Arpad 66 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan 19 u petak sa početkom od 20 časova će se održati humanitarna žurka uTemerinu koji organizuje dva moto kluba iz Temerina M.C. Patriots i M.C. Unlimited. Svi prihodi od sakupljenog novca ide udruženju za inkluziju osoba sa invaliditetom naša opština je zaboravila na našu decu i kao članovi Bjb a organizujemo za zdravu decu u zabavištima poklone, zato ne bi smeli da zaboravimo i obolelu decu. I ovom prilikom bi pozvao svakog ko može da nam se pridruži svojom prisustvom i tako pomogne što više sredstava da prikupimo onima kojima je najpotrebnije. Što se tiče programa imaćemo dva benda The Old Fisherman's Blues bEnd koji svira izvrstan blues a Sveti Gral će ispuniti naša očekivanja rock and roll-a,posle do ujutra će naši Dj-vi puštati muziku Ex-yu i disko 80 - tih. Svakoga očekujemo uz dobar provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 15, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Decembar 15, 2008 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo....druze napisi ljudima gde ce se odrzati zurka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 15, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Mesto događaja je sala Mesne zajednice Staro Đurđevo na glavnom putu ispred stadiona FK Sloga odmah kod semafora u Starom Đurđevu(Koloniji) ,sutra su i plakati gotove pa ću ih postaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Kad pocinje?Daj neke koordinate,jel to stari bioskop? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan u svakom slucaju ako vec stignes do tog famoznog semafora u centru starog djurdjeva (kolonije) sa desne strane nalaze se kancelarije opstine, ulaz u salu je sa dvorisne strane. odmah iza ugla, ne mozes promasiti! a kad je pocetak zurke ce saopstiti arpad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ovako izgleda: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno vam je promaklo da je 19.decembar Sv. Nikola. Pola Srbije slavi a druga polovina ide na slave!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Nije nam promaklo nego je Temerin jako specifičan što se tiče vlasti i nisu nam dali prostor za drugi datum možda je slučajno a možda i nije šta je tu je.I ovako smo sretni što smo i ovo dobili ja verujem da bi bilo drukčije da nismo vanstranačka organizacija ali mi istrajemo pored naše ljubavi prema motorima i druženju.Svima koji slave Svetog Nikolu izvinjavamo se i sretna im slava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano Decembar 16, 2008 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan arpade ovo ni ja ne bih bolje srocio!! a mislim da ljudi mogu naci vremena bar doci popiti pice, obzirom za koga je.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Decembar 16, 2008 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan arpade ovo ni ja ne bih bolje srocio!! a mislim da ljudi mogu naci vremena bar doci popiti pice, obzirom za koga je.... Tako sam i mislio,svraticu na sat vremena. :)P.S.Nisam znao da je Kolonija Staro Djurdjevo i da je to verovatno starije i pravo ime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 16, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan A ja u subotu ujutru moram na posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 17, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja radim u subotu ... ali me to ne sprecava da se napijem u humanitarne svrhe ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 17, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sprecava ni mene,ali pijanstvo sprecava da se pojavim na radnom mestu u subotu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Decembar 17, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan pa kazes gazdi da si pio u humanitarne svrhe!!! Eeeeee, dobro delo je to!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Ako je u humanitarne svrhe... onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dalmatino73 0 Napisano Decembar 17, 2008 U prolazu, 69 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan u koliko sati da naletimo na jedno,dva tocena. ide li ko iz novog sada pa da idemo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano Decembar 17, 2008 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan imate u komentarima i plakat pa mozete videti i program. u svakom slucaju od devet mozete svratiti bicete rado vidjeni i ugosceni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing Deni 0 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan viiidimooo sseeeee! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Decembar 18, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Milicija nam je izašla u susret pa možemo do 04h da skupljamo donacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing Deni 0 Napisano Decembar 18, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Milicija nam je izašla u susret pa možemo do 04h da skupljamo donacije. nemoj samo da bude ko u subotu... ;D ;D ;D :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano Decembar 18, 2008 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ako se ugledamo na proslu subotu bilo bi bolje da nam devojke budu izbacivaci!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Decembar 18, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan ako se ugledamo na proslu subotu bilo bi bolje da nam devojke budu izbacivaci!!! ;D Ako devojke budu izbacivaci, dozvolicu i da me ispipaju ;D Najverovatnije ce nas par doci da vidi sta ima na zurci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 474 Napisano Decembar 22, 2008 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan da se zahvalim svima koji su bili na zurci, uz napomenu da je velika steta sto nas nije bilo vise...... ali sta sad..... drugi put. evo tri aktera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...