Jump to content

Moto Zajednica

Udes u Ratkovu

Recommended Posts

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)
pre 36 minuta, Nemanjina_sestra je napisao:

Ovo nema veze sa mozgom, a ne sa istinom. Nikakve prikolice nije bilo ni u okolini, a kamoli da je u nju udario. Ne prenosite dezinformacije. Jedan mladi život je ugašen!!!

Izvinite, niko u ovim komentarima ništa ružno nije napisao niti se radovao što je još jedan mladi život prerano ugašen. Naprotiv svima je žao, pored ostalog i iz razloga što je stradao na motoru (a svi smo mi koji ovde komentarišem omotoristi) i pogađa nas kad neko strada (a ove sezone je mnogo nastradalih).

Čovek koji je ovde objavio vest napisao je ono što je čuo (ili pročitao) i nikakve zle namere u tome nije bilo.

Bilo bi nam korisno da saznamo kako je došlo do nesreće (iz razloga što takvo saznanje nekim može da spasi život).

Nastradalim neka Gospod podari večni mir a porodici moje iskreno saučešće.

• Sviđa mi se 17
  • Podržavam 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

Hvala na izjavljenom saučešću. Izvinjavam se na burnoj reakciji na ovu objavu, to je moj rođeni brat i još smo svi u šoku. Shvatila sam da su ovde motoristi i jako sam tužna što je ove sezone puno mladih poginulo. Istraga je u toku pa ne bih ništa još iznosila javno dok mi kao porodica ne dobijemo sve tačno, a tada ću podeliti sa vama(ako ne zaboravim). Neka niko više ne strada sa motora. Čuvajte se ljudi!

• Sviđa mi se 14
  • Tužan 5

• Integrisan, 9552 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Mnogo nas brace napusti, mooora sporije, mora!

Saucesce porodici, iskreno. Nadjite snage da nastavite ljudi, vreme ne staje...

Sent from my EML-L09 using Tapatalk

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: KTM for life

Po sporednim putevima u letnje doba,voznja da li to kola ili motora treba da izaziva krajnu opreznost I spremnost da se reaguje brzo..npr tractor ili kola se ukljucuje sa cisternomm ti mislis da ces proci I on se zaustavi I bam :( ne moze da se ocekuje od pocetnika da zna da savlada brzu krivinu I da se zaustavi posle 20m u gornjem slucaju.Pricam iz licnog iskustva

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 372 postova
  • Motocikl: Vatrena Ostrica
On 12.8.2022. at 10:41, petarjebivetar00 je napisao:

Po sporednim putevima u letnje doba,voznja da li to kola ili motora treba da izaziva krajnu opreznost I spremnost da se reaguje brzo..npr tractor ili kola se ukljucuje sa cisternomm ti mislis da ces proci I on se zaustavi I bam :( ne moze da se ocekuje od pocetnika da zna da savlada brzu krivinu I da se zaustavi posle 20m u gornjem slucaju.Pricam iz licnog iskustva

Znaci u prolecnom, jesenjem i zimskom dobu ne treba krajna opreznost i spremnost? Pored toga ko kaze da je bio u brzoj krivini, da se neko vozilo ukljucivalo  i da je pocenik?

• Drug član, 3058 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
On 8/12/2022 at 10:00 AM, Nemanjina_sestra said:

Hvala na izjavljenom saučešću. Izvinjavam se na burnoj reakciji na ovu objavu, to je moj rođeni brat i još smo svi u šoku. Shvatila sam da su ovde motoristi i jako sam tužna što je ove sezone puno mladih poginulo. Istraga je u toku pa ne bih ništa još iznosila javno dok mi kao porodica ne dobijemo sve tačno, a tada ću podeliti sa vama(ako ne zaboravim). Neka niko više ne strada sa motora. Čuvajte se ljudi!

.. strašno je to, nezamislivo. I šta god da napišem ne može pomoći. 

Ako ti je bilo kakva uteha, svi mi koji vozimo ove proklete sprave volimo to najviše na svetu. Nerazumljivo drugima, ali tako jeste. 

I puno prijatelja nije više sa nama, i gubimo ih stalno. Ali nas to i na neki način čini drugačijima,  drukčije gledamo na svet. 

Pamti ga po onome što je bio i po onome što je voleo. 

Slava mu.

Promenio član Andrej_Hotstepper
  • Sviđa mi se 2

• Drug član, 991 postova
  • Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka
On 14.8.2022. at 14:29, Andrej_Hotstepper je napisao:

Ako ti je bilo kakva uteha, svi mi koji vozimo ove proklete sprave volimo to najviše na svetu. Nerazumljivo drugima, ali tako jeste. 

Ja sam tek u 50. godini spoznao ovu vrstu ljubavi. 

Žalosno je to što je nešto što te čini živim i srećnim, izuzetno opasno. 

Neka mu je laka crna zemlja. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja