Jovan Ristic 5364 Napisano Jul 20, 2022 Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati malo redizajnirao Panigale V4 i V4S za 2023. godinu. Rešili problem sa kvik šifterom, odnosno njegovim malo sirovijim radom. Izmenili odnose u menjaču, malo se poigrali aerodinamikom i hlađenjem i unapredili elektroniku. Ducati Panigale V4 2023 - Više snage i naprednija elektronika BJBIKERS.COM Prošle godine je Ducati V4 pretrpeo veći redizajn, a ove godine jedodatno refinisan snažnijim agregatom i naprednijom elektronikom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Jul 20, 2022 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Jovan Ristic said: Ducati malo redizajnirao Panigale V4 i V4S za 2023. godinu. Rešili problem sa kvik šifterom, odnosno njegovim malo sirovijim radom. Izmenili odnose u menjaču, malo se poigrali aerodinamikom i hlađenjem i unapredili elektroniku. Ducati Panigale V4 2023 - Više snage i naprednija elektronika BJBIKERS.COM Prošle godine je Ducati V4 pretrpeo veći redizajn, a ove godine jedodatno refinisan snažnijim agregatom i naprednijom elektronikom pitanje, da li su na ovim modelima stavili displaj sa lap tajmerom kao na V4SP ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5364 Napisano Jul 20, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 4800 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ShoneGood je napisao: pitanje, da li su na ovim modelima stavili displaj sa lap tajmerom kao na V4SP ? Za 2022. su V4 i V4S imali lap time Basic i Lap Tiimer Evo. Basic je onaj kad nemaš GPS modul pa novi krug šljocneš sam, a EVO je sam merio vreme, ako je ugrađen GPS modul. Tako da kontam i da je za 2023. ostalo isto. EDIT: Sad sam proverio, DDA kit sa GPS modulom košta 320 - 450 e Promenio Jul 20, 2022 član Jovan Ristic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Jul 21, 2022 (promenjeno) SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Jovan Ristic said: Za 2022. su V4 i V4S imali lap time Basic i Lap Tiimer Evo. Basic je onaj kad nemaš GPS modul pa novi krug šljocneš sam, a EVO je sam merio vreme, ako je ugrađen GPS modul. Tako da kontam i da je za 2023. ostalo isto. EDIT: Sad sam proverio, DDA kit sa GPS modulom košta 320 - 450 e Sad mi je lakse … brinuo sam se da nema :). Mislim da ce u narednom periodu 5 - 10 god ostali proizvodjaci usvojiti gps modul kao opciju ili kao standard u njihovim digitalnim displejima, jer to kliktanje na finish line nema veze ni sa cim. Promenio Jul 21, 2022 član ShoneGood 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...