mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neki su već upoznati sa mnom lično, sticajem nesrećnih okolnosti Za ostale, ja sam Nela, ne vozim motor od svoje 16 godine kada sam se kao klinka ubila, ali zato mi je Bog dao tu mogućnost da pomognem onima koji ih vole, voze i ponekada se na žalost malo polome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Decembar 16, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Nela, lepo predstavljanje Tu su drugari da pripomognu ako zaškripi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nela, I da te ne vidjamo na radnom mestu... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 16, 2008 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla, i sto rece Arakis da se ne vidjamo na tvom radnom mestu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala...vaš "milosrdni anđeo" je uvek tu za vas Kikice me vade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E sada, najbolje da mi svaki post bude zahvaljivanje...HVALA od sada važi za sve buduće postove dobrodošlice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan E sada, najbolje da mi svaki post bude zahvaljivanje...HVALA od sada važi za sve buduće postove dobrodošlice kako si mi unapred zahvalila-mnogo pozdrava Dobro dosla, i sto rece Arakis da se ne vidjamo na tvom radnom mestu ! Isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Decembar 16, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A da li je ovo tvoja slika na avataru? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan A da li je ovo tvoja slika na avataru? ;D ;D ;D Da li jeste ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A da li je ovo tvoja slika na avataru? ;D ;D ;D Znaš i sam da jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maryjane 0 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Konačno žensko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Decembar 16, 2008 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla....nadam se da cemo se druziti s tobom po kafanama! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireclaw94 1 Napisano Decembar 16, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: Backa Topola Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Decembar 16, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...upravo je sad na poslu naša dobra Nela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Welcome! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Moj tip. Sto posto. Ali ne u radno vreme. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sestro,koju smenu radite,da se danas spucam sa Sevidza,da dodjem na popravku?Nadam se da se ne ljutis,ovo je samo mala sala i dobro nam dosla. Ma naravno da se ne ljutim....ali ipak ti zaobiđi to spucavanje ...upravo je sad na poslu naša dobra Nela Ma zašto lažeš narod...večeras sam dežurna Moj tip. Sto posto. Ali ne u radno vreme. ;D Dobrodosla....nadam se da cemo se druziti s tobom po kafanama! ;D ;D ;D Bojim se da ne popadate pod sto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Decembar 16, 2008 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Opet drmdrm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 16, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav,i dobro ti nama dosla ovdi! :D i da ti ja budem zadnji pacijent sa ovog foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan veliki pozdrav,i dobro ti nama dosla ovdi! :D i da ti ja budem zadnji pacijent sa ovog foruma Ćao i tebi... ne zaboravi kontrolu za nekoliko dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...