lord_oblivion 1362 Napisano Novembar 21, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Vampir : http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34707.60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 21, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Videh pre jedno sat-sat i po u NP Marka,Blaja i Zoltana cini mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Videh pre jedno sat-sat i po u NP Marka,Blaja i Zoltana cini mi se... e nije zoltan, nego ja bre kako mozes da nas pomesas, ja sam bre 20 godina mladji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 21, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Videh pre jedno sat-sat i po u NP Marka,Blaja i Zoltana cini mi se... e nije zoltan, nego ja bre kako mozes da nas pomesas, ja sam bre 20 godina mladji ;D I opet si prosao kroz moje selo i nisi se javio..ccc... Ma video iz kafane neke,samo sam primetio da je Princ u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a jbg, zurili smo, bilo nam je 'ladno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan "Mislim da sam video cica macu. Jesam video sam je" . Inace je mlooogoo ladno bilo pa smo polako zurili kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 21, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan tako vam je to kad cekate mrak.Ja sam se vratio iz Novog Sada oko 16h.Isao sam da vidim kakve su im cokoladne bananice preko F.Gore a nazad starim putem.Na Vencu bila samo gomila "copavih"oraca koji izgleda ne silaze odozgo.Jedino je zahebano sto se natrci na mokar asfalt na delu puta koji je u hladovini.Temperatura fina,godi motoru(a nije se davno istrcao) pa sve peva i hoce jos.Jedini razocaravajuci deo je sto sam sreo 2-3grupe baykera od kojih nijedan(i slovima nijedan) se nije udostojio da blicne ili podigne ruku i otpozdravi tako da sam glumio majmuna onako sa podignutom rukom.Necu reci sta sam promrmljao sebi u bradu u tim situacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 21, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si nocas vozio po magli sa busnom gumom, to je pravi bajker... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan sta kucam da nadjem forum MANGULICA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 22, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan sta kucam da nadjem forum MANGULICA? Antone imas link na 131-voj strani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Lakse ovako http://www.wildmangulice.org/forum/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 22, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro ljudovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 22, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan jutro baykerici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ma magla nije nishta , samo ugradish brisach na kacigu ... ;D al gotivna voznja podize adrenalin kad ti je vidljivost 20metara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan i srecna slava ko je juche slavio uz pragnje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan jesu li se MANGULICE vratili sa danasnje voznje?kao u pesmi od Josipe Lisac _magla svuda magla oko nas... neverovatno iskustvo.imas vizir a ne treba ti jer nicemu ne sluzi.imas far a i on ti bas puno ne pomaze.10kmh i nekeko stigoh kuci.oci su mi kao krofne od buljenja u mrak i maglu. samo su MANGULICE dovoljno hrabri ili blesavi da se vozaju 200,300,km po ovako lepom danu. svaka im cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhahahha, e to volim da cujem... da smo ludi i blesavi... svi smo ok, mada lord, project i melcor jos nisu stigli, pravili su pauzu kod gromova... sad ce. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 22, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, jel moze da se registruje na forum? Ili da sacekam da se sve lepo zavrsi? Svi koji to žele se mogu registrovati no što još ne valja, polako rešavamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan a lepo vreme,nije bas za shortz i FILA papuce...vise je za neopren,peraja i puhalicu,a sta da nam covek radi kad mi bas volimo tako.ne bi ti mi po lepom vremenu nema tih para.i danas smo se dogovorili ako moze u off.DZOKSA ZA PREDSEDNIKA.jednog dana... +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim da sam stigao, pa posle idu dozivljaji Odbacio sam i lorda_obliviona, a za kolegu Melkora ne znam...mora da ga je zena uhvatila u mashinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 22, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam i ja vecj sam postovao na nashem forumu,ali evo da se prijavim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 23, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, jel moze da se registruje na forum? Ili da sacekam da se sve lepo zavrsi? Svi koji to žele se mogu registrovati no što još ne valja, polako rešavamo... OK, registrovao sam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 23, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u petak isao kolima uvece po Vojvodini, bio sam suvozac u kolima iz Engleske, oci su mi ispale od buljenja u bele linije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan gde da kupim unutrashnju gumu za tochak 18" , bem ti meru van standarda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze da radi i od 17ice, nekad sam na kolima imao unutrasnje 13ice na felnama od 15"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...