Jump to content

Moto Zajednica

Humanitarna žurka u Temerinu 19 decembra 2008

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

19 u petak sa početkom od 20 časova će se održati humanitarna žurka uTemerinu koji organizuje dva moto kluba iz Temerina M.C. Patriots i M.C. Unlimited.

Svi prihodi od sakupljenog novca ide udruženju za inkluziju osoba sa invaliditetom naša opština je zaboravila na našu decu i kao članovi Bjb a organizujemo za zdravu decu u zabavištima poklone, zato ne bi smeli da zaboravimo i obolelu decu. I ovom prilikom bi pozvao svakog ko može da nam se pridruži svojom prisustvom i tako pomogne što više sredstava da prikupimo onima kojima je najpotrebnije.

Što se tiče programa imaćemo dva benda The Old Fisherman's Blues bEnd koji svira izvrstan blues a Sveti Gral će ispuniti naša očekivanja rock and roll-a,posle do ujutra će naši Dj-vi puštati muziku Ex-yu i disko 80 - tih.

Svakoga očekujemo uz dobar provod.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Mesto događaja  je sala Mesne zajednice Staro Đurđevo na glavnom putu ispred stadiona FK Sloga odmah kod semafora u Starom Đurđevu(Koloniji)  ,sutra su i plakati gotove pa ću ih postaviti.

• Zainteresovan, 643 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

u svakom slucaju ako vec stignes do tog famoznog semafora u centru starog djurdjeva (kolonije) sa desne strane nalaze se kancelarije opstine, ulaz u salu je sa dvorisne strane. odmah iza ugla, ne mozes promasiti!  :) a kad je pocetak zurke ce saopstiti arpad.

Nije nam promaklo nego je Temerin jako specifičan što se tiče vlasti i nisu nam dali prostor za drugi datum možda je slučajno a možda i nije šta je tu je.I ovako smo sretni što smo i ovo dobili ja verujem da bi bilo drukčije da nismo vanstranačka organizacija ali mi istrajemo pored naše ljubavi prema motorima i druženju.Svima koji slave Svetog Nikolu izvinjavamo se i sretna im slava.

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT

arpade ovo ni ja ne bih bolje srocio!! a mislim da ljudi mogu naci vremena bar doci popiti pice, obzirom za koga je....

Tako sam i mislio,svraticu na sat vremena. :)P.S.Nisam znao da je Kolonija Staro Djurdjevo i da je to verovatno starije i pravo ime.

imate u komentarima i plakat pa mozete videti i program. u svakom slucaju od devet mozete svratiti bicete rado vidjeni i ugosceni!

• Drug član, 1388 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

ako se ugledamo na proslu subotu bilo bi bolje da nam devojke budu izbacivaci!!!  ;D

Ako devojke budu izbacivaci, dozvolicu i da me ispipaju  ;D

Najverovatnije ce nas par doci da vidi sta ima na zurci...

da se zahvalim svima koji su bili na zurci, uz napomenu da je velika steta sto nas nije bilo vise...... ali sta sad..... drugi put.

evo tri aktera!

post-4437-12879013972808_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja