Jump to content

Moto Zajednica

Pokusaj kupovine Aprilie RS125 - neverovatno

Recommended Posts

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

Pre 4 dana gledasmo ja i drug oglase za neku apriliu rs125, i nadjosmo nekoliko komada pozvasmo ljude i odluka je pala

OVO SI ISTI MOTORI:

http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=21650&trazi=1&ur=1&model=59&tip=rs&m=Aprilia-RS

http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=21241&trazi=1&ur=1&model=59&tip=rs&m=Aprilia-RS

zovemo decka dan posle ispitujemo, pricamo... decko kaze sve ok...

sledeci dan opet pozovemo ispitujemo sve redom, pitamo jel nije padano, kakav je agregat, decko kaze agregat perfektan, nije padano, decko kaze motor je u perfektnom stanju....

dan pred polazak (juce) opet zovemo i kazemo da dolazimo sutra (tj. danas) i da nam kaze stvarno stanje motora da ne bijemo put dzabe iz jagodine, jer nismo pocetnici i znamo da pogledamo motor, i decko kaze da je motor opet perfektan...

Ustajemo danas ujutru, nasli smo kombi, izlazimo na auto put, Jagodina - Beograd ---> 1250 din u jednom pravcu    :o

Dolazimo do lokacije gde se nalazi motor, JUZNI BULEVAR 13, i cekamo ih 30 min jer ne mogu pre da dodju... ok nije problem sacekacemo...

Nalazimo se sa deckom i tu su njih dvojica, nas petorica smo posli kombijem...

Ulazimo u zgradu, silazimo, prilazimo motoru, decko ga otkriva, motor lutkica ...

Kazemo aj ga isteraj da pogledamo malo bolje i tu pocinje razocaranje...

na motoru smo primetili sledece:

plastike polomljene i krpljene, ceo motor farban ali su plastike opet napukle na varovima (vidi se fes)

far puko

prednji stapovi sline, krivi, i vidi se da su osteceni i ispravljeni, a levi stap je toliko bio iskrivljen i ispravljen da ima jednu socnu liniju koja se vidi golim okom, stapovi spiluju na silu

ceo rezervoar je kod sedista rezjeban

desni nogostup sjeban

na celu levu stranu plastike si extra ispucale

varena nozica

gledamo agregat kroz plastike i toliko ima crvenog silikona da kipi na sve strane, svi spojevi/srafovi

satovi nisu od aprilie vec od nekog drugog motora, i krpljeni su silikonom (retard bi ih bolje zakrpio), kolko sam pipno satove toliko su poceli da se raspadaju

gledamo zadnji deo rama koji nosi tocak i on je puko od srafa na gore, isto sa leve strane

sa prednje leve strane ram je varen takodje

hladnjak ulubljen

neki delovi vise sa njega, on ih drzi da ne ispadnu

palimo motor, i cujemo ceo orkestar menjaca, motor bukvalno melje(usi nam otpadose koliko se cuje) i samo smo cekali da ispadne agregat

kad pretisnemo kvacilo motor i dalje melje ali manje

gas prima, nikako, damo gas na sec i pustimo, obrtaljka stoji jedno 2 sec u mesto pa polako pocne da opada

na nas predlog da probamo motor, decko odgovara kako nema kljuc od garaze i da ne mozemo da probamo motor, dodjite sutra, iz Jagodine??

cak nam nije dao ni da ga zavrtimo malo jer se bune komsije??

Na nase pitanje: jeli bre mi smo te zvali i pitali te da li je sa motora padano ti rece nije, sta je ovo, na to on mrtav ladan odgovara, ja sa njim nisam padao......  :o

i na kraju od motora je jedino bilo dobro gume, prednja felna, prednji disk...

I tako se vratismo za jagodinu, jos 1250 din putarine......

neznam samo kako ljudi mogu ovako da rade, ovo  je i upozorenje da ne kupujete ovaj motor, mi smo to saznali na tezi nacin....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Skuteras, 3716 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Imas takvih gomilu. Ja mislim da sam ja jedina budala koja isprica sve u detalje kada nesto prodaje. Ja tako opisem moj motor da on ispadne gori nego sto jeste. Nekome bi se svideo da je dosao da ga vidi, ali kad mu ja objasnim tesko. Mito Manijak je kupio runnera od mene i sve sam mu lepo rekao. Gde bre da dodje covek skoro 200 kilometara i da vidi da nije kako sam mu rekao. Samo da uzme da me prebije, sto ste vi trebali da uradite tom papanu.

Ja sam obiso pola srbije dok sam trazio ovog mog leonarda. A mene za jet force zvali neki preko oglasa i trazili da im ja odvezem motor u BG da oni vide i probaju, navodno 90% ce da ga kupe.

• U prolazu, 69 postova
  • Motocikl: KTM SMC 690 R

Ma bezobrazluk,od 100 ljudi 70% su pokvareni,pa sto mi lepo ne kaze jeste padano je sa njega,farban je,ostecena je malo plastika sa leve ili desne strane,OK bar si ispao covek pa si mi rekao kakvo je stanje,a ne ovako mi prica bajke kao da smo mi glupi a oni pametni,naopako...Nemam reci,i meni se to desavalo par puta.Jebiga opet bolje puci 2500din nego uzeti neku grobinu pa ulagati u nju bezveze

• Enduraš, 6405 postova
  • Motocikl: CRF300L

Vec na slikama se vidi da motor nema nalepnica, znaci da je skoro sigurno farban. A motor se farba ako su izgrebane ili krpljene plastike. Kad vam je preko telefona receno da nije padano, meni bi odmah to bilo sumnjivo, ako laze za to, verovatno laze i za sve ostalo.

Kad sam kupovao Afriku, prodavac mi je sve rekao kako jeste, sem da curi ulje sa dekla i da je lanac istegnut (rekao je da je lanac ok) Kad smo se culi telefonom, napomenuo sam mu da ce put da me kosta 40e i da mi sve kaze kako jeste da se ne bi nasli u neprijatnoj situaciji posle. Kaze sve je tako kako sam rekao. Odem za BG, pogledam motor, vidim zadnji cilindar sav us*an od ulja - sta je ovo ? Kaze to je od iberlaufa :) Rekoh, ako je ovoliko ulje od iberlaufa, motor je ozbiljno produvao. Vidim da ulje curi na dihtungu, provalim istegnut lanac i pokazem mu. On kao rekao mi je majstor da je lanac dobar, a ulje sto curi nije strasno, a ja njemu - oces da mi das 40e za put ili da spustis cenu motora jos za 100 e. Spustio cenu uz malo premisljanja i svi srecni i zadovoljni.

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Imas takvih gomilu. Ja mislim da sam ja jedina budala koja isprica sve u detalje kada nesto prodaje. Ja tako opisem moj motor da on ispadne gori nego sto jeste. Nekome bi se svideo da je dosao da ga vidi, ali kad mu ja objasnim tesko.[glow=red,2,300] Mito Manijak je kupio runnera od mene i sve sam mu lepo rekao. [/glow]Gde bre da dodje covek skoro 200 kilometara i da vidi da nije kako sam mu rekao. Samo da uzme da me prebije, sto ste vi trebali da uradite tom papanu.

Ja sam obiso pola srbije dok sam trazio ovog mog leonarda. A mene za jet force zvali neki preko oglasa i trazili da im ja odvezem motor u BG da oni vide i probaju, navodno 90% ce da ga kupe.

Upravo je tako bilo i svaka cast na postupku.Pozdrav za muljaz-a.  ;)

• Svrati ponekad, 143 postova

sto ljudi,sto cudi

To je malo romantičarski pristup problemu... 100 ljudi 100 ćudi je ok..

Ali ovo je klasična bezočnost i bezobrazluk ...

To se leči isključivo usranom motkom..Pa kad ga okrpe jednom ili dva puta, nikada više neće da mu padne na pamet da tako nekoga cima...

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Taj motor mi liči na Apriliu koju sam ja hteo letos da kupim... samo što je tada bila srebrne boje i u boljem stanju. Prednja guma je bila zrela za zamenu, imala je carbon top, cajgeri nisu bili povezani tj. kilometar sat nije bio povezan i sve se klimalo. Plastike su bile krpljene i grebane. Bilo je oko 18000 na satu... Isto godište.  Motor je imao i K&N filter vazduha.  Dečko koji je vozio tada je non stop divljao po saobraćaju. Na svu sreću odustao sam od tog motora i on je kasnije prodat verovatno tom dečku kod koga si ti bio...

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Druze, kad je Aprilia pravila skroz crnog RS-a? Nemoj da si naivan, pitanje je bilo samo KOLIKO je bio ostecen,a kao sto vidis- puno.

Ja sam imao slicu situaciju pre mesec dana. Zapalim iz Zr za Nis da kupim auto. 206 GTI, nesto smesno malo presao, ma lutka jedna! I kao sav je u fabrickom stanju, kao nov, bla bla bla.

Odem ja tamo i stvarno- auto izgleada kao iz prodavnice, medjutim kad sam poceo detaljije da ga zagledam, tako pocela da se otvara Pandorina kutija. Auto imao tesku havariju, pa secen i sastavljan od dva i komplet ofarban!  :o Savijen bre ko kifla!

I sta je bilo- malo ljubaznije upitao prodavca ko koga tu sad zajebava i platio mi je troskove puta, a za izgubljen dan jbg, to je bila cena skole...

