aspar 195 Napisano Februar 22, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ima i obeglih Shaolinaca koji uzvracaju udarac Pozdrav odbeglom<dobro nam se vratio.Kad ces slike da postavis da vidimo kraj projekta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Ima i obeglih Shaolinaca koji uzvracaju udarac Pozdrav odbeglom<dobro nam se vratio.Kad ces slike da postavis da vidimo kraj projekta? prijatelji ja stavih malopre nove slike nego tema pala na drugu stranu jer ja postavljam slike na prazna mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti polako postavljaj slike, a mi ćemo posle komentarima da je držimo na prvoj strani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za. Evo za mesto okupljanja predlazem mesto koje ce nam biti otprilike podjednako daleko-Kragujevac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za. Evo za mesto okupljanja predlazem mesto koje ce nam biti otprilike podjednako daleko-Kragujevac. Ja sa ovim mojim customom ne bih za pocetak dalje od Avale dok ne isprobam sve dal sam vratio na svoje mesto, ko zna, pojavio mi se ozbiljan vishak delova :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the oldwitch 1 Napisano Februar 23, 2009 U prolazu, 65 postova Lokacija: HRVATSKA Prijavi odgovor kao problematičan bash mi je zao sto vam nisam blize,kolege Kinezi...lijuepo se provedite na okupljanju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 23, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ovo vase dogovaranje. Ako se uklopim sa vremenom, i ako primate - ostavicu suzukija kuci i doci sa Istocno - nemackim MZ-om . ( mozda nije kinez, al je sa istoka ;D ;D ;D ) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @drumskalisica Naravno da vas primamo, ne moraju iskljucivo kinezi bitno je da je underground. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ovo vase dogovaranje. Ako se uklopim sa vremenom, i ako primate - ostavicu suzukija kuci i doci sa Istocno - nemackim MZ-om . ( mozda nije kinez, al je sa istoka ;D ;D ;D ) ! Ma bitno je samo da imash duh kineza, kose oci nisu obavezne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 23, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sad dal imam il nemam " duh kineza " - to ne znam, al imam komsiju koji prodaje " kineze ", pa sam svasta kinesko privozo - onako za probu, pa moze i to da se racuna ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad dal imam il nemam " duh kineza " - to ne znam, al imam komsiju koji prodaje " kineze ", pa sam svasta kinesko privozo - onako za probu, pa moze i to da se racuna ! Naravno da se racuna ;D Samo ako krenem do Kragujevca sa zelenim zmajem, ima da se navozam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Sad dal imam il nemam " duh kineza " - to ne znam, al imam komsiju koji prodaje " kineze ", pa sam svasta kinesko privozo - onako za probu, pa moze i to da se racuna ! Komsija prodaje kineze? Pa sto ne kazes pa to je kao da si nam brat od maminog strica po jetrvinoj strani kad se udala za zaovinog rodjaka iz Pekinga :) Dobrodoshao!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 24, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Sad dal imam il nemam " duh kineza " - to ne znam, al imam komsiju koji prodaje " kineze ", pa sam svasta kinesko privozo - onako za probu, pa moze i to da se racuna ! aa...pa ti si najveci Jao Ming od svih nas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 24, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan lisice ;D svercovacu te samnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan koga da odaberemo sa foruma da nas okupi?ipak mislim da neko treba da bude i vodja ove vesele skupine.samo da odredimo vreme i mesto.i ako moze da bude nedellja,sto bi nam svima ,nadam se ,odgovaralo.da li je nedelja i u kini neradni dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je subota bolja,onda u nedelju mozemo da odmorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim skoro sigurno,samo se dogovorite kad i gde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam primetio najvise kineza ima u Vojvodini i okolini Beograda, pa mislim da bi u skladu sa time trebala biti odredjena lokacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam kontaktirao dva drugara sa Kinezima,dolaze i oni. Dajte predloge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo gde samo da ima kafana ??? ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximilijan 8 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo gde samo da ima kafana ??? ??? ;D Podrzavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A ondaK "El Klasiko"? Kako se BBite zove "ono" u Pazovi, mesto za krčkanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A ondaK "El Klasiko"? Kako se BBite zove "ono" u Pazovi, mesto za krčkanje? Pih, sad jos ispade da vas nagovaramo mi odavde, da bi stedeli gume. :-[ Mesto se zove "E". Kratko i jasno ;D. Samo ne verujem da se sad krcka nesto. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 24, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne mora da se krčka, dovoljno da radi kafanica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6201 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A, jel cete vi to da cekate da malo ojuzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...