Motorcyclist 17126 Napisano Jul 22, 2022 Integrisan, 5037 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo decko iz Ratkova. Koliko sam cuo kupio ninju9r pre nedelju dana. Iz krivine sustigao traktorsku prikolicu i udario u nju. imgur.com IMGUR.COM Imgur: The magic of the Internet 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano Jul 22, 2022 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Dva mlada momka u dva dana odoše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12875 Napisano Jul 22, 2022 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana izginuše ljudi kao da je ratno stanje. Pokoj im svima duši. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanjina_sestra 14 Napisano Avgust 11, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nema veze sa mozgom, a ne sa istinom. Nikakve prikolice nije bilo ni u okolini, a kamoli da je u nju udario. Ne prenosite dezinformacije. Jedan mladi život je ugašen!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17126 Napisano Avgust 11, 2022 Integrisan, 5037 postova Prijavi odgovor kao problematičan U redu, onda mozes napisati sta je tacno bilo. Moje saucesce. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17166 Napisano Avgust 11, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Nemanjina_sestra je napisao: Ovo nema veze sa mozgom, a ne sa istinom. Nikakve prikolice nije bilo ni u okolini, a kamoli da je u nju udario. Ne prenosite dezinformacije. Jedan mladi život je ugašen!!! Izvinite, niko u ovim komentarima ništa ružno nije napisao niti se radovao što je još jedan mladi život prerano ugašen. Naprotiv svima je žao, pored ostalog i iz razloga što je stradao na motoru (a svi smo mi koji ovde komentarišem omotoristi) i pogađa nas kad neko strada (a ove sezone je mnogo nastradalih). Čovek koji je ovde objavio vest napisao je ono što je čuo (ili pročitao) i nikakve zle namere u tome nije bilo. Bilo bi nam korisno da saznamo kako je došlo do nesreće (iz razloga što takvo saznanje nekim može da spasi život). Nastradalim neka Gospod podari večni mir a porodici moje iskreno saučešće. 17 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanjina_sestra 14 Napisano Avgust 12, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na izjavljenom saučešću. Izvinjavam se na burnoj reakciji na ovu objavu, to je moj rođeni brat i još smo svi u šoku. Shvatila sam da su ovde motoristi i jako sam tužna što je ove sezone puno mladih poginulo. Istraga je u toku pa ne bih ništa još iznosila javno dok mi kao porodica ne dobijemo sve tačno, a tada ću podeliti sa vama(ako ne zaboravim). Neka niko više ne strada sa motora. Čuvajte se ljudi! 14 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22189 Napisano Avgust 12, 2022 Integrisan, 9552 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo nas brace napusti, mooora sporije, mora!Saucesce porodici, iskreno. Nadjite snage da nastavite ljudi, vreme ne staje... Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar00 8 Napisano Avgust 12, 2022 U prolazu, 27 postova Lokacija: Šumadinac Motocikl: KTM for life Prijavi odgovor kao problematičan Po sporednim putevima u letnje doba,voznja da li to kola ili motora treba da izaziva krajnu opreznost I spremnost da se reaguje brzo..npr tractor ili kola se ukljucuje sa cisternomm ti mislis da ces proci I on se zaustavi I bam ne moze da se ocekuje od pocetnika da zna da savlada brzu krivinu I da se zaustavi posle 20m u gornjem slucaju.Pricam iz licnog iskustva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Avgust 13, 2022 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I znali neko kako se desila nesreca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Avgust 14, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan On 12.8.2022. at 10:41, petarjebivetar00 je napisao: Po sporednim putevima u letnje doba,voznja da li to kola ili motora treba da izaziva krajnu opreznost I spremnost da se reaguje brzo..npr tractor ili kola se ukljucuje sa cisternomm ti mislis da ces proci I on se zaustavi I bam ne moze da se ocekuje od pocetnika da zna da savlada brzu krivinu I da se zaustavi posle 20m u gornjem slucaju.Pricam iz licnog iskustva Znaci u prolecnom, jesenjem i zimskom dobu ne treba krajna opreznost i spremnost? Pored toga ko kaze da je bio u brzoj krivini, da se neko vozilo ukljucivalo i da je pocenik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17126 Napisano Avgust 14, 2022 Integrisan, 5037 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8/13/2022 at 8:00 AM, cezarpa said: I znali neko kako se desila nesreca? Za sada ne zna niko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7360 Napisano Avgust 14, 2022 (promenjeno) Drug član, 3058 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 8/12/2022 at 10:00 AM, Nemanjina_sestra said: Hvala na izjavljenom saučešću. Izvinjavam se na burnoj reakciji na ovu objavu, to je moj rođeni brat i još smo svi u šoku. Shvatila sam da su ovde motoristi i jako sam tužna što je ove sezone puno mladih poginulo. Istraga je u toku pa ne bih ništa još iznosila javno dok mi kao porodica ne dobijemo sve tačno, a tada ću podeliti sa vama(ako ne zaboravim). Neka niko više ne strada sa motora. Čuvajte se ljudi! .. strašno je to, nezamislivo. I šta god da napišem ne može pomoći. Ako ti je bilo kakva uteha, svi mi koji vozimo ove proklete sprave volimo to najviše na svetu. Nerazumljivo drugima, ali tako jeste. I puno prijatelja nije više sa nama, i gubimo ih stalno. Ali nas to i na neki način čini drugačijima, drukčije gledamo na svet. Pamti ga po onome što je bio i po onome što je voleo. Slava mu. Promenio Avgust 14, 2022 član Andrej_Hotstepper 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano Avgust 14, 2022 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Steta zaista, 98' godiste. Uh brate mili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3704 Napisano Avgust 15, 2022 Drug član, 991 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 14.8.2022. at 14:29, Andrej_Hotstepper je napisao: Ako ti je bilo kakva uteha, svi mi koji vozimo ove proklete sprave volimo to najviše na svetu. Nerazumljivo drugima, ali tako jeste. Ja sam tek u 50. godini spoznao ovu vrstu ljubavi. Žalosno je to što je nešto što te čini živim i srećnim, izuzetno opasno. Neka mu je laka crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoleBoy 0 Napisano Octobar 19, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta se na kraju desilo da li je izgubio kontrolu nad motorom ili udario u nekog ili nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...