• Podržavam 1

• Drug član, 1468 postova
  • Motocikl: k25

Imas takvih gomilu. Ja mislim da sam ja jedina budala koja isprica sve u detalje kada nesto prodaje. Ja tako opisem moj motor da on ispadne gori nego sto jeste. Nekome bi se svideo da je dosao da ga vidi, ali kad mu ja objasnim tesko.

Ispada se kenjam ali kao sebe da slusam...

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Africa Twin

Ako ti je za utehu a verujem da nije nisi jedini koji je tako prosao. Slicnu ili gotovo istu pricu sam cuo od Free-a kadje pre izvesnog vremena kupovao KLE-a u Pancevu. Malo je reci BEZOBRAZLUK I BEZOBZIRNOST.

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Pa bilo vas je petorica ! Trebalo je da mu trazite pare za troskove ( putarinu i gorivo ) + zaebanciju, ako ne da onda mu trazis da skine prednji tocak, pa kad ti donese novce ti mu vratis.  OK. sad za utehu mozes da i ti das oglas ( gde god mozes i da ga opljujes i napises sta prodaje i das sve njegove podatke koje imas pa nek vidi kad ce prodati motor !

Pa bilo vas je petorica ! Trebalo je da mu trazite pare za troskove ( putarinu i gorivo ) + zaebanciju, ako ne da onda mu trazis da skine prednji tocak, pa kad ti donese novce ti mu vratis.  OK. sad za utehu mozes da i ti das oglas ( gde god mozes i da ga opljujes i napises sta prodaje i das sve njegove podatke koje imas pa nek vidi kad ce prodati motor !

Apsolutno podržavam .Takve skotove treba svuda "označiti"..jedino se tako mogu zaustaviti..

i zato http://blog.b92.net/blog/68235/maryjanep/

• Svrati ponekad, 245 postova
  • Motocikl: Beverly 500ie Cruiser

Apsolutno podržavam .Takve skotove treba svuda "označiti"..jedino se tako mogu zaustaviti..

kakav si ti zmaj... svaka cast!

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Objavi ovde i njegove brojeve telefona, pa ko god moze da ga zove, i da pita za tu " raspadajucu Apriliju sto se prodaje za 50 evra " pogotovo ako imas njegov fiksni !

• Drug član, 1225 postova
  • Motocikl: Keeway Speed 150

xexe, svaka cast  :)

I ja sam takodje hteo da nam daju pare za put i da ih ispresaviamo, ali se ovaj drug skenj'o i ispizdeo nacisto i nije hteo..

Za motor smo pretpostavili da je padano, videli smo da nema nalepnica, ali nismo se nadali bas toliko, total troskovi 50e+izgubljen ceo dan

Meni bas bilo krivo sto ih nismo ispresavijali

Ma to presavijanje je trenutna satisfakcija..Ok je da se isprazniš, ali nema neki efekat..Prodje par dana i takav lik zaboravi, živne i opet nekome na isti fazon s*ebe  dan, planove, itd... Zato ga treba saterati u ćošak na taj način što jednostavno neće biti u mogućnosti da bilo koga prevari...Ako ništa, bar mnogo manji broj ljudi...

Nego, ebeš to..Život je lep, reko Džoni Dep  ;) Više sreće u narednom izvlačenju  :D

• Drug član, 1854 postova

sto ljudi,sto cudi

To je malo romantičarski pristup problemu... 100 ljudi 100 ćudi je ok..

Ali ovo je klasična bezočnost i bezobrazluk ...

To se leči isključivo usranom motkom..Pa kad ga okrpe jednom ili dva puta, nikada više neće da mu padne na pamet da tako nekoga cima...

ova devojka mi se sve više sviđa....

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

Vas petoro sto ne staviste tu dvojicu na motor pa da i motor i njih "isprevrcete" vise puta (dokle vam ne dosadi)

Taj vise ne bi mogao, nekom drugom, da prica da nije padao sa motora (pao sam samo u garzi 40-ak puta ;D)

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Ako je to cena da dodjes do dobrog motora, neka ga... jes da nije malo 50 eurea ali nego odozgo gleda sav taj trud, pa ce da ti dodje neka bombonica od motora  koja nema loshu karmu :)

• Drug član, 1372 postova

Kad sam prodavao skuter koji je bio na nekoliko mesta izgreban od pada sve sam lepo napisao i slikao svaku ogrebotinu i postavio na net. Mnogi kad su videli slike nisu uopste hteli da dolaze jer na slikama izgleda mnogo gore nego uzivo. Ali eto, necu da pricam neistine i da ispaljujem ljude jer ipak ne beru pare na drvetu.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

... i da ispaljujem ljude jer ipak ne beru pare na drvetu.

niti imaju organski poremecaj da kad prdnu izleti stotka eura :)

naravno, ja sam tako prodavao moje mecke.., da nemaju nasi tolku ljubav prema meckama, nikad ih ne bi prodao....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja