marcos 468 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ćao ljudi, ako ima neko ko je iz Novog Sada ili okoline, i želi da se vozikamo, sprdamo i startujemo devojke po gradu nek se javi PS. Matorci, za vas veliko poštovanje, ali ovde mislim na mlade poput mene Sent from my SM-G960U using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5688 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 2525 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Startujemo devojke po gradu hahahahah 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8603 Napisano Jul 20, 2022 Ne silazi, 2212 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Znači,među kafićni dodavači gasa. 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1690 Napisano Jul 20, 2022 Drug član, 1052 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se to startuje na pesackom izmedju dva crvena ili u kaficu gde je motor parkiran pored stola, sto bi znacilo da ste u kraj baste kafica a tu necete naci neku trebu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 468 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hahah sve ste u pravu Iskren da budem ja nisam lik koji turira motor na semaforu ili bilo gde drugde i u 80% slucajeva vozim brzinom skutera od 50 kubikaTo za devojke sam dodao iz šale, poenta je da sam hteo videti ima li neko raspolozen za vozikanje po gradu, u fazonu lagani kruzeraj Sent from my SM-G960U using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...