce oni da to reshe kao i neko silno gvozde i koje kakav stari nameshtaj. I na kraju nije sve tako crno ;D ;D ;D Al i dalje sam malo nervozan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan stigao far sa raspostena e sad , ima dve H3 od po 55w , sto cisto sumnjam da moze struja da napoji, jel zna ko kakav relej treba da stavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5808 Napisano Jun 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12403 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam u faru ti je jedna sijalica, mislim da nije H4 već ona balonka 35 / 35 W? H3 je 55W i poveži tako da rade ili jedna ili druga sijalica (kratko ili dugo)...ako rade oba neće izdržati alternator i regler Probaj, a trebaju ti 2 relea od 12V i 30 A, jednim uključuješ kratko, drugim dugo svetlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan dovedes struju sa akumulatora direktno sa plusa i prekines je sa jednim osiguracem od 10A, posle osiguraca vezujes na tu zicu dve i to ti je stalna struja za relej, to vezujes na 30 od fara starog sa zica gde su se kacile na sijalicu uzimas zice za kratko i dugo, jednu kacis na jedan rele drugu na drugi, idu na broj 85, to ti je pobuda releja na 86 na relej kacis masu sa sasije, a sa 87 sa svakog releja vuces zice za novu sijalicu, to su ti sada kratko i dugo svetlo i trebas samo da ih lepo zakacis na novu sijalicu ovde je fora sto si doveo do releja direktnu struju sa akk. Zatim koristis staru instalaciju tako da ti je prekidac upali ugasi svetlo i kratko dugo u funkciji, releji rade svoj posao pa ti rasterecuju prekidace i fabricku instalaciju i nema da se greje, i sve to fino fercera AKo sam ti objasnio malo nejasno javi da pojasnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala zodini, nego sta je 85,86 i 87? ??? el moz da mi skiciras ovo da ne bi sprzio nesto , jer meni laiku za struju ovo zvuci malo zaebano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Ova skica je samo onako postavljena i ne morash pvezivati prema njoj. Uglavnom na skoro svakom relju imash shemu kako povezati al ako nemash evo da uprstim. 87 i 30 su prekidac i ina 87 i 30 spajash svetlo tj na 87 +koja ide ka svetlu, minus na masu a iz mase ili ti sa akumulatora - minus na 30. E sad imsah struju na releju koju palish tako shto na 85 i 86 dovedesh struju znaci na 85 stavish + a na 86 - ili obrnuto e onda to ovako povezesh na 85 spjish sa masom ili na akumulatoru - a 86 spojish na plus zicu koja je na prekidacu ili zicu koja je ranije ishla na sijalicu i predstavljala + plus zicu spojish nju na 86 tako da ti kad ukljucish prekidac dash struju na relej a ne na sijalicu. Sijalicu ce paliti relej nadam se da si ukapirao a ako nisi reci pitaj konkretno sta nije jasno da pojasnim. Pozzz i srenco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan nije dobro 30 stalna struja sa akumulatora 86 + sa prekidaca sa svetla 85 minus sa akumulatira-sasije 87 + koji ide na sijalicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan probacu po ovome da zbudzim, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Cek jer ima neke veze oce li na 86 i 85 na plus(+) ili minus(-) dosta sam puta povezivao i sve je radilo kako treba a kod mene na motoru ih je 2 komada a na kolima 6 i svi su spojeni bez obracanja paznje oko polova. Bitno je samo da 87 i 30 budu povezani sa potroshacem i strujom a 85 i 86 pale elektro magnet u releju bar tako mislim a ako greshim izvinjavam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel ide neko na Zlatibor na skup pa da se organizujemo ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladensky 16 Napisano Avgust 20, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Svrljig Motocikl: Suzuki Burgman AN400 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Sve koji su blize Svrljigu pozivam na skup u ovom nasem lepom mestu. Sve pocinje danas 20.08. a glavna stvar ce biti sutra , kao i koncert uvece. Vise informacija: Misko 063 426376 ili potrazite na fejsbuku M.C. Road Diggers (http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260048784&ref=search). Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad smo vec krenuli sa marketingom, i kod nas je skup, pa ko je u blizini Stare Pazove nek se provoza. Mi poceli jos u Sredu, a detalje imate u odgovarajucem podforumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad smo vec krenuli sa marketingom, i kod nas je skup, pa ko je u blizini Stare Pazove nek se provoza. Mi poceli jos u Sredu, a detalje imate u odgovarajucem podforumu. Ali mora da se dolazi sa kinezima! Da vas ne vrate sa ulaza!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 20, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Mi Tomo krecemo u 18h sa Zmaja ka Pazovi, starim putem, pa mozes u Bataji da nas sacekas na semaforu . Znas ono mi tebi rec ti nama rec a i ponecemo neku mucenicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 30, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kinezi! Pitanjce jedno: Gde i po kojoj ceni se moze kupiti kocioni cilindar sa sve ruckom?? moze na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ova prodavnica sto je Oblak spominjao bi trebala da ima. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34707.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan ccc sta bi bilo da vozis hayabusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Octobar 11, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Joooooj HAYABUSA! Neostvareni (zasad) san. U to ime: Nego dosta off-a, banovace nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan brate i moj do kako sam ga prvi put video zaljubio sam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...