balkanlover70 688 Napisano Mart 4 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodata oba U zdravlju da ih sluze i mnogo sigurnih km pokazu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 574 Napisano Maj 3 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trio Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li ocekujes u skorije vreme jos Tom Toma na stanju ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 3 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Tarmi636 je napisao: Pozdrav, da li ocekujes u skorije vreme jos Tom Toma na stanju ? Pozz druze imam na stanju TomTom550 premium pack osim standardnog nosača za ugradnju na motor u kutiji se nalazi bravica za zaključavanje,nosač za auto i futrola za nošenje cena set-a je 380 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 574 Napisano Maj 4 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trio Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Premium mi je van budzeta za sad a i ne trebaju mi sve stvari koje ima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Maj 4 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @balkanlover70 brt , a jel prodajes posebno te futrole za tom tom , nosace za auto i sl ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 4 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kombinacije -ako @Darko Mihajlovicinteresuje bravica i, torbica i nosač , mogu dati njemu a ti , @Tarmi636 , uzmeš navigaciju - u pakovanju su dve posebne kutije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 4 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Maj 4 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ...aj napravi cene kako sta pa da izdelimo. Dobra ideja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Maj 4 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu kutiju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 4 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Tarmi636 Ako si zainteredovan mogu ti poslati TomTom 550 bez dodataka po ceni od 280 evra ovo je moj broj mobilnog Neša. +393405176203 (viber/whatsapp) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Maj 4 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Ćomi- said: Ja cu kutiju pa meni samo kutija i treba...kud se ne ponudi da oces kljuc i nosac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Maj 4 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @balkanlover70 , a kako funkcionise zakljucavanje ? Sta s ovom bravicom ? Ne mogu da izvalim na osnovu slike ! PS - ako je nekome interesantna navi , a ne treba mu kutija , brava i nosac - zainteresovan sam da kupimo u delovima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Maj 4 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 4 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio sam kolegu koji je kupio premium pack da slika kako izgleda navi sa bravicom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 574 Napisano Maj 4 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trio Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Darko Mihajlovic je napisao: @balkanlover70 , a kako funkcionise zakljucavanje ? Sta s ovom bravicom ? Ne mogu da izvalim na osnovu slike ! PS - ako je nekome interesantna navi , a ne treba mu kutija , brava i nosac - zainteresovan sam da kupimo u delovima Mozemo se organizovati, ajde samo da dodjem sa puta pa se cujemo u toku dana. @balkanlover70 saljes iz Srb ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 5 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da Nalazi se u mestu MAJILOVAC na pola puta Pozarevac-Vel.Gradište. Ako je neko u prolazu ili planira izlet do Viminacijum-a , Srebrnog jezera , Golubac … moze da preuzme lično 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 5 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 12. 2023. at 17:47, ZEMZEM je napisao: Nisam bio na času, kakva je situacija sa mapama za ovaj uređaj. Da li ima mape u sebi ili se to doplaćuje naknadno. Korisnici kako se pokazala na motoru? Možda i mene pogleda Deda mraz ove godine . Može odgovori i na PP Uredjaj je odlican, pravi mnogo manje gresaka od Garmina i te greske te ne vode u livadu. Na neke stvari se jos navikavam, recimo malo se mucim u pronalazenju POI tacaka. Kad jednom uklavirim kako ide, iznenadi me koliko toga ima. Fabricki RAM Mount sam zamenio za nosac sa Alija koji je puno cvrsci i manji i fantasticno se uklapa na GS sipku koja drzi vizir. Ono sto mi stalno smeta je glas za navodjenje. Skinuo sam sa njihovog sajta glas Predrag koji ima jak albanski naglasak. Cak je i Garmin imao lepsi glas za navodjenje a o iGo Neveni da ne pricam. Tako da, ukoliko neko ima resenje za ovo bio bih zahvalan. Navigacija je za svaku preporuku!!! 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2515 Napisano Maj 5 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi imaš kako da ubaciš glas Jelene, ja odradio, na poslednjij strani. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 5 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li da se ubaci glas Mia Khalifa ?pitam za druga 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6153 Napisano Maj 5 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ako bude viska jedan komplet za zakljucavanje tj onoaj dodatak premium kupio bi ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 319 Napisano Maj 5 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Sharky - Alex je napisao: Kolega ako bude viska jedan komplet za zakljucavanje tj onoaj dodatak premium kupio bi ja Ja cu uzeti navi, tebi nek salje dodatak. Moze? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 574 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Trio Mustang 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, lalajko je napisao: Fabricki RAM Mount sam zamenio za nosac sa Alija koji je puno cvrsci i manji i fantasticno se uklapa na GS sipku koja drzi vizir Da li znas za opciju rama za skuter, nisam skontao kako se kaci preko originalnog ? Jer sam kontao kod mene da ga stavim na neki nosac sto se fiksira pod retrovizor. Nzm kakvu drugu opciju imam na Kymco DT 300 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Maj 5 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Sharky - Alex said: Kolega ako bude viska jedan komplet za zakljucavanje tj onoaj dodatak premium kupio bi ja alooooooe , stani u red za to zakljucavanje !!!! 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 5 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam “neki kaiš” koji sluzi za montazu na scooter-u….moram da proverim u protivno , slikaću ti ksko sam ja uradio na Burgmanu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 688 Napisano Maj 5 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva premium pack Ako jedan uzima @Tarmi636 a dodatke @Darko Mihajlovic ostaje još jedan navi i još jedan set dodataka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...