Vladislav 0 Napisano Decembar 17, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Šašinci Motocikl: Qingqi 200 GY Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam ceprkao po netu kad naidjoh na ovaj motor. Prvi put ga vidim. Jel zna neko neke detalje, kakav je motor, kako se ponasa u voznji, iskustva sa njim... Bas mi se svidja, a i moze da se za male pare nadje preko grane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4759 Napisano Decembar 18, 2008 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj drugar ga je imao pa sam ga probao... Ugodan motor za voznju, solidno se ponasa, kocnice bi mogle biti malo uverljivije...agregat je malo starijeg koncepta, sto ne smeta, napolju moze da se nadje od 2000eura pa na gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladislav 0 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Šašinci Motocikl: Qingqi 200 GY Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao u Italiji 2001 god za 1800 eura pa mi je bilo nesto sumnjivo. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan a sta ti je bilo sumnjivo ??? ti motori nemaju neku jaku cenu u odnosu na godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 19, 2008 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Taj motor je jako puno zabave spram uloženog novca. Jeftin za kupiti, voziti, ali i za prodati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladislav 0 Napisano Decembar 19, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Šašinci Motocikl: Qingqi 200 GY Prijavi odgovor kao problematičan I nema. Zato mi je i bilo sumnjivo. Za relativno male pare dobijes motor od 750 ccm. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...