jager 3447 Napisano Novembar 10, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa javio sam se čim je zazvonio Trebao si samo nazvati ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 10, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li najavili za subotu lepo vreme? mislim bice interesantno :-) ®©° #@~ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 10, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i subota ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Novembar 10, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aj spisak za subotu: 1.Swa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Novembar 10, 2009 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aj spisak za subotu: 1.Swa 'bes spisak. zna se ko ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 11, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Svako jutro! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Novembar 11, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije baš svako ... jutros me ubiše leđa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6447 Napisano Novembar 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12476 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...misliš da sam ja bolji.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan ...A meni je super! ;D Masivni pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Novembar 11, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami ... po nekada se osećam samo 2 dana mlađi od Isusa Pa rano je počelo, majku mu... Blajbi, zavidim ti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1457 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eeeeeeeee koji ste vi matorci! kvarite nam ugled, bre! ;D ;D ;D hahahahahhahahahahahhah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6447 Napisano Novembar 11, 2009 Svakom po zasluzi, 12476 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bež' bre dečurlijo, nas ste našli... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Od kada se postaje matorac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Bar dan i jos jedna bolna ledja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 11, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Alo mali!, spremi se za sklekove u subotu , ovde nema matoraca, sve su to momci sa iskustvom ;D ;D ;D Jel tako Blajbi ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mu vise prija ju-box posle klope znajuci koliko zgibova (ne)moze da uradi a tek sklekova sanama na ledjima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melcor 60 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: BGD - Zarkovo Motocikl: HD Sportster 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Bez starca nema udarca.... ;D ;D ;D Shvaticje oni kad budu shvatili :D javite samo gde i kad za subotu da se organizujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1457 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahhahahahha, koliko godina imate, reklo bi se sa pozamasnim iskustvom ;D kada se postaje??? paaaa... sta znam, ajde neka bude sve preko 35-te godine, moze? vidite kako se cika Aspar ne zali sto je u grupi matorana, covek je realan a Blajbi je mlad u dusi kakvi bre sklekovi crni DzoksU, ja cu da cepam drva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan Od kada se postaje matorac? kada se postaje??? paaaa... sta znam, ajde neka bude sve preko 35-te godine, moze? Nije vezano s godinicama...Kad ti omekša...Bez ikakve tendencije da se stvrdne... ...I kad ONA usled gore navedenog,krene da traži drugog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1457 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kao sto se moze shvatiti iz blajbijevog objasnjenja, tacna je izreka da bez starca nema udarca, jer vi starci mozete samo da udarate, ali glavom u zid, a mi mladi u punoj snazi cemo da hebemo i za vas hahahahahhahahahahhaa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blajbinger 3 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: CF Moto V5 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto se moze shvatiti iz blajbijevog objasnjenja, tacna je izreka da bez starca nema udarca, jer vi starci mozete samo da udarate, ali glavom u zid, a mi mladi u punoj snazi cemo da hebemo i za vas hahahahahhahahahahhaa ;D Oćete,oćete... ;D...Al svojom levom,ko tudjom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1457 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ahahahhaahha, bar ima sta da se d*ka, a ne u prazno kao matorci hahhahhha ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Zille da te upoznam za mojim klincem pa da razmenite iskustva kao iskusne pubertetlije ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 11, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zille da te upoznam za mojim klincem pa da razmenite iskustva kao iskusne pubertetlije ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D Ovako iskusan matorac UDARA evo ti zile da se malo pripremis za subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...