DzOkS 1172 Napisano Novembar 18, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan evo ti slike pa sad vidi sta ces :D :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gorancha 49 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: KN13DN Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_AlexA_ 26 Napisano Novembar 18, 2009 MK Čoper Srbija, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Regal Raptor Spyder ... ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mogli ste se javiti u Novoj Pazovi da vas pocastim pivom ili sokom,posto Gromovi samo kafe nude eeeeeeeee, vidis, to smo zaboravili.. sledeci put se javljamo ;D Ja sam se malo provozao danas, nekih 20 km... Ne smem mnogo da se vozam dok ne polozim... ;D ma opusteno, bolje malo sacekaj i posle uzivaj, nego da te navataju za glupost, pa da cekas duze i da ne uzivas Ja sam poslovno ubio po Beogradu nekih 60-70 km i na kraju sam odveo makinu na zasluženo kupanje u perionicu. Sada mi makina blista ki nova. Po mraku polako kući i sada se spremam da nauljim lanac za sutrašnje dobošarenje po gradu. Htedoh da zovem par vas Beograđana prvensveno LordProjecta jer me čovek danima cima već na PM da se provozamo po BGD. Ako ste raspoloženi možda sutra da se provozamo po BGD ako ja uspem da zapalim sa posla na 2-3 sata i da odemo negde na kaficu Dunavski kej ili na zemunski kej ili ako neko ima bolju ideju. Mislim ako neuspem da zapalim sa šljake onda se vi samo izorganizujte. Sve u svemu odličan dan za vozanje, dosta kolega je mahalo i odpozdravljalo a na kraju kada sam se vraćao kući lik sa nekom kross makinom i Akprapovićem me tako isprati i probi bubne opne da mu svaka čast. Pozdrav kragujevačkom kolegi sa bolovima u ušima P.S. Rizikujem pa se vozam bez A kategorije, dokle ću videćemo. Ili dok nepoložim ili dok me ppp nedaj bože startuje neki nadrkani baja u plavom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e jbg, ja sutra ne mogu, dobio sam zabranu, tj naredjenje da motor sutra ostane u garazi :-\ ali videcemo, ipak merak je merak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mogli ste se javiti u Novoj Pazovi da vas pocastim pivom ili sokom,posto Gromovi samo kafe nude Pitaj Lorda kako izgleda kad Gromovi nude pivo. Ovako samo kafa, a sokinger se podrazumeva. Kafa mora obavezno, znas ono caskanje uz kafu i te zajebancije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa7 11 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: VN 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne od slika sa danasnje voznje do kostolca, viminacijuma, dragulja... Na slici je usce u starom kostolcu i vikend naselje posle 5km voznje damom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene Znachi brze sam stigao od S.Pazove do NBGD-a nego od Toshinog bunara do Sava Centra :o Ovo je bila jedna super voznjica i svi koji niste hteli da se vozite,.... shta da vam kazem , ne znate shta ste propustili ;) nisam bash imao mnogo vremena za slikanje ali eto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve do jednog,džabalebaroš do džabalebaroša! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma nijeeeeee, mi smo zauzeti ljudi, samo imamo malo vise slobodnog vremena... e odoh da obrnem jos koji krug po kraju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ljudi, jel jos neko za sutrasnju voznjicu? e jbg, ja sutra ne mogu, dobio sam zabranu, tj naredjenje da motor sutra ostane u garazi :-\ ali videcemo, ipak merak je merak ;D Pa Zile covece sta li si uradio pa si to zasluzio Bre lupi sakom o' sto, pa trkom bjez sa motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 18, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan :D :D Zoltan udario zabranu Zetu :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan :D :D Zoltan udario zabranu Zetu :D :D :D Hahaha ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Nije zabarana nego po kratkom "U KUCU" ali svoju. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4422 Napisano Novembar 18, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Tajanstvena licnost ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Zna se...sve se zna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan @Slayer and Blackbite Jeste vi postavili one lezecje pandure ili su ih zbog Vas postavili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre tajanstvena,pa vidi frizuru?A i na oranje idete zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4422 Napisano Novembar 18, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Za*jeba me covek pa se vec pohvalio da smo bili u oranju Jos slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 18, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan JU JU JU :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma nije tast udario zabranu, nego sam dobio primedbe da ovako lepe dane koristim samo da se vozim, umesto da se prosetam sa doticnom. ali, posto sam sada gledao prognozu i kazu da ce sutra biti 17 stepeni, mislim da ce doticna morati da saceka jos koji dan ;D ;D ;D dakle, ljudovi iz bg-a i okoline, ako neko bude hteo da se vozimo, ja sam sutra od pola 2 slobodan, pa se javite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @Slayer and Blackbite Jeste vi postavili one lezecje pandure ili su ih zbog Vas postavili Nisu zbog nas nego zbog pijanih budala sto ljudima upadaju kolima u dnevnu sobu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Slayer and Blackbite Jeste vi postavili one lezecje pandure ili su ih zbog Vas postavili Nisu zbog nas nego zbog pijanih budala sto ljudima upadaju kolima u dnevnu sobu. ;D a to ste vi u zimskom periodu ;D ;D ;D hahahahahhahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 18, 2009 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Ma leti, leti ! Zimi ih nema nigde nikog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Koji lezeci policajci? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 19, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro bando domacih placenika i stranih izdajnika! USTAJ VOJSKO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...