ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 18, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem da kada pri malim obrtajima u leru, kada naglo dam gas, on nesto kao proguta i ugasi se....Sta bi to moglo da bude ? ...i...Da li bih nesto postigao ugradnjom K&N filtera u moj xt125 ? Mozda zvuk ? Povecao koju HP ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Decembar 18, 2008 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Da ti nije prljav karb? Ko zna kuda si ga terao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Desavalo se meni na YBR (isti su agregati) da pri naglog dodavanja gasa na leru motor nekako zastuca, ali se nije gasio. A kad mu dam lagano gas normalno dize obrtaje. A sto se tice K&N filtera, mislim da na njemu ne bi dobio nista sem eventualno zvuka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 18, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Desavalo se meni na YBR (isti su agregati) da pri naglog dodavanja gasa na leru motor nekako zastuca, ali se nije gasio. A kad mu dam lagano gas normalno dize obrtaje. A sto se tice K&N filtera, mislim da na njemu ne bi dobio nista sem eventualno zvuka... Dobio bi barem zvuk ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Decembar 18, 2008 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moja Jawa se oglasava rikom tigra kad skinem kutiju filtera pa ce valjda i taj tvoja Yamahirija da dobije bolji zvuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Desavalo se meni na YBR (isti su agregati) da pri naglog dodavanja gasa na leru motor nekako zastuca, ali se nije gasio. A kad mu dam lagano gas normalno dize obrtaje. A sto se tice K&N filtera, mislim da na njemu ne bi dobio nista sem eventualno zvuka... Dobio bi barem zvuk ? Ne znam, trebalo bi. Na 2t motorima se drugacije cuje sa K&N a na ovim ne znam, nisam probao nikad. Ja tu nista ne bih menjao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi karburator ili filter od vazdiha ili nemoj naglo da dodaješ gas :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 18, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Zeljo,izvini za off..al` da i ja pitam ovde,da ne otvaram novu temu,a problem je slican. Elem,na prvom servisu mi je skinuta blokada i jos par stvari i motor je bukvalno na gas skakao...e onda je doslo `ladno vreme i od tad imam cesto problem,ako se tako moze nazvati,da on nebitno da li je hladan ili vruc,kad dam gas on kao da hoce da krene,al` ga nesto sprecava,i onda odjednom pocne da vuce,mada i dalje slabije nego posle servisa.Da li to moze biti do prljavog karburatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan @ZeljaYZF A na kojim obrtajima ti sada na leru radi motor kad je vruc? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 18, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan @ZeljaYZF A na kojim obrtajima ti sada na leru radi motor kad je vruc? kad je 'ladan na1100 i gasi se, a vruc 1200 u leru...kakav je tebi bio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 18, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Moja Jawa se oglasava rikom tigra kad skinem kutiju filtera pa ce valjda i taj tvoja Yamahirija da dobije bolji zvuk. Heheh ma valjda ce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 18, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Operi filter i ochisti karb za pochetak,proveri svecicu.. a k&n se mani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan @ZeljaYZF A na kojim obrtajima ti sada na leru radi motor kad je vruc? kad je 'ladan na1100 i gasi se, a vruc 1200 u leru...kakav je tebi bio ? To je onda u redu, i meni je isto radio. Stvarno ne znam sta bi moglo biti, mislio sam da su premali obrtaji na leru pa ne moze da se pokrene na naglo dodavanje gasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 18, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nije to koliko mogu videti...A to, moracu sad na prolece odma' da ga -teram- kod nekog majstora malo nek se pozabavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan a jesi li akao motor ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 18, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Neeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 18, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite, jel bi mogao mozda negde da nadjem sediste", da promenim,, tj. da izdignem nekako ?imate li kakvu ideju ? Razmisljam o tome jer mi je motor skoro pa mali, "skoro", nije mali..Znaci imam jos malo lufta, pa bi resio izdizanjem sedista taj problem, e sad jer bi to uopste moglo nekako da se izvede ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Zeljo,izvini za off..al` da i ja pitam ovde,da ne otvaram novu temu,a problem je slican. Elem,na prvom servisu mi je skinuta blokada i jos par stvari i motor je bukvalno na gas skakao...e onda je doslo `ladno vreme i od tad imam cesto problem,ako se tako moze nazvati,da on nebitno da li je hladan ili vruc,kad dam gas on kao da hoce da krene,al` ga nesto sprecava,i onda odjednom pocne da vuce,mada i dalje slabije nego posle servisa.Da li to moze biti do prljavog karburatora? Digni iglu u karbu pa probaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 18, 2008 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to desavalo kad je benzin pri kraju. Nesto mi nije bilo u redu sa slavinom. Natankam i opet ide ko ma'nit. ajd dobro,...ide normalno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Decembar 19, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Zeljo,kupi Hajabusu i resi sve probleme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 20, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zeljo,kupi Hajabusu i resi sve probleme... Mislis aa ? ;D A moracu nesto da uradim po tom pitanju da znas ;D ....vrlo uskoroo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Decembar 20, 2008 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Teraj kod majstora i batali to mozganje. Platiš i ne misliš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 20, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Teraj kod majstora i batali to mozganje. Platiš i ne misliš. Ma nemoj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Decembar 21, 2008 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ma da, teraj samo to kod majstora. i ovako neces ti nista sam cackati, zar ne ? ... a ono, za KN ti je bzvz ideja. bolje ustedi malo kinte pa mu natakni neki lepi auspuff, pa da rezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 21, 2008 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ma da, teraj samo to kod majstora. i ovako neces ti nista sam cackati, zar ne ? ... a ono, za KN ti je bzvz ideja. bolje ustedi malo kinte pa mu natakni neki lepi auspuff, pa da rezi Upravo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...