Blajbinger 3 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je ovlažio jutros...Vizir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da je nesto drugo ja bih se vec ozbiljno zapitao! dal zbog godina da li zbog koznih pantalona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti teraj zajebanciju s ozbiljnim stvarima...Take kožnate pantale niki nema... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti teraj zajebanciju s ozbiljnim stvarima...Take kožnate pantale niki nema... ;D aaaaaaaa gresis, tast ima bolje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan hihihihihhi,sto ste bi neki banditi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam "BI" Ali za njih dvojicu-trojicu ne garantujem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam "BI" Ali za njih dvojicu-trojicu ne garantujem! dobro bre dzoxs(dzax)...greshka je u kucanju...nisam ih diskriminisala vazno je da se volemo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Nemo' da se brukate, pogle' kakvo ce vreme da bude za vikend: Petak Subota Nedelja Nema magle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti teraj zajebanciju s ozbiljnim stvarima...Take kožnate pantale niki nema... ;D aaaaaaaa gresis, tast ima bolje ;D ;D ;D TI proveri s TVOJIM TASTOM za njegove!...A moje su muške... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ma samo traze izgovor...a kao neki baykeri...cccc... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan El to mene neko proziva po pitanju mog opredeljenja!! Ko ima neke nedomice moze da dovede i ostavi njemu dragu zensku osobu! Pa da dobije info iz prve "ruke"! A imam i neoborive dokaze tj. rezultate minulog rada! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan XIXIXIXI nemoj da nam se obrukaš samo pa da se otvori nova tema na bj-u ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Awwwww mogli bi dzax i ja da se provozamo mal. u nedelju popodne. Nismo odavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan Awwwww mogli bi dzax i ja da se provozamo mal. u nedelju popodne. Nismo odavno. pa...mogli bi...evo,ja pristajem da vas ugostim kako lichi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan A imam i neoborive dokaze tj. rezultate minulog rada! :D Kume,el ti to po katalogu?!...Zelene okice i plava kosica...Il ko šta voli?! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ma samo josh da naruchi... ;D nego,blajbi...ti si ziv? :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ooooo blajbi, vidim ja da ce ovde da padne svasta nesto ;D ova crnomackasta je pala na tebe, sve je kolena izgulila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan zilence,grrrr...nemoj ti tu da zakljuchujesh ;D love is gonna save us!!!!kaze benny benassi a ja mu prosto slepo verujem... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5843 Napisano Novembar 20, 2009 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Khm....eh, deco moja svekolika... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 20, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je pala na ove blajbijeve jutarnje slike :> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackcat 8 Napisano Novembar 20, 2009 U prolazu, 74 postova Lokacija: somewere from nowere Motocikl: atv 100cc,dvotakni zloca Prijavi odgovor kao problematičan ma i kad padnem,samo protresem prashinu i nastavim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Jel ja pogresih samo temu ili je i forum pogrersan?Bem ti komp opet me prebacio na Love storry forum ;D Neka,dvoje su se tako smuvali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da neko kupi moj motor! Trebaju mi pare da platim struju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 20, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan ma samo josh da naruchi... ;D nego,blajbi...ti si ziv? :-* Ču živ???...Taki sam po celem telu!... :-* Masivan pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 20, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slikano malo pre..... macka se zavukla u kacigu i spava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...